Yönetim:bbnet_okul_sablonu_v1.8 [ Çıktı ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: Yönetim:bbnet_okul_sablonu_v1.7 [ Çıktı ]

harika bir çalışma olmuş.
ayrıca arkadaşlar bu şablonu kullanarak yaptığım okul sitesini sizinle paylaşayım. bu site ile arge nin yaptığı yarışmaya katılacağım lütfen yorumlarınızı esirgemeyin

www.hcg.k12.tr

siteye girilemiyordu...

hasari hocam siteye giremiyodum 3 gündür.
server hatası veriyordu...bbnete girememek büyük eksiklşk 3
2 gündür ne yapacağımı şaşırdım

hbasdereli' Alıntı:
Bu şablonda ana.html yok sanırım törenler kutlamalar kısmını nasıl değiştiryoruz?
Bu şablonda sistem farklı ana.html diye bir dosyası yoktur.
Törenleri düzenlemek için toren1.html, toren2.html... dosyarını açıp düzenlemelisiniz.

tinkerbell' Alıntı:
hasari hocam siteye giremiyodum 3 gündür.
server hatası veriyordu...bbnete girememek büyük eksiklşk 3
2 gündür ne yapacağımı şaşırdım
:)

hasari hocam öncelikle site için teşekkürler...
ben okulumun sitesini bu şablon üzerinden tasarlamaya çalışıyorum. Ancak yaptığım baneerı yerlestiremedim..
kaymalar oldu.
banner boyutu 950x131
yardımcı olursanız sevinirim....
adviyeahmeteminoglu.meb.k12.tr

Ekli dosyalar

sulfaniye' Alıntı:
ben okulumun sitesini bu şablon üzerinden tasarlamaya çalışıyorum. Ancak yaptığım baneerı yerlestiremedim..
kaymalar oldu.
banner boyutu 950x131
Link verin bir bakalım.

yardım hasarı hocam..sitem googlede doğrulayamadım ve yayınlayamadım..kulakli.meb.k12.tr

hasarı hocam kaynakdosyalar kısmındaki haberbaslık.fla dosyasını macromedia flash 8 ile açtığımda "unexpected file format" hatası veriyor. acaba sürümden kaynaklı bir sorun mu ?

bahripara' Alıntı:
yardım hasarı hocam..sitem googlede doğrulayamadım ve yayınlayamadım..kulakli.meb.k12.tr

şurda anlatılıyor hocam:
google-pagerank-seo-alexa-arama-motorlari-f36/okul-sayfasini-google-a-nasil-ekleyebilirim-t5435.html

thumper714' Alıntı:
hasarı hocam kaynakdosyalar kısmındaki haberbaslık.fla dosyasını macromedia flash 8 ile açtığımda "unexpected file format" hatası veriyor. acaba sürümden kaynaklı bir sorun mu ?
Evet hocam CS4 veya CS5 kullanın.

kaymalar oldu.
banner boyutu 950x131
adviyeahmeteminoglu.meb.k12.tr

Ekli dosyalar

ana sayfadaki haber.xml dosyasında değişiklik yaptım. daha sonra xml ve swf dosyalarını servera gönderdim fakat hiç değişiklik yapmamışım gibi halen eski haberleri görüntülüyor. servera göndermede problem olmuş mudur diye geri bilgisayarıma indirdim dosyaları bir yanlışlık da yok. local olarak bilgisayarımda haberler yayınlanıyor. ama sitede halen eski haliyle. problem neden kaynaklanıyor olabilir.

valla saatlerdir uğrşıyorum ama halen haberler kısmında 2 haber yayınlıyor. oysa ben düzenledim ve düzenlenmiş hali ile 6 haber var . güncel xml ve swfyi de atmama rağmen neden halen eski haberleri görntülüyor??

meb serverda mı problem var arkadaşlar. ne değişiklik yapsam kendi bilgisayarımda local olarak çalışıyor ama serverda sanki hiç değişiklik yapmamışım gibi.

bilgisayarcım' Alıntı:
meb serverda mı problem var arkadaşlar. ne değişiklik yapsam kendi bilgisayarımda local olarak çalışıyor ama serverda sanki hiç değişiklik yapmamışım gibi.
Mozilla gibi önbellekleme yapan bir tarayıcı kullanıyorsanız bu tarayıcı her seferinde size önceki dosyayı gösterdiğinden değişmemiş gibi görünür. Mozilladayken geçmişi silin sitenizi tekrar ziyaret edin değiştiğini görürsünüz.

