Yönetim:bbnet_okul_sablonu_v1.8 [ Çıktı ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: Yönetim:bbnet_okul_sablonu_v1.7 [ Çıktı ]

Çok güzel hazırlamışsınız, ellerinize sağlık. 1 günde yeni web sitemi hazırladım. İşimizi kolaylaştırdığınız için teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

tinkerbell' Alıntı:
hasari hocam sitemi webe atabildim.

Arkadaşlar ; Hastalık nedeniyle 1 hafta aranızda yoktum kusura bakmayın.
ancak resinlerim çok geç yükleniyor. inceleyip bir yorum yapabilirseniz sevinirm.
http://vacsyibo.meb.k12.tr/

foto album güzelmiş hangisini kullandın ...programı atabılırmısın siteye
site güzel olmuşşş..benim site kulakli.meb.k12.tr
yorumlarınızı beklerım

amdturion' Alıntı:
arkadaşlar manşethaberin sağ tarafındaki yazılan haber alanını daha uzun yapabilir miyiz?

foto galeri güzel olmuş hangi programı kullandınız ..programı n linkini siteye atabılırmısısnız..

iweb albüm kullandım. burada dikkat edeceğiniz nokta albümü oluştururken 2. adımda sizden satır ve sütun sayısı isteyecek siz bunu fotoğraf sayısından fazla tutun. Yani 19 tane fotoğrafınız varsa siz 4*5 yada 5*4 olarak girin,.
Sebebi fotoğraf sayınız albümün 1 sayfadaki veriisinin sayısında fazla olursa 2 tane sayfa oluyor bu da 2 tane index demek, biraz daha karışıklık ddemek kolay gelsin.
programı da buyrun indirin.

kulakli.meb.k12.tr
elinize sağlık hocam .
bence resimler kısmınız sıkıntılı. kullandığınız programın demo görüntüsünün resimlerin üzerinde çıkması hoş olmamış.
Bide sınıflar kısmında resimlerle birliket bilgisayarbilisim.net, vs... değişik yazılar geliyor tyane anlamsız olmuş onlara kod kısmında müdahale edebilirsiniz.
galeri kısmında da div tagında sorun var sanırım genel olarak güzel ellerinize sağlık..

suckan10 hocam; verdiğiniz bilgiler çok işime yaradı.Sayenizde güzel güzel galeriler oluşturabildim.teşekkürler

suckan10 hocam sitenizdeki okulumuz nerde kısmını nasıl eklediniz.Yine anlatabilirmisiniz adım adım?şimdiden teşkkürler.kodlarını yazarmısınız?

telcilevent' Alıntı:
Arkadaşlar elimde php tabanlı foto galaeri var. biraz editleyerek bu şablona uyumlu hale getirdim. Arzu eden arkaşlara mail olarak gönderebilirim.
İsteyen arkadaşlar buradan ön izleme yapabilirler. Ayrıca yorumlarınızı bekliyorum.

mustafa_ebecek@hotmail.com

http://www.turgutlulisesi.k12.tr/galeri1.html
Not:Meb server bu yapıyı desteklemiyor.

b_money35@hotmail.com adresine gönderırsenız sevınırırm

telcilevent yazdı:
Arkadaşlar elimde php tabanlı foto galaeri var. biraz editleyerek bu şablona uyumlu hale getirdim. Arzu eden arkaşlara mail olarak gönderebilirim.
İsteyen arkadaşlar buradan ön izleme yapabilirler. Ayrıca yorumlarınızı bekliyorum.

mustafa_ebecek@hotmail.com

http://www.turgutlulisesi.k12.tr/galeri1.html
Not:Meb server bu yapıyı desteklemiyor.

hocam öncelikle mükemmel olmuş
babada06@gmail.com adresinede gönderirseniz sevinirim. Selam ve saygılar

Arkadaşlar ben galeriyi iframe ile oluşturdum.Yalnız menü başlığı soldaki menülerle yani ana menüyle aynı hizada olmadı neden?daha aşağıda sizce neden?Kodlara baktım bişey anlamadım?Sizce neden yardımcı olurmusunuz?

