Uygun Ev İnterneti Arıyorum

Kodla Büyü
Vodafone ev interneti kullanıyordum. İyi bir zam yapilqcagi söylendi ben de o kadar para vereceğime binada fiber var. Fibere geçerim dedim. Lakin tüm binada boş port apt yapi var. Benim daireyi seçince port yok. Comnet aradım onlar da TT genel müdürlük ile görüşün alt yapı için dediler. Binada hem Superonline hem de TT yazan kutu var. Kablo önce Superonline sonra TT yazan kutuya girip sonra bina dışına gidiyor.
Ben de millenicom da şansımı deneyim dedim. Onlar da Superonline altyapısı var dediler. Mevcut aboneliğim olduğu için taşıdılar. Yine adsl taşıması yapmışlar. Vdsl ye tasiyacaklardi. Sonra fibere zaten taşırız demişlerdi. Acaba fibere geçsem sonra comnete mi basvursam. Vdsl veya fibere geçmeye çalışıyorum ama port sorunu yüzünden gecemedim.
3 gün önce millenicom a geçtim. Minimum kaç ay kalmam gerekli başka bir sağlayıcıya geçmek için.
indirimden faydalandıysan cezasını ödeyip hemen geçiş mümkün ama eğer altyapı ttnet değilse yine sıkıntı olacaktır

Vodafone ev interneti kullanıyordum. İyi bir zam yapilqcagi söylendi ben de o kadar para vereceğime binada fiber var. Fibere geçerim dedim. Lakin tüm binada boş port apt yapi var. Benim daireyi seçince port yok. Comnet aradım onlar da TT genel müdürlük ile görüşün alt yapı için dediler. Binada hem Superonline hem de TT yazan kutu var. Kablo önce Superonline sonra TT yazan kutuya girip sonra bina dışına gidiyor.
Ben de millenicom da şansımı deneyim dedim. Onlar da Superonline altyapısı var dediler. Mevcut aboneliğim olduğu için taşıdılar. Yine adsl taşıması yapmışlar. Vdsl ye tasiyacaklardi. Sonra fibere zaten taşırız demişlerdi. Acaba fibere geçsem sonra comnete mi basvursam. Vdsl veya fibere geçmeye çalışıyorum ama port sorunu yüzünden gecemedim.
3 gün önce millenicom a geçtim. Minimum kaç ay kalmam gerekli başka bir sağlayıcıya geçmek için.
3 ay. Denedim hatta ekran görüntüsünü atmış flixnet. süre dolunca flixnete geçiş yapmayı düşünüyorum

fiber için de superonline altyapısı varsa geçiş olmaz hocam. Onda da telekoma geçmeniz lazım önce.

Comnet kullanıyorum, memnunum sizlere de tavsiye ederim. turktelekom altyapısı kullanılıyor. fiyatlar ekonomik, diğer operatörlerden üyelik taşıma ücretsiz, kurulum ücreti yok. kod ile üye olanlara 1 ay ücretsiz kullanım hakkı. Birlikte 30 Gün Ücretsiz internet kazanmak için tıklayınız: https://www.comnet.com.tr/yeni-basvuru?code=CMT664UAG
Davet Kodum: CMT664UAG

Comnet kullanıyorum, memnunum sizlere de tavsiye ederim. turktelekom altyapısı kullanılıyor. fiyatlar ekonomik, diğer operatörlerden üyelik taşıma ücretsiz, kurulum ücreti yok. kod ile üye olanlara 1 ay ücretsiz kullanım hakkı. Birlikte 30 Gün Ücretsiz internet kazanmak için tıklayınız: https://www.comnet.com.tr/yeni-basvuru?code=CMT664UAG
Davet Kodum: CMT664UAG
peki hocam kesinti kopma proxy vs durumları nasıl biraz deneyiminizi anlatır mısınz

Bu aralar comnette sıkıntılar var. Kopmalar mevcut ve hız 1-2 mb lara düşüyor akşamları. Geçmek isteyen yıllık yapmasın en azından. Cayarsanız ücreti geri vermiyorlar. (Anca tüketici hakem heyeti ile alınabiliyor.)

