Uzman Öğretmenlik Başvurusu

Kodla Büyü
aakcakaza' Alıntı:
Danıştaya gidiyorum ben arkadaşlar, haberiniz olsun... :mrgreen:

ben de az önce harçları yatırdım, avukatıma bilgi verdim. Danıştaydan hakkımızı alacağımıza inanıyorum.

Benim davam idare mahkemesinde açıldı, yaklaşık 1 ay oldu.ek de gönderdiğim danıştay kararını da verdim avukata.

hturna7' Alıntı:
Benim davam idare mahkemesinde açıldı, yaklaşık 1 ay oldu.ek de gönderdiğim danıştay kararını da verdim avukata.

Hadi hayırlısı hocam 4-5 aya kadar cevap gelir.

aakcakaza' Alıntı:
omd' Alıntı:
aakcakaza' Alıntı:

ben de az önce harçları yatırdım, avukatıma bilgi verdim. Danıştaydan hakkımızı alacağımıza inanıyorum.

omd hocam sizde idare mahkemesini kaybettiniz sanırım. 600 tl lik harcı ödediniz mi?

Evet, avukatım MEB 'in merkez bankasındaki bir iban numarasını verdi ödeme yapmam için. O adrese eft ile gönderdim. Karar no, Esas no vb bilgileri de ekleterek.

omd' Alıntı:
aakcakaza' Alıntı:
omd' Alıntı:
aakcakaza' Alıntı:

omd hocam sizde idare mahkemesini kaybettiniz sanırım. 600 tl lik harcı ödediniz mi?

Evet, avukatım MEB 'in merkez bankasındaki bir iban numarasını verdi ödeme yapmam için. O adrese eft ile gönderdim. Karar no, Esas no vb bilgileri de ekleterek.

anladım bnm avukatta karşı tarafın avukatıyla iletişime geçmemi söyledi.

aakcakaza' Alıntı:
omd' Alıntı:
aakcakaza' Alıntı:
omd' Alıntı:
aakcakaza' Alıntı:

anladım bnm avukatta karşı tarafın avukatıyla iletişime geçmemi söyledi.

Özel avukat mı tuttunuz sendika avukatı mı? Ben sendikamın avukatıyla yapıyorum işlemleri.

Sendika avukatı hocam. hturna hocamın eklediği danıstay kararını da avukata gonderdim, yarın bi daha yuz yuze gorusecem, insallah danıstaydan hakkımızı alırız.

bu konudaki son durum nedir acaba? Bende bugün sendikaya uğrayıp bilgi alacağım. Ama benim anlamadığım bu kadar mahkeme ve emsal karar varken hala mahkeme açmamız gerekir mi yoksa emsal kararı dilekçe ekinde göndersek kabul ederler mi?

arkadaşlar,
mahkemem sonuçlanmış.
karara göre artık uzman öğretmenim... :alkis:

yalnız mahkemeden sonra ünvanın verilmesi, paranın yatması bir kaç gün daha sürer dedi avukatımız.

erzurumdan son dakika haberler böyle,
sizlerden de güzel haberlerinizi bekliyorum:))

ozgulhoca' Alıntı:
arkadaşlar,
mahkemem sonuçlanmış.
karara göre artık uzman öğretmenim... :alkis:

yalnız mahkemeden sonra ünvanın verilmesi, paranın yatması bir kaç gün daha sürer dedi avukatımız.

erzurumdan son dakika haberler böyle,
sizlerden de güzel haberlerinizi bekliyorum:))

hayırlı olsun hocam :alkis: Daha bitiremedik tezi, bitirip aynı yolu adımlayacağız, O zamana kadar bir değişiklik olmazsa...

Arkadaşlar 2010 yılında atandım, bu yıl yüksek bitecek, kendi alanımda tezli, dava açsam kazanma imkanım var mı ?

yüksek yapmak uzmanlık için yeterli değil diye biliyorum ben, yani eskiden yeterliydi artık değil diye biliyorum.
yanlış mı biliyorum?

bir de mayısta geçerliliği bitecek alesim var, bu aralar kabul alan bi üni varmı :):)

hayırlı olsun, biz beklemedeyiz hala... ne zaman vermiştin mahkemeye, biz mart başında vermiştik bir arkadaşla birlikte.

davayı kaybedip temyize danıştaya giden arkadaşların durumu ne oldu acaba?

Arkadaşlar kafam o kadar karıştı ki bilişim teknolojileri öğretmeniyim Adnan Menderes Üniversitesinde Eğitim Programları ve Öğretim (EPÖ) alanında yüksek lisansımı 2012 ağustos ayında tamamladım... şimdi dilekçe verdikten ve reddedildikten sonra mahkemeye gitsem, temyiz vs eninde sonunda uzmanlığı hakedebilir miyim? teşekkürler

dava açıp uzmanlık alan arkadaşlar, size bir sorum olacak; sınava girerek mi girmeyerek mi uzmanlık istediniz? yani tek yüksek lisans bitirmiş olmanız yetiyor mu?

Geri