metinbestil' Alıntı:
şablon için çok teşekkürler. ben de kendi okulum için düzenledim. düzenlemeye de devam ediyorum. adresi de şu şekilde http://eskil.meb.k12.tr

siteniz gayet dolu ve güzel foto galeri için hangi programı kullandınız..
sınıfların fotoları için tek tek mi yaptınız yoksa bir sınıfı 1 sAYFAYA HAZIRLAYIP ONU MU YUKLEDINIZ..
OKUL AMBLEMININ OLDUĞU BANNER ÖRNEĞİNİ GÖNDEREBİLİRMİSİNİZ

mrh arkadaşlar bişey soracaktım misyon vizyon sayfasına tıkladığımda sayfa açılmıyordu. bende kullanım videosunda hasari hocamın anlattığı gibi bir sayfa yaptım bağlantılarını gerçekleştirdim. yalnız sayfa bulunamadı die hata veriyo. http 404 hatası diyo. ne yapmam gerekiyor.kütfen yardım

yeni sayfaya gerek yok bence ana şablon klasöründen aydı dosyayı alıp sitenin içine atsaydınız normale dönerdi...

arkadaşlar siteyi banner sız kullansak çokmu yavan olur?flash falan bilmiyorum genel bişey olsa belki eklerdim...

Arkadaşlar zorda olsa bir tablo oluşturdum.sayaç kodunu aldım.hangi aralıklara nasıl yerleştireceğimi bilmiyorum.katkılarınızı bekliyorum.

Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Hasari hocam videolar için de ayrıca teşekkürler. Şu an izliyorum

Saygılar

okul sayfam
:!: :!: :!: :!:
okulweb.meb.gov.tr/54/06/578957 şeklinde yazınca .ıkıuyor.ondada okulumuz meb--iletişim yazıyor başlıklarda..bunu nasıl kulaklı ilköğretimokulu kaynarca sakarya şeklinde düzeltebilirim ki..

Ekli dosyalar

• google.png
    google.png
    250.2 KB · Görüntüleme: 493

Merhaba arkadaşlar,

Bu şablonda template'de bir tane menüyü değiştirince bütün sayfalar değişiyor, bu çok güzel. Ama ftp'ye atınca hepsini tek tek atmak gerekiyor. Şimdi benim yeni bir menü eklemem gerekecek, sayfalar da çoğaldı baya. Tek tek atarsam vakit alacak. Kısa bir yolu var mı? Teşekkürler....

antipc' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,

Bu şablonda template'de bir tane menüyü değiştirince bütün sayfalar değişiyor, bu çok güzel. Ama ftp'ye atınca hepsini tek tek atmak gerekiyor. Şimdi benim yeni bir menü eklemem gerekecek, sayfalar da çoğaldı baya. Tek tek atarsam vakit alacak. Kısa bir yolu var mı? Teşekkürler....
Gene Template ekleyeceksiniz onun tüm sayfalarda güncellenmesinin sağlayacaksınız. Eğer FTP programını kullanırsanız tek seçimle tüm sayfaları sunucuya gönderebilirsiniz. Bundan daha kısa olmaz. :)
Önerdiğimiz FTP programı FilleZilladır.
yasal-program-paylasim-freeware-shareware-f99/filezilla-3-4-turkce-ucretsiz-ftp-programi-t62517.html

hasari hocam, yukarıdaki anlattığınız kısmı yani tek seçimle tüm sayfaları sunucuya göndermeyi, acaba küçük bir örnekle resimler üzerinden anlatabilir misiniz? programı kurdum sunucuya da bağlanıyorum sorunsuz ama dosyaların eksiksiz olarak nasıl sunucuya tek adımda gönderileceğini anlayamadım. şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...emeğinize sağlık...

hasari' Alıntı:
antipc' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,

Gene Template ekleyeceksiniz onun tüm sayfalarda güncellenmesinin sağlayacaksınız. Eğer FTP programını kullanırsanız tek seçimle tüm sayfaları sunucuya gönderebilirsiniz. Bundan daha kısa olmaz. :)
yasal-program-paylasim-freeware-shareware-f99/filezilla-3-4-turkce-ucretsiz-ftp-programi-t62517.html

FilleZilla kullanıyorum hocam. Tüm siteyi bir kerede atmadım, bütün dosyaları bir kerede gönderince bazen sunucu falan kopuyor. 5-6 dosya halinde atıyorum. Ama yine de beklediğimden daha kısa sürede attım. Gözümde büyümüş demek ki :)Yardımlar için teşekkürler hocam, çok iyi çalışıyorsunuz. Emeğinize sağlık...

antipc' Alıntı:
hasari' Alıntı:
antipc' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,

