turkoglu
Aktif Üye
mrtslk' Alıntı:arkadaşlar herhangi bir gelişme yada sonuç alan varmı acaba bende bu hafta avukata veriyorum vekaleti
dava süresi en az 5-6 ay sürer, yüzlerce dava kazanıldı
mrtslk' Alıntı:arkadaşlar herhangi bir gelişme yada sonuç alan varmı acaba bende bu hafta avukata veriyorum vekaleti
Hocam tezli yl si olan herkes diyorsun ama benim tezli yüksek lisans Bilgisayar müh. anabilim dalı altındaki tezli bilişim programından. Bilgisayar ve Öğret. Tek. alanında tezli yl yapmadım. Yani alanında yüksek lisans mezunu olmamış oluyorum. Bu durumda olup dava açıp kazanan var mı?Türkoğlu' Alıntı:tezli yüksek lisanslı olan herkez dava açarak uzman olabiliyor. şimdi türk eğitim sen tezssiz yüksek lisanslar içinde dava açmaya başladı.
omd' Alıntı:hugo4545' Alıntı:hadi iyisiniz 100tl cepte..
yüksek yaparken ne yüzler gitti günden güne hocam Sırf şuna buna harcadıklarımızı, yl derslerine gitmek içi almadığımız derslerden kayıp ekderslerimizi vs toplasan daha kaç yıl fark almamız lazım.
mobile' Alıntı:örnek dava dilekçesi paylaşabilirmisiniz arkadaşlar bende dava açıcam
sendikam yok o yüzden sordum dava dilekçesinicesur yürek' Alıntı:mobile' Alıntı:örnek dava dilekçesi paylaşabilirmisiniz arkadaşlar bende dava açıcam
hocam örnek dava dilekçesini ne yapacaksınız bütün yüksek lisans mezunları alanında yüksek lisans yapmışlarsa dava açıp uzmanlık hakkı olıyor sendikanız varsa onlar size yardımcı olsun
efsa' Alıntı:aakcakaza hocam sizin danıştaya gideli çok olmadı mı ya hala belli değil mi bide sizin de tezli ve alanında değil miydi çok soru sordum