Uygun Ev İnterneti Arıyorum

Kodla Büyü
Şu an en uygununu kablonet
kablonet 50mbps için ilk 3 ay 349 sonraki 9 ay 449 fiyat istiyor. aylık ortalama 424 tl oluyor 50mbps için

bu şartlarda hiç te uygun değil sayın hocam. haa bir şekilde modem temin eder 40 tl/ay modem parası vermezseniz eh işte oluyor o zaman

mesela

superonline ilk 2 ay bedava sonraki 10 ay 500 tl (100mbps fiber) aylık 416 tlye geliyor. ekstra başka ücret yok. 12 ay taahütlü.

yyy.webp

Son 6 adet Referans hakkım kaldı.

Millenicom kullanmak isteyen arkadaşlar için hem kendilerine hem de bana 1 ay ücretsiz internet sağlayan referans kodum 5774D37F
Yaşar Şahbaz

Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan. Kod : NTGQHA6X7 Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGQHA6X7

Türk Telekom denen soyguncu operatör 21 aydır kullandığım İnterneti taşınmam dolayısı ile 600tl nakil ücreti alacağını söyledi

net speed kullanıyorum faturam otomatik ödemede davet kodum : 0IRQ5L
davet kodunu kullan 12 boyunca indirimli fatıra öde

GİBİRNET üzerinden internet kullanmak isteyen varsa GDFGM0XZ21 REFERANS KODUM ile üye olana 12 ay boyunca karşılıklı olarak faturanız 20 tl daha düşük gelecektir.

10line.net abonesiyim. 6 ayda bir zam yapıyor. Değiştireceğim bende. 220 tl ile başladı. 1 yılda 420 lira oldu.

Ben de 420 lira ödüyorum Ağustosa 600 yaparlar.Apartmanda 4 komşu ortak kullanmayı düşünüyoruz.

Gıbırnet'e geçmeyi düşünen arkadaşlara bir yıldır kullanan birisi olarak tavsiye etmem şu anda youtube da vide izlemeye çalışıyorum takıldı kaldı 5 dakikadır bekliyorum. indirme hızı olarak filan sorun yok ama bağlantı hızı beni menmun etmedi hiç bir zaman

gıbırnete geçmeyi düşünüyorum, nasıl memnunmusunuz.
Gıbırnet'e geçmeyi düşünen arkadaşlara bir yıldır kullanan birisi olarak tavsiye etmem şu anda youtube da vide izlemeye çalışıyorum takıldı kaldı 5 dakikadır bekliyorum. indirme hızı olarak filan sorun yok ama bağlantı hızı beni menmun etmedi hiç bir zaman
Bende 2 yıla yakın kullandım. Bağlantı hızıma, youtube ta falan sorun yaşamadım. İnternet hızı iyi fena değildi. 100 mbps kullanırken 40-50 leri görüyordum. Ne olduysa birden bire kopmalar başladı. Kayıt açtım aradılar durumu izah etmek istedik kayıt ile iş uzayacaktı teknik detay verelim dediler. Durumu anlattılar.hızınız 100 ama hattınız 50 Mbps. O sebeple kopuyor parazit var hatta dediler. 35 indirdik. Saatte 2-3 olan kopma günde 2-3'e düştü. Neyse sonra comnet geçtim 35 istedim kopar diye. Hiç kopmadı. Comnet gidince telekoma geçtim. 24 ile başlayıp sonra hızı arttırın isterseniz dendi. Bir ay sonra 50 ye çektik maşallah kopma vs yok.

Gıbırnet'te bu sebeple dönmeyi düşünmeyebilirim ileride ama arayıp sorunu anlamaları hoşuma gitmişti.

Sorun neydi hala kafamı kurcalıyor açıkçası. 35' te test yapınca 10-15 arası çıkıyordu kablosuz. Şimdi 40'a kadar çıkıyor.

Video, film izlerken hiç takılma sorunu yaşamadım ama.

Son düzenleme:
Davetiye kodu bırakan arkadaşlar buraya internetin aylık ne kadar olaçağını yazarlarsa daha iyi olur.

2-3 haftadır Netspeed kullanıyorum. Şu ana kadar herhangi bir problem yaşamadım. Kurulum gayet hızlıydı, 3 gün içerisinde geldiler. Altyapı sorgulamada binanın 74 Mbit altyapısı olduğu gözüküyor ama bağlantı kurulduktan sonra Telekom'dan sorgulayınca maksimum 40-45 Mbit gözüküyor. Hız olarak bu hızı alabiliyorum, herhangi bir sorun yaşamadım şu ana kadar. Tavsiye ederim. Ben de buradan bir arkadaşın referans koduyla indirim aldım.

Kullanmak isteyen için referans kodum : MUAL2B

Son 5 adet Referans hakkım kaldı.

Millenicom kullanmak isteyen arkadaşlar için hem kendilerine hem de bana 1 ay ücretsiz internet sağlayan referans kodum 5774D37F
Yaşar Şahbaz

Geri