Yönetim:bbnet_okul_sablonu_v1.8 [ Çıktı ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: Yönetim:bbnet_okul_sablonu_v1.7 [ Çıktı ]

hasari hocam çok teşekkur ederim ve sizi tebrik ederim çok başarılı bir çalışma olmuş

Değerli arkadaşlar..
Yayınladığınız şablondan dolayı sizlere,emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Yayınlamış olduğunuz şablonu kendi okulum için uyarlayıp yayınladım.Çevrede herkes tarafından çok beğenildi.
Emeğinizden dolayı tekrar teşekkür eder ,iyi çalışmalar dilerim.
Coşkun YILDIZ
BT Formatör Öğretmeni
http://vakfikebiraihl.meb.k12.tr

cuskunyildiz' Alıntı:
Değerli arkadaşlar..
Yayınladığınız şablondan dolayı sizlere,emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Yayınlamış olduğunuz şablonu kendi okulum için uyarlayıp yayınladım.Çevrede herkes tarafından çok beğenildi.
Emeğinizden dolayı tekrar teşekkür eder ,iyi çalışmalar dilerim.
Coşkun YILDIZ
BT Formatör Öğretmeni
http://vakfikebiraihl.meb.k12.tr

Allah iyiliğinizi versin. Bir an neler oluyor dedim.. :D Kur'an-ı Kerim bölümü, Kutsal topraklar resim galerisi.. Meğer İmam Hatip Lisesi sitesi imiş :)
Hocam, okul banneri altında ve üstünde ki menüleri banner boyutuna getiriniz..Banner'dan uzunlar. Öyle şık durmuyor.
Ana sayfaya haber ekleyen bir script ile desteklense güzel olacak ama hayrına kim yapabilir ki böyle bir şeyi acaba?
iyi çalışmalar dilerim.

Teşekkür ederim.
Asıl hayırı sizler yaptınız.Şablonlar harika bizlere sadece düzenlemek kaldı.onu da elimizden geldiğince yapmaya çalıştık. Şablon için tekrar teşekkür eder saygılar sunarım. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Trabzon/Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesinden selamlar..

yayınlamış olduğunuz şablon için çok teşekkür ederim.
ben de bu şablonu okuluma uyarlamak istiyorum.
ancak ilk sayfadaki 4shared linkli ile video linki çalışmıyor.
bbnet sunucusundan indirmeye çalıştığım şablon da 3 kb/sn hız la iniyor,sabırla bekliyorum.
tekrar teşekkür ediyorum

Hasari hocam. Siteyi Chrome'da açtığım zaman Arama bölümünde kayma oluyor.(Beyaz bölüm tekrar ediyor) Firefox, explorer da bu sorun yok .
Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekli dosyalar

• adsız.jpg
    adsız.jpg
    10.8 KB · Görüntüleme: 466

Şablonun Chrome ile bir uyuşmazlığı var. Ben sorunun kaynağını çözdüm. Footerın üstündeki resimlerden kaynaklanıyor. Çok sayıda table eklenmiş. Colspanları dış tablenin colspanlarını geçiyor. Bu yüzden Chrome da dışına taşıyor. Bende baştan tasarladım o resimli bölümlü şu an bir sorun yok. Bütün tarayıcılar ile uyumlu çalışıyor.

hasari hocam
bahsettiğim sorum için fla sını gönderiyorum

Ekli dosyalar

• haberbaslik.rar
    haberbaslik.rar
    10.9 KB · Görüntüleme: 58
  • soru.JPG
    soru.JPG
    36.5 KB · Görüntüleme: 652

hasari hocam Allah senden razı olsun bende siteyi indirdim ve kullanacağım. Çok teşekkürler emeğine sağlık.

hocam ellerinize emeklerinize sağlık siteyi düzenledim ve kullanıyorum fakat googleye eklemekte bir sıkıntım var googlede sitenin altındaki açıklama bölümünde eklerken yazdığım şeyler değilde kahramanmaraş...... vs yazıyor nasıl çözebilirim acaba

arkadaşlar benim sorunuma bi çözüm getirecek var mı aramızda..?
ana sayfadaki manset haber bölümünü küçültmek istiyorum. haberbaslik fla sı üzerinde çalıştım. istediğim oranda küçülttüm ancak swf olarak site içine attığımda resimlerin çerçeve dışına taştığını görüyorum. acaba nerde hata yapıorum bi türlü çözemedim.

Yukardaki mesajımda haberbaslik fla sı ve sorunu daha iyi gösteren resim mevcut..
yardımcı olabilirmisiniz lütfen

Hasari hocam ellerine sağlık, şablonu indirdim kısa zamanda değiştireceğim...

