Yönetim:bbnet_okul_sablonu_v1.8 [ Çıktı ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: Yönetim:bbnet_okul_sablonu_v1.7 [ Çıktı ]

Kronos33 güzel çalışma hocam tesekkur ederiz emeklerin için.

hasari hocam ftp kullanıcı adım ile şifremi özel mesajdan size atmıştım dün. bakabildiniz mi dönmediniz de:)

sayın hocam kolay gelsin ben bu şablonu okulumda kullanıyorum çok teşekkür ederim ama size bir sorum olacak index sayfasındaki kod kısmında googlede görünmesi için anahtar kelimeler kısmı yani keywords kısmına müdahale edemiyorum nasıl oraya müdahale edecem silik görünüyo bende

albay4604' Alıntı:
sayın hocam kolay gelsin ben bu şablonu okulumda kullanıyorum çok teşekkür ederim ama size bir sorum olacak index sayfasındaki kod kısmında googlede görünmesi için anahtar kelimeler kısmı yani keywords kısmına müdahale edemiyorum nasıl oraya müdahale edecem silik görünüyo bende
templates klasörü içindeki sablon.dwt dosyasından değiştirebilirsiniz.

garfield' Alıntı:
hasari hocam ftp kullanıcı adım ile şifremi özel mesajdan size atmıştım dün. bakabildiniz mi dönmediniz de:)
Ftp giriş yaptım baktım sitenizi kök dizine değil "Site" klasörüne atmışsınız. Böyle çalışmaz!
Sitenizi direk kök dizine atmanız gerekiyordu. Ben düzelttim ama tasarımı bozmuşsunuz haberiniz olsun.

Sitil.css dosyarının içeriğinide kopmle silmişsiniz onuda düzelttim. Bazı resimler atılmamış onları düzelttim.

Ziyaret edin:
http://www.ataio.meb.k12.tr

Ekli dosyalar

• doğru.jpg
    doğru.jpg
    48.4 KB · Görüntüleme: 563
  • yalnış.jpg
    yalnış.jpg
    37.2 KB · Görüntüleme: 564

çok teşekkür ederim hasari hocam. Allah Razı olsun!!!

ygencay' Alıntı:
Hasari hocam size ne kadar dua etsem azdır. Ellerinize sağlık. Yalnız bir sorum olacaktı. Adres çubuğunda girilen sayfanın ayrıntılı adresinin görünmesini istemiyorum. http://www.gur75cio.k12.tr/gurpinar/haber.html yerine her sayfada http://www.gur75cio.k12.tr sadece sitenin adresinin görünmesini istiyorum. Teşekkür ederim hocam.
Meb sunucularında yollar görünmüyor sizin sunucu özel bir sunucu ama ben genede yapmak istiyorum diyorsanız ".htaccess" dosyasıyla yapılıyor diye biliyorum bir araştırın hocam.

hocam eline sağlık teşekür ederiz.

herkese selamlar
www.adanaegitim.net

tasarımda ilkokul 1-5 dökümanları ful bitirdim..okuldaki öğretmen arkadaşlarınıza ücretsiz döküman indirebilecekleri site olarak tavsiye ederseniz sevinirm yapım aşamasını geçti yani ama eksiklikleri gideriyorum zaman buldukça...branşlarıda buhafta içinde bitirmeyi planlıyorum tekbaşıma 1 haftada bukadar ilerleeyebildim .
websitesi yapmak isteyenlere yardımcı olabilirim.....
ee sonuçta iki medeni insanız bukadar olsun farkımız :+1:

evet bu çalışmayı yerinde buldum şu an kullanmak için indirdim ve özelleştiriyorum , bir sorun verirse dönerim ona göre :)
hadi bakalım çalışın daha çok çalışınn :)
teşekkürler

hasari hocam yaptığım siteyi google kaydettim fakat çıkmıyor. ne yapmam gerek?yanlış veya eksik yapmış olabilirim bi anlatabilirmisiniz ne yapmam gerek?

