Chrome da şu an devam ediyor. Şimdilik sıkıntı yok. Emeği geçenlere teşekkürlerÖba videolarını otomatik ilerletme
Chrome da şu an devam ediyor. Şimdilik sıkıntı yok. Emeği geçenlere teşekkürlerÖba videolarını otomatik ilerletme
Aynen hocam sorunu çözebildiniz mi?chrome da çalıştı
firefoxta yeni videoya geçiyor ama başlatmıyor...
teşekkür ederim çalıştıChrome da şu an devam ediyor. Şimdilik sıkıntı yok. Emeği geçenlere teşekkürler
O aldığınız sertifika değil . Sertifika okul ilçe ve il onayından sonra düzenlenir.sertifikaları aldık şimdi ne olacak. okul onay ekranında gözükmüyor... hani hani
eğitim sertifikasını kastettim zaten. eğitimi bitirdikten sonra aynı gün içinde -mesai saatleri içinde- kurumların ekranına düşer ve kontroller sağlanır ve onay verir kurumu diyor yazıda.O aldığınız sertifika değil . Sertifika okul ilçe ve il onayından sonra düzenlenir.
Sizin bitti mi video izlemeleriniz hocameğitim sertifikasını kastettim zaten. eğitimi bitirdikten sonra aynı gün içinde -mesai saatleri içinde- kurumların ekranına düşer ve kontroller sağlanır ve onay verir kurumu diyor yazıda.
EvetSizin bitti mi video izlemeleriniz hocam
Evet geçiyor kendi kendine. Az önce bitti sertifikayı aldım.teşekkürler , violent monkey ve script kodunu yükledim chrm da denedim oldu, sonraki video ya geçiyor ama ilk bölümdeki 21 video bitince 2. bölümdeki dijital yeterlilikler videolarına geçiyormu? yoksa bölümler arasını biz mi geçmemiz gerekecek? deneyen oldu mu?
videoların otomatik olarak sonrakine geçmesi yasak mı ki böyle bir haber yapıyor bu site. ayrıca otomatik sonraki video geçişi için uygulama kullanan kişinin videoları gerçekten seyretmediğini nasıl ıspatlayacak meb ? böyle saçma sapan haber mi yapılır.Şöyle bir haber var, doğruluğu nedir acaba.
Uzman öğretmenlik başöğretmenlik videolarını izlerken bunları yapanların eğitimleri iptal edilecek
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarına görev yapmakta olan öğretmenlerin uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik eğitimleri esnasında yapacakları hangi kural ihlali söz konusu eğitimlerin iptal edilmesi ile sonuçlanacaktır?mebpersonel.com
umarım öyledir yoksa sıkıntıSite ziyaretçi sayısını arttırmak için yapıyor sanırım bu haberi
Videoları otomatik oynatma neden sorun olsun ki ? Tek tek geçiş yapmak istememiş olabilirsin. Bu durumu ispatlamak ayrı bir derttir. Hem ona gelene kadar bazıları kendi videolarını başkalarına izlettiriyor ya da sesini kısıp başka işle uğraşanlar var önce onları takip etsinler. Çok içlerine sinmezse yüz yüze sınavlı yaparlardı. Ancak burada öğretmen arkadaşların çoğu zaten düşük zam ve vergiden eriyen maaşlarını bir miktarda olsun arttırma çabasında. Yoksa bence öğretmen öğretmendir, uzman vs. pek aklımın ermediği şeyler.umarım öyledir yoksa sıkıntı
Zaten olayın ne olduğunu herkes biliyor. Çok kasmaya gerek yok.Videoları otomatik oynatma neden sorun olsun ki ? Tek tek geçiş yapmak istememiş olabilirsin. Bu durumu ispatlamak ayrı bir derttir. Hem ona gelene kadar bazıları kendi videolarını başkalarına izlettiriyor ya da sesini kısıp başka işle uğraşanlar var önce onları takip etsinler. Çok içlerine sinmezse yüz yüze sınavlı yaparlardı. Ancak burada öğretmen arkadaşların çoğu zaten düşük zam ve vergiden eriyen maaşlarını bir miktarda olsun arttırma çabasında. Yoksa bence öğretmen öğretmendir, uzman vs. pek aklımın ermediği şeyler.
haklıısnız aslında otomatik olması dinlemediğimiz anlamına gelmez.Videoları otomatik oynatma neden sorun olsun ki ? Tek tek geçiş yapmak istememiş olabilirsin. Bu durumu ispatlamak ayrı bir derttir. Hem ona gelene kadar bazıları kendi videolarını başkalarına izlettiriyor ya da sesini kısıp başka işle uğraşanlar var önce onları takip etsinler. Çok içlerine sinmezse yüz yüze sınavlı yaparlardı. Ancak burada öğretmen arkadaşların çoğu zaten düşük zam ve vergiden eriyen maaşlarını bir miktarda olsun arttırma çabasında. Yoksa bence öğretmen öğretmendir, uzman vs. pek aklımın ermediği şeyler.