hturna7
Aktif Üye
Hocam buyur...aakcakaza' Alıntı:Arkadaşlar 2006 yılından sonra yapılmış bir yüksek lisans a dair temyizde onanmış bir danıştay örneği var mı?
Hocam buyur...aakcakaza' Alıntı:Arkadaşlar 2006 yılından sonra yapılmış bir yüksek lisans a dair temyizde onanmış bir danıştay örneği var mı?
aakcakaza' Alıntı:Danıştaya gidiyorum ben arkadaşlar, haberiniz olsun... :mrgreen:
hturna7' Alıntı:Benim davam idare mahkemesinde açıldı, yaklaşık 1 ay oldu.ek de gönderdiğim danıştay kararını da verdim avukata.
omd' Alıntı:aakcakaza' Alıntı:Danıştaya gidiyorum ben arkadaşlar, haberiniz olsun... :mrgreen:
ben de az önce harçları yatırdım, avukatıma bilgi verdim. Danıştaydan hakkımızı alacağımıza inanıyorum.
aakcakaza' Alıntı:omd' Alıntı:aakcakaza' Alıntı:Danıştaya gidiyorum ben arkadaşlar, haberiniz olsun... :mrgreen:
ben de az önce harçları yatırdım, avukatıma bilgi verdim. Danıştaydan hakkımızı alacağımıza inanıyorum.
omd hocam sizde idare mahkemesini kaybettiniz sanırım. 600 tl lik harcı ödediniz mi?
omd' Alıntı:aakcakaza' Alıntı:omd' Alıntı:aakcakaza' Alıntı:Danıştaya gidiyorum ben arkadaşlar, haberiniz olsun... :mrgreen:
omd hocam sizde idare mahkemesini kaybettiniz sanırım. 600 tl lik harcı ödediniz mi?
Evet, avukatım MEB 'in merkez bankasındaki bir iban numarasını verdi ödeme yapmam için. O adrese eft ile gönderdim. Karar no, Esas no vb bilgileri de ekleterek.
aakcakaza' Alıntı:omd' Alıntı:aakcakaza' Alıntı:omd' Alıntı:aakcakaza' Alıntı:Danıştaya gidiyorum ben arkadaşlar, haberiniz olsun... :mrgreen:
Evet, avukatım MEB 'in merkez bankasındaki bir iban numarasını verdi ödeme yapmam için. O adrese eft ile gönderdim. Karar no, Esas no vb bilgileri de ekleterek.
anladım bnm avukatta karşı tarafın avukatıyla iletişime geçmemi söyledi.
ozgulhoca' Alıntı:arkadaşlar,
mahkemem sonuçlanmış.
karara göre artık uzman öğretmenim... :alkis:
yalnız mahkemeden sonra ünvanın verilmesi, paranın yatması bir kaç gün daha sürer dedi avukatımız.
erzurumdan son dakika haberler böyle,
sizlerden de güzel haberlerinizi bekliyorum)
efsa' Alıntı:bugün dava sonucum belli oldu kazanmışım :lol: