Öncelikle davet kodunu isteyenler için
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGZLASL9
KOD: NTGZLASL9
Önce Comnet e geçiş yapacaktım. Ama ben geç kalıp paket fiyatlarının arttığını görünce NetGSM e yöneldim.
Ev interneti altyapı VDSL desteklediği için (81 Mbps destekliyor) 100 Mbps 259 TL olan paketini aldım. Hat taşıdığım ve modem ayarlarını da kendim yaptığım için ekstra bir ücret istemediler. Aktivasyon kurulum falan filan birşey yansıtmadılar yani.
Geçiş işlemi aslında kolaydı ama ben müsait olmadığım için aradıklarında konuşamadık. Haliyle sonra tekrar ben geri dönmek zorunda kaldım. Siz bilgilerinizi ayarlayıp(88 ile başlayan numara) ararsanız rahat olur bence. İlk konuşmadan sonra bir SMS gönderiyorlar. Yarım kalır veya sorununuz olursa filan numaraya SMS ile iletince size tekrar dönüyorlar. Sonrasını bilemem ama işe yarıyor. Birkaç sefer denedim gün içinde döndüler.
Abonelik işlemi için hizmet numaranızı almanız lazım eski servis sağlayıcınızdan. Ayrıca internet üzerinden e-devlet ile servis sağlayıcı değişikliği yapıyorsunuz. Bunu da eimza ile yapabilmek adına size önce ebankacılık girişi yaptırıyorlar. Telefonda yönlendiriyor. Sağ olsunlar gereken yardımı ve ilgiyi gösteriyorlar. Hat 2 gün içerisinde açıldı. Açılınca mesaj da geldi aranarak hayırlı olsun da dediler.
Ön ödemeli olarak kullanıyorsunuz. Yani parasını önceden yatırarak kullanıyorsunuz. Dediğim gibi kurulum aktivasyon filan ödemedim ekstra. Ön ödeme işi biraz değişik geliyor ama ben pek problem etmedim. Kuveyt Türk bankasını kullanıyorum. Otomatik ödeme talimatı verdim. Talimat listesinde adı var firmanın. Hatta fatura talimatı verdim diye de 125 lira hediye etti. Herkese mi bu kampanya bilemedim.
İnternet hızına gelince, altyapım 81 destekliyor ve 70 ile 81 arası görüyorum. Şimdilik iyi gidiyor. Sanki herşey yolunda gibi. Fiyatına göre ise 10 numara.
Fiyat elbet artacak sizler de gelirseniz altyapı elbet kaldıramayacak ama o zamana kadar bence gayet iyi gibi. Uzun uzun yazdım. Aynı süreçleri kaçıncı yaşayışım, uğraşmazsınız belki diye.
Şimdilik bu kadar. An itibari ile ben memnunum. YTD
Not: Arkadaşını getir muhabbeti varmış. 40 TL 6 ay indirim diyor. Değer mi bilmem ama Davet için:
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGZLASL9