bence de hocam, indirim almak için herkes kullandığı firmayı özvüyor gibi algı oldu bende.herkes indirim derdine düşmüş sanki burda objektif yorum olup olmadığı konusunda tereddüte düşüyor insan...
bence de hocam, indirim almak için herkes kullandığı firmayı özvüyor gibi algı oldu bende.herkes indirim derdine düşmüş sanki burda objektif yorum olup olmadığı konusunda tereddüte düşüyor insan...
kablonet 50mbps için ilk 3 ay 349 sonraki 9 ay 449 fiyat istiyor. aylık ortalama 424 tl oluyor 50mbps içinŞu an en uygununu kablonet
evet hemen hemen hepsinde olması lazım fiber ücretinin. vdsl kullananlar için ücretsiz60 tl de aylık modem kira bedeli var web sitesinde yazan. bilginize...Ekli dosyayı görüntüle 77885
gıbırnete geçmeyi düşünüyorum, nasıl memnunmusunuz.GIBIRNET Referans koduna ihtiyacı olan varsa:GHKGJRZEEF
Yaklaşık 3 yıldır fiber altyapısını kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım hocam.Tavsiye ederim..gıbırnete geçmeyi düşünüyorum, nasıl memnunmusunuz.
gıbırnete geçmeyi düşünüyorum, nasıl memnunmusunuz.
Bende 2 yıla yakın kullandım. Bağlantı hızıma, youtube ta falan sorun yaşamadım. İnternet hızı iyi fena değildi. 100 mbps kullanırken 40-50 leri görüyordum. Ne olduysa birden bire kopmalar başladı. Kayıt açtım aradılar durumu izah etmek istedik kayıt ile iş uzayacaktı teknik detay verelim dediler. Durumu anlattılar.hızınız 100 ama hattınız 50 Mbps. O sebeple kopuyor parazit var hatta dediler. 35 indirdik. Saatte 2-3 olan kopma günde 2-3'e düştü. Neyse sonra comnet geçtim 35 istedim kopar diye. Hiç kopmadı. Comnet gidince telekoma geçtim. 24 ile başlayıp sonra hızı arttırın isterseniz dendi. Bir ay sonra 50 ye çektik maşallah kopma vs yok.Gıbırnet'e geçmeyi düşünen arkadaşlara bir yıldır kullanan birisi olarak tavsiye etmem şu anda youtube da vide izlemeye çalışıyorum takıldı kaldı 5 dakikadır bekliyorum. indirme hızı olarak filan sorun yok ama bağlantı hızı beni menmun etmedi hiç bir zaman