cuskunyildiz' Alıntı:Değerli arkadaşlar..
Yayınladığınız şablondan dolayı sizlere,emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Yayınlamış olduğunuz şablonu kendi okulum için uyarlayıp yayınladım.Çevrede herkes tarafından çok beğenildi.
Emeğinizden dolayı tekrar teşekkür eder ,iyi çalışmalar dilerim.
Coşkun YILDIZ
BT Formatör Öğretmeni
http://vakfikebiraihl.meb.k12.tr
Kronos33' Alıntı:Resimleri çerçeve boyutuna kadar küçültün.
Kronos33' Alıntı:Dosyaları gönderirseniz bir gözden geçirir, nerde hata yaptığınızı bulabiliriz.
Kronos33' Alıntı:Hocam derlenmiş script dosyalarını istemiştim. XML, SWF ve html kodları olan dosyaları yani.
siteyi yeniden indirin içinden sadece sitil.css dosyasını alın.cavidanışıl' Alıntı:merhabalar.
ben yanlışlıkla sitil dosyasını sildim geri nasıl getirebilirm yardımcı olabilir misiniz. teşekkür ediyorum.
Şablon dosyasındaki şu meta taglarını kendinize göre değiştirin.c_u_d_a' Alıntı:hocam ellerinize emeklerinize sağlık siteyi düzenledim ve kullanıyorum fakat googleye eklemekte bir sıkıntım var googlede sitenin altındaki açıklama bölümünde eklerken yazdığım şeyler değilde kahramanmaraş...... vs yazıyor nasıl çözebilirim acaba
<meta name="keywords" content="karamanmaraş, karamanmaraş il milli eğitim müdürlüğü, karamanmaraş ilçe milli eğitim müdürlüğü, karamanmaraş MEM, ilçe, çağlayancerit, istiklal yatılı ilköğretim bölge okulu" />
<meta name="description" content="karamanmaraş, karamanmaraş il milli eğitim müdürlüğü, karamanmaraş ilçe milli eğitim müdürlüğü, karamanmaraş MEM, ilçe, çağlayancerit, istiklal yatılı ilköğretim bölge okulu" />
Evet tek tek.beyaz24kartal' Alıntı:şablondan yeni dosya oluşturunca template geliyor güzel...
eski dosyalarımızı bu hale nasıl getirebiliriz...
tektekmi?
Çalışıyoruz nezaman paylaşırız belli değil.mgkmgk' Alıntı:emeği geçenlere teşekkürler. Birde bu sistemi, dinamik hale getirsek süper olacak