Son düzenleme:
başka başlığa da yazdım buraya da yazayım. Comnet Aboneliğim 5 gün önce başladı ancak internet hızım 1 Mbps üzerine çıkmıyor (paketim 35 Mbps). Aynı adreste aynı modem ile son 4 senedir hızımda Türk Telekom ile hiçbir problem yaşamamışken, Comnet firması (altyapı sağlayıcı Türk Telekom ) 5 gündür 1 megabit üzerinde internet veremiyor. Müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor, arıza kaydı bırakıldığı zaman dönüş yapılmıyor. Abonelik iptal edilmek istendiğinde ücret iadesi de yapılmıyor. Btk ya şikayet var a şikayet oluşturdum. Ancak henüz gelişme yok. Bana referans olan arkadaşımın da interneti aynı durumda.

5 gündür akşam saatleri hız bu şekilde

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241209_222350_Comnet.webp
    Screenshot_20241209_222350_Comnet.webp
    37.8 KB · Görüntüleme: 40
Ev internetinde comnete, mobilde netgsm ye geçtim aylar önce. Bu tarz firmaların müşteri sayısı az. Özellikle devletin elindeki şirketler gözlerini bunların müşterilerine dikmiş. Bitirene kadar uğraşacaklar anlaşılan. Hizmeti sabote edip duruyorlar. Altyapı hizmetlerine zam yapıp btk dan karar çıkarıyorlar şu fiyat altında hizmet veremezsiniz diye. Sanki bu küçük firmalar bu hizmeti zorla ucuza aldılar bunlardan. Varlık fonu elindeki şirketler tekelcilik yapıyor bir nevi. Şimdide türk telekomu,turkcelli,vodafonu bu küçük firmaların fiyatlarının altında kampanya yapıyor. Bu firmalar kapanınca fiyatı birkaç katına çıkarırlar artık. Kendi vatandaşına, kendi müteşebbisine bu kadar hain bir idare olabilir mi? Yazıklar olsun.

Comnette bir kaç gündür akşamları 2-3 saat internet tamamen kesiliyor. Genel bir arıza sanırım

COMNET MİLLETİ YARI YOLDA BIRAKTI.​

Duyuru​

Comnet ailesi olarak, Aralık 2021 tarihinde başladığımız Türk Telekom VAE fiber/VDSL internet hizmeti, 11.12.2024 tarihi itibarı ile sonlandırılmıştır. Comnet, xDSL/fiber erişim hizmetlerini yıllar boyunca kullanıcılarına en kaliteli hizmeti, en uygun koşullarla sunmanın çabası içerisinde olmuştur.

Yıllar içinde geliştirdiğimiz yazılım, altyapı ve uygulamalarla ülkemizde birçok firmaya örnek olmuş, kullanıcılarımızın en iyi deneyimi yaşaması için yatırımlarımıza devam etmiş bulunmaktayız. Türkiye’de ilk defa ön ödemeli internet servislerini hayata geçirerek sektördeki birçok firmaya ilham kaynağı olmuş ve kullanıcıların daha uygun koşullarda hizmet almasının önünü açmılştır.

Comnet, yine ülkemizde ilk defa son kullanıcı erişim hizmetlerini sahip olduğu binlerce peering ile destekleyerek gerçek özgür internet deneyimini değerli kullanıcılarına sunmanın gururunu ve mutluluğunu yaşamıştır. Sektöre yön vererek diğer firmalara yeni ufuklar açmış ve Türk internet sektörüne yeni bir deneyim kazandırmıştır.

Yıllardır birçok sosyal sorumluluk projesine ön ayak olan Comnet, ulusal ve uluslararası platformlarda ülkemizi başarıyla temsil etmiş ve etmeye devam etmektedir. Comnet’in diğer servisleri olan veri merkezi hizmetleri, kurumsal erişim hizmetleri, Homepass erişim hizmetleri, sunucu servisleri gibi tüm faaliyetleri kesintisiz olarak devam etmektedir ve herhangi bir aksama söz konusu değildir.

