Yapılabilir tabi hocam. Çok ta güzel oluryasmin06' Alıntı:hocam öncelikle elinize sağlık çok güzel olmuş
böyle bir çalışmayı acaba flash ile yapabilir miyiz?
Hocam çözünürlük 1280*1024 google chrome da çalıştırın. Diğerlerinde sığmayabiliyor. Tam ekran çalıştırın. Yönetim paneli konusunda izinlerde sıkıntı var gibi geldi bana. Kolay gelsin tekrartheArcher' Alıntı:hocam kontrol panelinde şifre değiştirme, resim ekleme, silme ve düzenleme yapmaya kalktığımda hata veriyor...bütün izinleri düzenledim ama sorunun nereden kaynaklandığını bulamadım. 20" monitöre görüntüyü aktardıgımda sayfaya sığmıyor. Ne gibi değişiklikler yapılabilir acaba?
mozkan7' Alıntı:arkadaşlar okulumuz tekli eğitim veritabanını ve sayfaları kendimize göre ayarladım sıkıntı yok. nöbetçi öğretmen de kaydediyorum ancak veritabanından o bilgiyi çekmiyor tarihi değiştirdiğimde eski kayıtlı olanlardan veri çekiyor bunu çözemedim neden olur bu
bir de veritabanında 3 tane tablo var nöbetçiler için
nöbetçi
nöbetçi2
ve nöbetyer
bunlardan nöbetçi tablosunuda güncelledim ama sanırım kullanılmıyor ?
Teşekkür ederim hocammuallim1' Alıntı:tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.
Sorun olmaz hocam. Önemli olan çözünürlükkeremser' Alıntı:Eline sağlık çok güzel olmuş. Suatozt hocam ben de 42 inch bir tv veya monitörde görüntülenmesini istiyorum acaba sorun olur mu. Yine tam ekran görünür mü?