bende çalıştı gibi görünüyor bakalım ne kadar götürecek . (chrome)bende de çalışmadı manuel gidiyorum
hocam bu ekrana mebbis'te nereden ulaşabiliyoruz ?Benim 20 yıl 1 nisanda doluyor. Yani 20 yılı doldurmuş olmadan vermiyorlar maaşa tazminatı. O sebeple 1 nisana kadar sürem var dedim. 30 nisan diye yanlış yazdım. Ocakta da bitirsem, bu hafta sonu da bitirsem bana maaş farkını 1 nisan itibariyle verecekler.
Ekli dosyayı görüntüle 77977
Videolar. Eğitimler kısmında değil profilden girilen eğitimlerim bölümündeVideoları bizde henüz görünmüyor.
Videoları bizde henüz görünmüyor.
Mebbise - kişisel bilgiler - hizmet süresi hesaplamahocam bu ekrana mebbis'te nereden ulaşabiliyoruz ?
çok teşekkürler hocam.Mebbise - kişisel bilgiler - hizmet süresi hesaplama
Hocam kurduktan sonra ne yaptınız nasıl çalışır duruma getirdiniz?chrome+violentmonkey de çalışıyor. emeği geçen arkadaşa teşekkür ederim. (Ben de Tamper de çalışmadı)
Makro ya gerek kalmadan chrome media kontrolü ile oluyorDU.Merhaba arkadaşlar.video bitince otomatik oynatmayla ilgili makro kullanan çalıştıran var mı? varsa paylaşabilir mi?
Nasıl Hocam, detay verebilir misiniz?Makro ya gerek kalmadan chrome media kontrolü ile oluyor
nasıl yaptınız hocam videolara sağ tıklanmıyor,sıradaki videoya geçişi nasıl ayarladınız?Makro ya gerek kalmadan chrome media kontrolü ile oluyor
Hocam uzman öğretmenlik ve baş öğretmenlik eğitimleri için öba platformuna yönelik.instagram videoları mı? bende de otomatik kaymıyor bir türlü yapamadım
Teşekkür ederim Hocam, videolar oynatılıyor.chrome+violentmonkey de çalışıyor. emeği geçen arkadaşa teşekkür ederim. (Ben de Tamper de çalışmadı)
Uzantıyı ekledikten sonra ne yapmamız lazım hocam?Teşekkür ederim Hocam, videolar oynatılıyor.
chrome+violentmonkey de çalışıyor. emeği geçen arkadaşa teşekkür ederim. (Ben de Tamper de çalışmadı)
hocam sizinkinde zaten ekli herhalde, sadece aktif ediniz
yok hocam eklenmedihocam sizinkinde zaten ekli herhalde, sadece aktif ediniz.
Hocam bu eklentiyi kurmamız yetermi. Birazcık detay versen iyi olur. Teşekkürlerhocam sizinkinde zaten ekli herhalde, sadece aktif ediniz.