Sosyalci5858
Üye
Hocam bu eklentiyi kurmamız yetermi. Birazcık detay versen iyi olur. Teşekkürler
Hocam bu eklentiyi kurmamız yetermi. Birazcık detay versen iyi olur. Teşekkürler
18 saatte bitiyor zaten. Suan kendi kendine akiyorbir de videoları hızlandırarak izleme olsaydı tam süper olurdu. emeğinize sağlık, teşekkürler.
Eğitim klavuzda 80 saat yazıyordu. 18 saat olduğuna dikkat etmemiştim.18 saatte bitiyor zaten. Suan kendi kendine akiyor
Bunu nasıl uygulayabiliriz
80 ders var hocam. 18 saat sürüyor.Eğitim klavuzda 80 saat yazıyordu. 18 saat olduğuna dikkat etmemiştim.
Arkadaşlar Microsoft Edge den Violentmonkey eklentsini AL dedikten sonra, bir de Microsoft Edge de otomaik medya oynatıcıyı açtıktan sonra oldu, şu an çalışıyor, t
Arkadaşlar Microsoft Edge den Violentmonkey eklentsini AL dedikten sonra, bir de Microsoft Edge de otomaik medya oynatıcıyı açtıktan sonra oldu, şu an çalışıyor, teşekkürler..
otomatik oynatma nasıl açılıyor bende video bitince o ekranda kalıyor edgeArkadaşlar Microsoft Edge den Violentmonkey eklentsini AL dedikten sonra, bir de Microsoft Edge de otomaik medya oynatıcıyı açtıktan sonra oldu, şu an çalışıyor, teşekkürler..
Hocam emeğine sağlık çok iyi oldu.ÖBA videolarını otomatik arkaplanda izle
ÖBA Videolarını, Bilgisayara Dokunmadan, Arka Arkaya, Arkaplanda İzlemenizi Sağlargreasyfork.org
Son bıraktığımda çalışıyordu...
İnteraktif videolarda çalışmıyor. Bunu normal videolar için hazırlamıştım.
İnteraktif olmaz tahminim.
Belli de olmaz.
Hocam sizin chrome sürümü kaç acaba bende o eklenti kurulamıyorHocam emeğine sağlık çok iyi oldu.
Chrome de Violentmonkey eklentisi çalıştı. İlk önce eklentiyi kurdum. Sonra linkteki "bu scripti kur" seçeneğiyle kurdum, öba sayfasını yeniledim videoyu başlattıktan sonra sorunsuz çalışıyor teşekkürler.
değişen bir şey yok.video bitiyor ve kalıyor öyletampermonkey eklentisini kurupÖBA Otomatik Video Oynatma | Güncel Son Dakika Haberler
ÖBA - Öğretmen Bilişim Ağı videolarının arkaplanda otomatik oynatılması için tampermonkey eklentisi ile birlikte çalışan betğimizi kullanabilirsiniz.www.haberservis.com
aşağıdaki script yüklendikten sonra
tarayıcıyı kapat aç sonra videoyu açınız.
Klavuzdaki ifade:80 ders var hocam. 18 saat sürüyor.
Başöğretmen ünvanı için; 80 ders saati olan Başöğretmenlik Eğitim Programı, EK-1 ve
EK-2’de yer alan takvim doğrultusunda uzaktan eğitim yöntemiyle yapılacaktır.
Kurdum hocam chrome'a. Eklentiyi de kurdum ama geçmedi. Başka bir işlem yapacak mıyız?tampermonkey eklentisini kurupÖBA Otomatik Video Oynatma | Güncel Son Dakika Haberler
ÖBA - Öğretmen Bilişim Ağı videolarının arkaplanda otomatik oynatılması için tampermonkey eklentisi ile birlikte çalışan betğimizi kullanabilirsiniz.www.haberservis.com
Çalıştı ama sıkıntı olur mu otomatik izleme. Bir arkadaşın uzmanlığı yanmış diyorlar otomatik izlediği için.Hocam emeğine sağlık çok iyi oldu.
Chrome de Violentmonkey eklentisi çalıştı. İlk önce eklentiyi kurdum. Sonra linkteki "bu scripti kur" seçeneğiyle kurdum, öba sayfasını yeniledim videoyu başlattıktan sonra sorunsuz çalışıyor teşekkürler.
hocam script senin yerine sonraki videoyu açıyor video olduğu gibi oynamaya devam ediyor burda problem yok.Çalıştı ama sıkıntı olur mu otomatik izleme. Bir arkadaşın uzmanlığı yanmış diyorlar otomatik izlediği için.
İlk defa duydum hocam. Böyle birşeyi başka duyan oldu mu?Çalıştı ama sıkıntı olur mu otomatik izleme. Bir arkadaşın uzmanlığı yanmış diyorlar otomatik izlediği için.
otomatik oynatma nasıl açılıyor bende video bitince o ekranda kalıyor edge
Videoları otomatik oynatmak neden suç/yasak olsun. Bir video izlersin, otomatik olarak diğeri başlar, onu da izlersin. o zaman iyi izlemedin, dinlerken tam kendini vermedin diye de soruşturma açsınlar.İlk defa duydum hocam. Böyle birşeyi başka duyan oldu mu?
Üstad belirli bir süre sonra bu scprit çalısmadı.tampermonkey eklentisini kurupÖBA Otomatik Video Oynatma | Güncel Son Dakika Haberler
Hocam edge de adres çubuğuna edge://flags yazın çıkan sayfada Show block option in autoplay settings ayarını Enabled yapın, sayfayı kapatıp açın video başlatıp geri yaslanın...
ses kısılabiliyor ama
Diğer video geçniyor hocam.
ses kısılabiliyor ama
Diğer video geçniyor hocam.
Üstad belirli bir süre sonra bu scprit çalısmadı.
Teşekkürler. Sorunsuz çalışıyorÖba videolarını otomatik ilerletme