Önizlemede bir sıkıtı varmış. Dosyaları yenileyince düzeldi.HoKKaBaZ' Alıntı:Emeğinize elinize sağlık hocam çok güzel olmuş yine. Gözüme çarpan bişey oldu onu paylaşayım anasayfa aşağı kaydırıldığında en alttaki resim ile sayfanın bitiş hizası arasında küçük bi boşluk var yani en alttaki çiçekli bölüm biraz yukarda kalıyo hocam.
Tüm sayfalara update edilmemiş olamalı. Eğer bu sayfalarda göstermek istiyorsanız. Bu sayfalarda swf dosyası yolunu bulun kodlardan yolun başına ../ eklerseniz bir üst klasöre çıkıp bu dosyayı arayacaktı zaten sizin swfde üst klasörde olduğundan bulacaktır sorun ortadan kalkacaktır.mustiege' Alıntı:Hasari Hocam elinize sağlık çok güzel bir şaslon olmuş. Bende kendi okulum için kullanıcam. Bir sorum olucak. Banner kısmını değiştirdim swf olarak. Template update işlemlerini de yaptım. Bütün sayfalarda gözüküyor. Sadece personel. html ve öğretmen sayfalarında gözükmüyor. Sorun ne olabilir acaba?
swf kök dizine çıkarın, template olmasın. Burdan tekrar eklersen düzelecektir.mustiege' Alıntı:Hocam swf dosyası template klasöründe, acaba site klasörüne atsam çalışır mı? Sayfalarda swf yolunu nasıl bulabilirim? Normal sayfada banner kısmında değişiklik yapamıyoruz hocam da, anlayamadım.
attığınız swf dosyasında java kodları varsa , şablon bu java dosyalarının olduğu yolu güncellemez. DW java script kodlarını kilitler. Ben şablonun bu java kodlarını güncellemesini başaramadım.mustiege' Alıntı:Hocam dediğiniz gibi yaptığımda bu sefer personel sayfalarında gözükürken, ana sayfa ve diğer sayfalarda gözükmüyor. Ufak bir ayrıntı var ama ben halledemedim.
Kullanım videosunda nedenini hasari hocam açıklıyor.scent2' Alıntı:Öncelikle ellerinize sağlık.. Arkadaşlar sitenin menüleri ve okul adı kısmında değişiklik yapamıyorum. Sizce neden kaynaklıdır?
Kronos33' Alıntı:Kullanım videosunda nedenini hasari hocam açıklıyor.scent2' Alıntı:Öncelikle ellerinize sağlık.. Arkadaşlar sitenin menüleri ve okul adı kısmında değişiklik yapamıyorum. Sizce neden kaynaklıdır?
Localhostta swf linkleri çalışmıyor sunucuya atarak deneyin.tusuba' Alıntı:manşet haberlere link nasıl verilir. link kısmındaki boşluğa linki yazında hiç bi şey olmuyor. http: ile başlayanlarda hiçbir tepki olmuyor www ile başladığında ise file://c:.........site/www...... bulunamıyor diyor acil yardım lütfen
Güvenlik duvarını kapatın.wire' Alıntı:merhaba
şablon için teşekkürler çok kullanışlı.
ufak bi sorunum var, sitede en son yaptığım güncellemeden sonra tararımdaki png dosyalarını hosta atamıyorum, sürekli hata veriyor. filezille kullanıyorum. "kritik dosya hatası"
cyteftp ile de denedim yine atamadım.
şimdiye kadar hiç böyle yapmamıştı.
dosyalar karşıda gözüküyor ama boyutları 0byte. site ise acayip bi görünüme kavuştu resimler olmadan tasarım battı.
nasıl düzeltebilirim?
( http://saribugday.meb.k12.tr )