ismailt' Alıntı:Bu panoyu ben de kulandım ama sayfa yenilemesi ram'de şişkinlik yaptığı için kasılıp kalıyordu index içine refresh kodu ekledim şimdi o sorun yok.Bilginize sunulur
Hocam eğer mümkünse kullandığınız sitenin adresini yazar mısınız? Bir görüp fikir sahibi olmak isterim.kaanrevan' Alıntı:Arkadaşlar ben panoyu paylaşıldığı anda ilk kullananlardanım. Gerçekten 2 senedir kullanıyorum, görsel olarak, programlama olarak çok güzel. Bir domain satın aldık hersene yenileyerek oradan güncelliyoruz, aktif olarak okulda 2 senedir kullanıyoruz. Gerçekten oluşturan arkadaşın ellerine emeğine sağlık. Bana birkaç arkadaş internetten ulaştı, bu nedenle panonun kaynak dosyalarını arşivden çıkartıp upload ettim. Toplam 46 MB.
http://www.turkwebdesign.com/dijital_pano.rar
...cyln' Alıntı:Bugun baska okula gecen 11.sınıf ogrencim aradı. Öğretmeni dijital pano ödevi vermiş proje olarak.
Bana düzey olarak çok ağır geldi ne dersiniz?
..cyln' Alıntı:valla bizimki aptalın önde gideni...
..cyln' Alıntı:
Bana pm atabilir misin veya buraya paylaşır mısın?
Seneye eml-anadolu-teknik... İyi öğrencileri ayırıp ayrıten ilgilenmek istiyoruz. Faydalanayım.
boteakif' Alıntı:Çalışmayı kendi okuluma göre düzenledim.
Şimdilik yaptığım düzenlemeler:
1-Banner yani üst kısma okulumun adını yazdım.
2-Ayyıldız TV logosu okulumun adıyla değiştirdim.
3-Tarih kısmından 2012 ibaresini çıkartıp biraz yer kazandım ve saati büyüttüm.
4-Zaman çizelgesini okulumuz tekli eğitim olduğu için 6 saat+teneffüs+öğle yemeği şeklinde düzenledim.(Arkaplan resmini psd üzerinden yeniden düzenledim.)
5-Dizüstümde çalıştım ve dizüstüm wide(geniş) ekran olduğu için index.asp çözünürlüğü benim ekrana uymadı. Okulda bir bilgisayarda denediğimde çözünürlüğü 1280x1024 yapmama rağmen (google chrome'da) sağda ve altta kaydırma çubukları çıktı. İnternetten yaptığım arama sonucunda google chrome'un bir eklentisi(kaydırma çubukları kaldırma) en sonunda aşağıdaki görüntüyü elde ettim.
6-Artık tv ve montaj kaldı geriye onları da idaremiz çözecek inşallah.
Teşekkürler BBNET, teşekkürler @suatozt hocam.