Bize bu süreçte desteklerini esirgemeyen, gerçek özgür internet kullanıcılarımıza gösterdikleri teveccüh ve sevgiden dolayı çok teşekkür ederiz.

Yapılacak İşlemler:
Başka bir firmaya geçiş yapmak isteyen abonelerimiz, Comnet uygulaması veya web sitemiz üzerinden online işlemler bölümüne giriş yaparak xDSL hizmet numarasını alabilir ve geçiş işlemlerini tamamlayabilirler.

Hizmetlerini iptal etmek isteyen kullanıcılarımız, yine Comnet uygulaması veya web sitemiz üzerinden giriş yaparak kolay iptal başvurusunu tamamlamalıdır. Bu başvuru sonrasında, teslim edilmesi gereken modem ve ONT cihazlarının Comnet’e ulaştırılması gerekmektedir.

Kullanıcılarımızın kalan yasal günleri hesaplanarak hak edilen tutar, ödeme yapılan kartlarına iade edilecektir.

Saygılarımızla,
Comnet

gıbırnet tavsiye ederim sanırsam 5-6 senedir 2 evde de kullanıyordum memnundum, son dönemde 3. bir evde daha yaşamaya başladığımdan dolayı faturaları ödemedim umursamadım hem modem ücreti hem faturaları çıkarmışlar aboneliği sonlandırmışlar.

ödeyip tekrar aboneliğe devam edeceğim gibi görünüyor. diğer seçenek taşınabilir internet almayı düşünüyorum.
taşınabilir internet mi alsam? kararsız seçmen.

YZ Şöyle Dedi :
İki farklı şehirde yaşadığınız için esnek ve taşınabilir internet çözümleri öneririm:

1. Taşınabilir Modem (Mobil Wi-Fi - Hotspot):

• Avantajları: Taşınabilir, iki şehirde de kullanılabilir.
  • Önerilen Operatörler: Turkcell VINN, Vodafone Mobile Wi-Fi, Türk Telekom Mobil Modem.
  • Fiyatlar: Aylık 150-400 TL arası, kota ve hız paketine göre değişir.

2. Fiber/ADSL İnternet + Taşınabilir Paket:

• Çözüm: A ve B fiber veya ADSL alt yapısı varsa, 6 aylık internet kampanyalarına bakın. Diğer şehirde mobil internet kullanabilirsiniz.

3. Uydu İnternet:

• Avantajları: Alt yapısız bölgeler için uygun.
  • Sağlayıcılar: Türksat KabloNET, Tooway gibi uydu internet hizmetleri sunan firmalar.
Hangisi ilginizi çekiyor? Daha spesifik öneriler sunabilirim.

Arkadaşlar NetGsm 100 Mb Hızında ev interneti kullanıyorum. 4 ay kadar oldum başlayalı. Hızı da iyi sıkıntı da yaşamadım. Tavsiye ederim. Not, arkadaşını getir gibi bir kampanyası var. Referans kodu aşağıdadır... Başvururken referans kodu vererek indirim kazanmayı unutmayın. Not: GSM hizmetleri de var, ben ev internetinden bahsediyorum.

Referans Kodu : NTGZLASL9

Son düzenleme:
GIBIRNet’e 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirimle geçmek isteyenler paylaştığım kodla başvuru yapabilirler. - Referans Kodu: GFJGLCPE7V

6 ay kadar comnet üyesi idim. Yaptıkları sözleşme feshinden ötürü birazcık araştırma yaptım. Comnet aboneleri eğer modeminiz kendinize ait değilse ve başka bir internet hizmeti veren firmaya yakın zamanda geçmeyecekseniz modemi comnet e iade etmelisiniz. Başka bir internet hizmeti aboneliği yapacaksanız modemi yeni firma devir alıyor.

Araştırmalarımdan sonra bende Millenicom a abone oldum. Millenicom da , 12 aya kadar indirimli internet firsatindan yararlanmak için 1C6C0239 indirim kodu kullanarak https://www.milleni.com.tr 'den veya 0850 333 0 334 numarali cagri merkezimizden basvurmasi ve basvurunun tamamlanmasi gerekmektedir.

Geri