şablondan yeni dosya oluşturunca template geliyor güzel...
eski dosyalarımızı bu hale nasıl getirebiliriz...
tektekmi?

Dosyaları gönderirseniz bir gözden geçirir, nerde hata yaptığınızı bulabiliriz.

Kronos33' Alıntı:
Dosyaları gönderirseniz bir gözden geçirir, nerde hata yaptığınızı bulabiliriz.

hocam yukardaki mesajımda dosya vardı tekrar ekledim fla dosyasını....

Ekli dosyalar

• haberbaslik.rar
    haberbaslik.rar
    10.9 KB · Görüntüleme: 32
  • soru.JPG
    soru.JPG
    36.5 KB · Görüntüleme: 606

Hocam derlenmiş script dosyalarını istemiştim. XML, SWF ve html kodları olan dosyaları yani.

emeği geçenlere teşekkürler. Birde bu sistemi, dinamik hale getirsek süper olacak

öncelikle teşekkür ediyorum hocam ben yeni güncellemeye başladım..
hocam daha önce soruldu mu bilmiyorum hepsini okudum ama.
ben yukarıdaki linklerde değişiklik yaptım üst menünün altındaki menüyü kaldırdım bikaçını yukarı yazdım ama çalıştırınca üstüste biniyo bütün hepsi.
sorun ne anlamadım. stil.css de değişiklik mi yapmam gerekiyor öyleyse nasıl olacak.
yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkür ediyorum.

işaretlediğim boşluğu nasıl silebilirim silince komple siliniyo

Ekli dosyalar

• adsız.JPG
    adsız.JPG
    87.3 KB · Görüntüleme: 643

boşuna dememişler azmin elinden hiçbirşey kurtulamaz die sonunda başardım

merhabalar.
ben yanlışlıkla sitil dosyasını sildim geri nasıl getirebilirm yardımcı olabilir misiniz. teşekkür ediyorum.

cavidanışıl' Alıntı:
merhabalar.
ben yanlışlıkla sitil dosyasını sildim geri nasıl getirebilirm yardımcı olabilir misiniz. teşekkür ediyorum.
siteyi yeniden indirin içinden sadece sitil.css dosyasını alın. :)

c_u_d_a' Alıntı:
hocam ellerinize emeklerinize sağlık siteyi düzenledim ve kullanıyorum fakat googleye eklemekte bir sıkıntım var googlede sitenin altındaki açıklama bölümünde eklerken yazdığım şeyler değilde kahramanmaraş...... vs yazıyor nasıl çözebilirim acaba
Şablon dosyasındaki şu meta taglarını kendinize göre değiştirin.
Kod:
<meta name="keywords" content="karamanmaraş, karamanmaraş il milli eğitim müdürlüğü, karamanmaraş ilçe milli eğitim müdürlüğü, karamanmaraş MEM, ilçe, çağlayancerit, istiklal yatılı ilköğretim bölge okulu" />
<meta name="description" content="karamanmaraş, karamanmaraş il milli eğitim müdürlüğü, karamanmaraş ilçe milli eğitim müdürlüğü, karamanmaraş MEM, ilçe, çağlayancerit, istiklal yatılı ilköğretim bölge okulu" />

beyaz24kartal' Alıntı:
şablondan yeni dosya oluşturunca template geliyor güzel...
eski dosyalarımızı bu hale nasıl getirebiliriz...
tektekmi?
Evet tek tek.

mgkmgk' Alıntı:
emeği geçenlere teşekkürler. Birde bu sistemi, dinamik hale getirsek süper olacak
Çalışıyoruz nezaman paylaşırız belli değil.

Hasari hocam öncelikle ellerinize sağlık bu şablondan bazı bölümlerden faydalanarak bir site oluşturmaya çalışıyorum ana sayfadaki haberler bölümünü kullanıcam yalnız benim sayfama oldukça büyük geldi. DW ile swf yi küçültünce malum çözünürlükten rezim ve başlıklar bozuluyor. Kaynak dosyalardan haberbaslik fla dan her bölümü kçülttüm ayrıca resimler klasöründen resimleride küçülttüm. yeni swf yi kullandım bölümler küçülmüş faakat resimleri yüklerken gene büyüterek gösteriyor bunu düzeltemedim
yardımcı olblirmisiniz toplam olarak genişlik 450 yükseklik 300 olsun istiyorum teşekkürler

(konu daha önce soruldumu bilmiyorum taradım ama bulamadım)

Geri