mobile' Alıntı:
Annelerini bir çırpıda satmaya hazır ne çok insan varmış. Vaybe. Neymiş aşkmış bir dahamı gelecekmiş dünyaya. Asıl annen baban kadar seni seven birisi gelmez bir daha dünyaya. Aşk çok bulunur merak etme. Bekar olduğun sürece çok aşk çıkar karşına. Ama annen gibi birisi çıkmaz
biz şu meseleyi anneye indirgemeyelim.
tabiki anne derken erkeğin bulunduğu yetiştiği ortam anlamında demiş olalım.
buradan çıkarımların kadar ile kız tarafın hep birlikte erkeğin şartlarını durumunu kabul etmemiş, nişan sonrasında da belli etmişler,
bunu da anne baskısı şeklinde lanse etmişler,
buradan sesleniyorum. (tabiki ayrılan bayanların birçoğu çok masum ancak. böyle durumlarda bayanlara seslenmek lazım)
erkeğin durumunu şartlarını sevdiklerini sevmeyecek, sevmediklerine tavır alacaksın. erkek zaten yapıyor yapacağını
(çünkü soyadını alacaksın. istesende istemesen de tüm toplumlarda böyle)
sonra iş işten geçtikten sonra istemem-yapmam-seni zor kabul ettim-senin şehrin böyle-senin semtin böyle-senin ailen böyle-demeyeceksin.
eyyy kadınlar,
tabiki de nişanlılık dönemi öldüm bittim sevdim dönemi değil tanışma dönemidir.
ama sen bu arkadaşın ailesini 4 yıldır tanımadında mı son nişanlılıktan sonra değiştin,
tabiki kızın ailesinden olanlar kızı doldurdu, kız da taktım kancayı, gel gel gel yaptı..
eyyy kadınlar,
ölmezsinin, bitmezsiniz, siz öyle yaratıldınız, kabul edince razı olunca geri oydu buydu şuydu demeyeceksiniz.
ben de yaşadığım için, çok iiiyii bilirim.
Şartlarımı kabul etmeyen hiçbir kadın (Kate Upton dahi olsa) kabul etmem. biz kadına ram(köle) olmayız.