Videoları kendiliğinden ilerletme

Kodla Büyü

Ekli dosyalar

• IMG_20241227_103615_908.webp
    IMG_20241227_103615_908.webp
    29.9 KB · Görüntüleme: 1,097
tampermonkey eklentisini kurup
aşağıdaki script yüklendikten sonra

tarayıcıyı kapat aç sonra videoyu açınız.

Hocam ilk sayfada verilen baglantida önce violentmonkeyi kurunuz, sonra yine aynı sayfada ki scripti kurunuz.

Arkadaşlar ben de 2 farklı bilgisayarda denedim, muhtemelen chrome sürüm farkından kaynaklı birinde oldu violent monkey le, diğerinde edge de denedim o da oldu sorunsuz sessiz bir şekilde videoları otomatik başlatıp ilerliyor. Eğitime katıl sayfasına kadar manuel giriş yapmalısınız.

Arkadaşlar Microsoft Edge den Violentmonkey eklentsini AL dedikten sonra, bir de Microsoft Edge de otomaik medya oynatıcıyı açtıktan sonra oldu, şu an çalışıyor, t

Arkadaşlar Microsoft Edge den Violentmonkey eklentsini AL dedikten sonra, bir de Microsoft Edge de otomaik medya oynatıcıyı açtıktan sonra oldu, şu an çalışıyor, teşekkürler..

Arkadaşlar Microsoft Edge den Violentmonkey eklentsini AL dedikten sonra, bir de Microsoft Edge de otomaik medya oynatıcıyı açtıktan sonra oldu, şu an çalışıyor, teşekkürler..
otomatik oynatma nasıl açılıyor bende video bitince o ekranda kalıyor edge

Son bıraktığımda çalışıyordu...
İnteraktif videolarda çalışmıyor. Bunu normal videolar için hazırlamıştım.
İnteraktif olmaz tahminim.
Belli de olmaz.
Hocam emeğine sağlık çok iyi oldu.
Chrome de Violentmonkey eklentisi çalıştı. İlk önce eklentiyi kurdum. Sonra linkteki "bu scripti kur" seçeneğiyle kurdum, öba sayfasını yeniledim videoyu başlattıktan sonra sorunsuz çalışıyor teşekkürler.

Chrome de Violentmonkey eklentisi çalıştı. İlk önce eklentiyi kurdum. Sonra linkteki "bu scripti kur" seçeneğiyle kurdum, öba sayfasını yeniledim videoyu başlattıktan sonra sorunsuz çalışıyor teşekkürler.
Hocam sizin chrome sürümü kaç acaba bende o eklenti kurulamıyor

değişen bir şey yok.video bitiyor ve kalıyor öyle

Kurdum hocam chrome'a. Eklentiyi de kurdum ama geçmedi. Başka bir işlem yapacak mıyız?

Çalıştı ama sıkıntı olur mu otomatik izleme. Bir arkadaşın uzmanlığı yanmış diyorlar otomatik izlediği için.

Üstad belirli bir süre sonra bu scprit çalısmadı.

Geri