Uzman Öğretmenlik Başvurusu

Kodla Büyü
açıklayayım arkadaşlar 2002 de atandım 2007 de kendi alanımda tezli yl bitirdim ocak ayında okula dilekçe verdim red edildi şubat ayında da bireysel olarak dava açtım geçen hafta sonuçlandı avukatım sendika avukatıydı

bbur_us' Alıntı:
dava açıp uzmanlık alan arkadaşlar, size bir sorum olacak; sınava girerek mi girmeyerek mi uzmanlık istediniz? yani tek yüksek lisans bitirmiş olmanız yetiyor mu?

kendi alanında tezli yüksek lisan yatıysan önce okuluna dilekçe veriyorsunuz sonra dava açıyorsunuz

İl Mem'den red cevabı geldi, mahkemeye gidecektim ama danıştan başvuruları redediyormu. Boşu boşuna masraf ve uğraş yapmaya gerek yok, Danıştayın Red kararıyla ilgili bilgisi olar veya mahkemeden red alan var mı?

craynomore' Alıntı:
İl Mem'den red cevabı geldi, mahkemeye gidecektim ama danıştan başvuruları redediyormu. Boşu boşuna masraf ve uğraş yapmaya gerek yok, Danıştayın Red kararıyla ilgili bilgisi olar veya mahkemeden red alan var mı?

idare mahkemesi red kararı verdi, danıstay idare mahkemesinin kararını bozdu fakat idare mahkemesi verdiği kararda inat ettiği için tekrar danıstayda dosya,

en son danıstay idare kurulunun kararını bekliyoruz.

vay halimize, biz mi geç kaldık? dava açmakta. Alan aldı şimdi bütün davalar kaybediliyor. Olan oldu 660 tl gitti ama Allah biliyor hakkımı helal etmiyorum. Bunun neresi adalet.

Geri