hasari' Alıntı:
bilgisayarcım' Alıntı:
Mozilla gibi önbellekleme yapan bir tarayıcı kullanıyorsanız bu tarayıcı her seferinde size önceki dosyayı gösterdiğinden değişmemiş gibi görünür. Mozilladayken geçmişi silin sitenizi tekrar ziyaret edin değiştiğini görürsünüz.
çok kez geçmişi sildim. herşeyi sildim. önbelleği boşalttım. explorer 9 kullanıyorum. ama bugün okuldan girdiğimde yaptıklarımın olduğunu gördüm okul bilgisayarlarından :D evdeki bilgisayarımın nesi var çözemedim ama :(

Arkadaşlar sonunda sitem için bir ziyaretçi defteri buldum ve onu sizinle paylaşmak istedim. birazda editledim.
yapmanız gereken ziyaretçi safyasına iframe ile açmak verdiği klasörü sitenize yükleyin.
Not: server php desteği veriyor olması gerekir.
Tüm mesajları kontrol etmeden yayınlamıyor bu dafter. database falan olmasına gerek yoktur. daha fazla açıklama kalsör içerisinde yer almaktadır. iyi günlerde kullanın :++: [*]

örnek:
http://www.turgutlulisesi.k12.tr/

Ekli dosyalar

hocam müsaitsen sana bişey soracam ben bu şablonla okul sitesini yaptım yaklaşık iki ay oldu ama hala googlede yazınca çıkmıyor meta name keyword anahtar kelimelride değiştim ama hala çıkmıyor ne yapmam gerekir acaba iyi akşamlar

albay4604' Alıntı:
hocam müsaitsen sana bişey soracam ben bu şablonla okul sitesini yaptım yaklaşık iki ay oldu ama hala googlede yazınca çıkmıyor meta name keyword anahtar kelimelride değiştim ama hala çıkmıyor ne yapmam gerekir acaba iyi akşamlar
Googleye eklediyseniz birde site haritası ekleyebilirsiniz.
Siteniz ne kadar çok ziyaret edilirse o kadar üste taşınır.

Bunları yaptıktan sonra bekleyeceksiniz. Şu konuya da biz göz gezdirin hocam.
google-pagerank-seo-alexa-arama-motorlari-f36/okul-sitem-googledan-neden-silindi-t55181.html

teşekkürler hocam googleye ekledim ama site haritam yok ozaman bekleyelim görelim :)

albay4604' Alıntı:
teşekkürler hocam googleye ekledim ama site haritam yok ozaman bekleyelim görelim :)

HOCAM NASIL BAŞARDIN BEN EKLEYEMEDİM BİR TÜRLÜ...GOOGLE YE YARDIMCI OLURMUSUNUZ...

Elinize sağlık, gerçekten emek isteyen ve güzel bir çalışma. Teşekkürler..

Öncelikle bu tasarımın yapılmasında, geliştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim.Biz de milli eğitime bağlı kurumumuz için bu tasarımı tercih ettik.(Henüz uyarlama aşamasında)

Birkaç sorunum var.
1-Ana sayfadaki haberler bölümüne 10 haber ekliyoruz.Eski haberlere ulaşmak için ne yapmalıyız?
2-Galeriye nasıl resim yükleriz?

arkadaşlar manşethaberin sağ tarafındaki yazılan haber alanını daha uzun yapabilir miyiz?

rvam' Alıntı:
Birkaç sorunum var.
1-Ana sayfadaki haberler bölümüne 10 haber ekliyoruz.Eski haberlere ulaşmak için ne yapmalıyız?

Hocam haberler linki var sol tarafta oraya atabilirsiniz. Örnek için Bknz. bizim okulun sitesi... :+1:

hasari hocam sitemi webe atabildim.

Arkadaşlar ; Hastalık nedeniyle 1 hafta aranızda yoktum kusura bakmayın.
ancak resinlerim çok geç yükleniyor. inceleyip bir yorum yapabilirseniz sevinirm.
http://vacsyibo.meb.k12.tr/

Geri