garfield' Alıntı:
hasari hocam yaptığım siteyi google kaydettim fakat çıkmıyor. ne yapmam gerek?yanlış veya eksik yapmış olabilirim bi anlatabilirmisiniz ne yapmam gerek?
şu konuları baştan sona dikkatlice oku:
google-pagerank-seo-alexa-arama-motorlari-f36/okul-sayfasini-google-a-nasil-ekleyebilirim-t5435.html
google-pagerank-seo-alexa-arama-motorlari-f36/sitenizi-google-ye-eklemek-ve-ust-siralara-cikmak-t6231.html

hasari hocam merhaba tekrar. bir sorum olcaktı gecenlerde bir yazı geldi mebden. işte sitede yöneticilerimizin fotografları ve ad soyadları yer alcak. yöneticilerde bakan- vali-il milli eğitim-kaymakam-ilçe milli eğitim diye gitcek. buna uygun bir flash dosyası varmı elinizde uafak bir şekilde. yoksada nasıl yapabiliriz yardımcı olabilirmisiniz . saygılarımla

ya ben ziyaretci defterini nasıl tasarlayacağımızı hala anlayamadım...

tinkerbell' Alıntı:
ya ben ziyaretci defterini nasıl tasarlayacağımızı hala anlayamadım...
Hocam HTML şablonda ziyaretçi defteri tasarlanmaz, tasarlayamazsınız. Onun yerine bu linkte online ziyaretçi defteri uygulaması mevcut. Buraya kayıt olarak bir defter hasabı alabilirsiniz ve bu deftere de sitenizden bir target="_blank" link verebilirsiniz.

hasari' Alıntı:
garfield' Alıntı:
google-pagerank-seo-alexa-arama-motorlari-f36/okul-sayfasini-google-a-nasil-ekleyebilirim-t5435.html
google-pagerank-seo-alexa-arama-motorlari-f36/sitenizi-google-ye-eklemek-ve-ust-siralara-cikmak-t6231.html

hasari hocam Baktım inceledim adım adım yaptım ama olmadı meta ekle diyor yapıyorum doğrulamıyor, google html sayfası ekle diyor yapıyorum eklemeyi doğrulamıyor

hocam manşet haberlerdeki resimlerin daha büyük boyutta olması mümkün mü. Aynı zamanda manşet haber kısmını en sola getirmek

hasari hocam merhaba tekrar. bir sorum olcaktı gecenlerde bir yazı geldi mebden. işte sitede yöneticilerimizin fotografları ve ad soyadları yer alcak. yöneticilerde bakan- vali-il milli eğitim-kaymakam-ilçe milli eğitim diye gitcek. buna uygun bir flash dosyası varmı elinizde uafak bir şekilde. yoksada nasıl yapabiliriz yardımcı olabilirmisiniz . saygılarımla

stattlich' Alıntı:
şurda bir personel bileşeni var incele istersen.
hazir-kod-script-paylasimi-f60/personel-bileseni-swf-xml-birde-galeri-t36551.html

garfield' Alıntı:
hasari' Alıntı:
garfield' Alıntı:

hasari hocam Baktım inceledim adım adım yaptım ama olmadı meta ekle diyor yapıyorum doğrulamıyor, google html sayfası ekle diyor yapıyorum eklemeyi doğrulamıyor
Dikkatli okumamışsın.

turnoff' Alıntı:
hocam manşet haberlerdeki resimlerin daha büyük boyutta olması mümkün mü. Aynı zamanda manşet haber kısmını en sola getirmek
Kaynak dosyarında haber maşetin fla sı var hocam, ordan kendine göre özelleştirebilirsin.

süper bişey :):) ellerinize sağlık hasari hocam

merhaba,
ben şablonu indiremiyorum. linke ulaşılmıyor.
:( lütfen yardım edin...

abi süpersiniz sizi en içten dileklerimle kutluyorum, teşekkür ederim....

Geri