Uygun Ev İnterneti Arıyorum

Kodla Büyü
Netspeed bağlantı olarak, müşteri hizmetleri olarak harika. Çoğu firmayı kullandım. Düşünenler için davet kodumu paylaşıyorum karşılıklı indirim kazanabiliriz.
İndirim kodunu kullanırsanız 240 tl 100 mpbs
Davet kodu:A0RTEX

Comnet'ten 259 tl'ye Millenicom'a geçtim.
Millenicom kullanmak isteyen arkadaşlar için hem kendilerine hem de bana 1 ay ücretsiz internet sağlayan referans kodum 5774D37F
Yaşar Şahbaz

Netspeed bağlantı olarak, müşteri hizmetleri olarak harika. Çoğu firmayı kullandım. Düşünenler için davet kodumu paylaşıyorum karşılıklı indirim kazanabiliriz.

netgsm e geçtim. 6 ay fiyat sabit fiyat garantisi sunuyor. şuan 300 lira. Davetiye kodunu kullanırsanda 6 ay boyunca faturan 40 lira indirimli olacak. Daha önceki modem türktelekomun ise hiç ayar değiştirmeye bile gerek yok.
Davetiye kodu: NTGEJ1QQF

Kullanmak isteyenler için Millenicom davetiye kodum : CCDCB28F
Millenicom 100mps 12 ay sabit fiyat ilk 4 ay 299 sonraki aylar 499tl
aylık 433 tl ye geliyor bu. bunda modem kirası dahil mi bilmem. normalde millenicom 70tl/ay modem kirası ayrıca alıyor taahütsüzlerde.

superonline ilk 2 ay bedava sonraki 10 ay 500 tl (100mbps fiber) aylık 416 tlye geliyor. ekstra başka ücret yok. 12 ay taahütlü.

netgsm e geçtim. 6 ay fiyat sabit fiyat garantisi sunuyor. şuan 300 lira. Davetiye kodunu kullanırsanda 6 ay boyunca faturan 40 lira indirimli olacak. Daha önceki modem türktelekomun ise hiç ayar değiştirmeye bile gerek yok.
Davetiye kodu: NTGEJ1QQF
60 tl de aylık modem kira bedeli var web sitesinde yazan. bilginize...
aaa.webp

Şu an en uygununu kablonet
kablonet 50mbps için ilk 3 ay 349 sonraki 9 ay 449 fiyat istiyor. aylık ortalama 424 tl oluyor 50mbps için

bu şartlarda hiç te uygun değil sayın hocam. haa bir şekilde modem temin eder 40 tl/ay modem parası vermezseniz eh işte oluyor o zaman

mesela

superonline ilk 2 ay bedava sonraki 10 ay 500 tl (100mbps fiber) aylık 416 tlye geliyor. ekstra başka ücret yok. 12 ay taahütlü.

yyy.webp

Son 6 adet Referans hakkım kaldı.

Millenicom kullanmak isteyen arkadaşlar için hem kendilerine hem de bana 1 ay ücretsiz internet sağlayan referans kodum 5774D37F
Yaşar Şahbaz

Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan. Kod : NTGQHA6X7 Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGQHA6X7

Türk Telekom denen soyguncu operatör 21 aydır kullandığım İnterneti taşınmam dolayısı ile 600tl nakil ücreti alacağını söyledi

Netspeed bağlantı olarak, müşteri hizmetleri olarak harika. Çoğu firmayı kullandım. Düşünenler için davet kodumu paylaşıyorum karşılıklı 12 ay indirim kazanabiliriz.

Geri