FilleZilla kullanıyorum hocam. Tüm siteyi bir kerede atmadım, bütün dosyaları bir kerede gönderince bazen sunucu falan kopuyor. 5-6 dosya halinde atıyorum. Ama yine de beklediğimden daha kısa sürede attım. Gözümde büyümüş demek ki :)Yardımlar için teşekkürler hocam, çok iyi çalışıyorsunuz. Emeğinize sağlık...
Hocam eğer bağlantı koparsa dosyalar gönderilmedi diyecektir o dosyalara sağ tıklayın yeniden kuyruklayı seçin. :)

hasari hocam öncelikle paylaşımcı kişiliğinizden dolayı size çok teşekkür ediyorum. Verdiğiniz şablonda ki dökümanları okulumuzun sitesinde kullandım. haberler için hazırladığın Flash haberde haber resimleri otomatik değişiyor. okulumuz sitesi için yapılan yorumlarda haberin resmine bakarken hemen resim değişiyor gibi eleştiriler aldım. Bu flashın değişme süresini arttırsak ve mause ile haber başlığının üstüne geldiğimizde resim değişmese çok güzel olacak. İlgilenirsen veya bilgi verip yönlendirirsen çok memnun olurum hocam.

hasari hocam teşekkür etmekte geciktim. bunun için özür dilerim.
yaptığın yardımlar için teşekkür ederim.

metinbestil' Alıntı:
Benim tasarım da bozuldu.
Anasayfa Foto Galeriler Personelimiz Öğrecilerimiz Ziyarteçi Defteri İletişim

bu kısım bazı sayfalarda küçük çıkıyor.
http://eskil.meb.k12.tr

neden olabilir?
Hocam banner ınız çok güzel olmuş, paylaşmanız mümkün mü?

selam hocam. iyi günler. ben okulun sayfasını sizin hazırlamış olduğunuz şablonu kullanarak ( ki baya bir değişiklik yaptım. ) okulumuzun sitesini güncellemeye çalışıyorum.
bbnet 1.7 yi düzenledim yayına koymam ramak kaldı. düzenlemeleri yaparken hep firefox 4 üzerinden değişikliklere bakıyordum. Son olarak ie de görüntüye bakarken 2 sorunla karşılaştım. Sorun şu: anasayfanın gövdesine iframe yaptım. firefoxta hangi sayfayı iframe'e çağırırsam çağırayım iframe sınırları içindeki arka plan rengi anasayfanın arka plan rengini alıyor ki istediğim bu. Ama ie'de çağırdığım bütün sayfaların iframe sınırları içindeki arka plan rengi beyaz oluyor. ikinci sorun için resimlere bakarsanız daha iyi olur. Anlatamadığım şeyi anlayabilirsiniz sanırım.
internet explorer deki görüntünün firefox taki gibi olması için ne yapabilirim.

ie versiyonu : 8
ff versiyonu : 4

Ekli dosyalar

• ff4.gif
    ff4.gif
    136.2 KB · Görüntüleme: 642
  • ie8.gif
    ie8.gif
    113.8 KB · Görüntüleme: 642
  • Templates.rar
    Templates.rar
    4.3 KB · Görüntüleme: 26

qash' Alıntı:
selam hocam. iyi günler. ben okulun sayfasını sizin hazırlamış olduğunuz şablonu kullanarak ( ki baya bir değişiklik yaptım. ) okulumuzun sitesini güncellemeye çalışıyorum.
bbnet 1.7 yi düzenledim yayına koymam ramak kaldı. düzenlemeleri yaparken hep firefox 4 üzerinden değişikliklere bakıyordum. Son olarak ie de görüntüye bakarken 2 sorunla karşılaştım. Sorun şu: anasayfanın gövdesine iframe yaptım. firefoxta hangi sayfayı iframe'e çağırırsam çağırayım iframe sınırları içindeki arka plan rengi anasayfanın arka plan rengini alıyor ki istediğim bu. Ama ie'de çağırdığım bütün sayfaların iframe sınırları içindeki arka plan rengi beyaz oluyor. ikinci sorun için resimlere bakarsanız daha iyi olur. Anlatamadığım şeyi anlayabilirsiniz sanırım.
internet explorer deki görüntünün firefox taki gibi olması için ne yapabilirim.

ie versiyonu : 8
ff versiyonu : 4
iframe tagı içerisine şu kodu ekleyin.
Kod:
allowtransparency="true"

Diğer sorun içinde sitenizi yayınlayın öyle bakalım.

Geri