Teşekkürler hocam...boteakif' Alıntı:Çalışmayı kendi okuluma göre düzenledim.
Şimdilik yaptığım düzenlemeler:
1-Banner yani üst kısma okulumun adını yazdım.
2-Ayyıldız TV logosu okulumun adıyla değiştirdim.
3-Tarih kısmından 2012 ibaresini çıkartıp biraz yer kazandım ve saati büyüttüm.
4-Zaman çizelgesini okulumuz tekli eğitim olduğu için 6 saat+teneffüs+öğle yemeği şeklinde düzenledim.(Arkaplan resmini psd üzerinden yeniden düzenledim.)
5-Dizüstümde çalıştım ve dizüstüm wide(geniş) ekran olduğu için index.asp çözünürlüğü benim ekrana uymadı. Okulda bir bilgisayarda denediğimde çözünürlüğü 1280x1024 yapmama rağmen (google chrome'da) sağda ve altta kaydırma çubukları çıktı. İnternetten yaptığım arama sonucunda google chrome'un bir eklentisi(kaydırma çubukları kaldırma) en sonunda aşağıdaki görüntüyü elde ettim.
6-Artık tv ve montaj kaldı geriye onları da idaremiz çözecek inşallah.
Teşekkürler BBNET, teşekkürler @suatozt hocam.
hocam sizin yaptığınız bu panoyu bende yapmak istiyorum fakat,dosyaları wamp server içierisine atıyorum.editörden yolunu yazıyorum fakat sadedce saat ve hava durumundan başka bişeyçımıyor.Program php satır 134 de hata veriyo.myesil' Alıntı:Biz de okulumuza bir tane yapmıştık. Dynamic Info Screen adlı bir yazılım kullandık. Ama parçalar web sayfaları şeklinde. Ders programı da var. Excel dosyasında programı alarak yayınlıyor. Galeri kısmı çok kullanışlı. Resimleri klasöre atıyorsunuz. Kendisi sırayla yayınlıyor. Web galerilerinde olduğu gibi teker teker eklemenize gerek yok.
Ekranı da zil bilgisayarımıza kurduk. Bilgi ekranını bilgisayara ikinci ekran olarak bağladık. Ekran olarak dizüstü bilgisayardan çıkardığımız LCD paneli kullandık.
İlgilenenlere kaynak kodları gönderebilirim.
güncelbundara79' Alıntı:arkadaşlar nöbet yerlerini nasıl değiştiriyoruz acaba?nöbet yeri ekleme v.s.
Hocam konunun 11. sayfasında benim biraz değiştirmiş olduğum dosyalar var. Onlar işinize yararsa oradan indirebilirsiniz.lyon-85' Alıntı:şu panonun kaynak dosyalarını yeniden atsanız size zahmet arkadaşlar. ilk mesajdaki linkler ölü. açılmıyo.teşekkürler...