gelişimci' Alıntı:galerideki resimleri ve ana sayfadaki flash lı kısmı flash programıyla açıyorum ama orda resimleri hiç göstermiyor o resimleri nereye atacağm ben nasıl yapacağm bilemedm?? flas la üniv uğraşmıştm bi ara ama unutmuşm şimdi onu anladım
sivayseri' Alıntı:Merhaba arkadaşlar ben haberler.xml bölümündeki link kısmını bir sayfaya yönlendirme değil de popup olrak açmak istiyorum. Açılan pencere de boyutlandırılamama ve menüler gibi özellikler de olmayacak haberin boyutunda küçük bir pencere açılacak acaba bunu nasıl yapabilirim.
Bu arada ilginç bilgiler kısmına aslanların günde 50 defa sevişebildiklerinin neden koydunuz anlamış değilim bende o sayfayı okumadan yayınladım siteyi ertesi gün hemen uyarı geldi.Ki baktığım zaman diğer sitelere hepsinde o ilginç bilgi yer alıyor
http://www.divrigiistiklalioo.meb.k12.tr/
sivayseri' Alıntı:Merhaba arkadaşlar ben haberler.xml bölümündeki link kısmını bir sayfaya yönlendirme değil de popup olrak açmak istiyorum. Açılan pencere de boyutlandırılamama ve menüler gibi özellikler de olmayacak haberin boyutunda küçük bir pencere açılacak acaba bunu nasıl yapabilirim.
Bu arada ilginç bilgiler kısmına aslanların günde 50 defa sevişebildiklerinin neden koydunuz anlamış değilim bende o sayfayı okumadan yayınladım siteyi ertesi gün hemen uyarı geldi.Ki baktığım zaman diğer sitelere hepsinde o ilginç bilgi yer alıyor
http://www.divrigiistiklalioo.meb.k12.tr/
Hasari hocam 40 sayfalık dua aldı, siz de bir o kadar dua alırsınız bence hocam :+1: Çalışmalarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz; iyi çalışmalar.Kronos33' Alıntı:Yakında bu şablonun ASP.NET versiyonunu paylaşmayı düşünüyorum. Şablon üzerinde ufak tefek değişiklikler yapacağım. Yazı tipi, rengi, punto vs. Yönetim panelli dinamik bir site oluşacak. Şu andan itibaren çalışmalara başladım. :+1:
Sizlerin de desteği ile harika bir çalışma olacak İnşallah.boteakif' Alıntı:Hasari hocam 40 sayfalık dua aldı, siz de bir o kadar dua alırsınız bence hocam :+1: Çalışmalarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz; iyi çalışmalar.Kronos33' Alıntı:Yakında bu şablonun ASP.NET versiyonunu paylaşmayı düşünüyorum. Şablon üzerinde ufak tefek değişiklikler yapacağım. Yazı tipi, rengi, punto vs. Yönetim panelli dinamik bir site oluşacak. Şu andan itibaren çalışmalara başladım. :+1:
hasari' Alıntı:Meta taglarını değiştirmişseniz bir süre sonra google tarafından tekrar indexlenecektir. Misyon visyonun çıkmasının sebebi çok tıklanması veya bu sayfada okulunuzun adının geçmiş olmasıdır.lavinia_7' Alıntı:hocam öncelikle ellerinize sağlık. şablonunuzu bi arkadaşımın okuluna kullandım ancak bi sıkıntım war. meta ları değiştrmiş olmama rağmen hala site google da açıldığında index değil misyon vizyon sayfası çıkıyor. we yine google de okulun web sitesi tanımında kahramanmaraş ilçe mem şeklinde yazıyr. yardmcı olursanz sewinirim
Bu gibi durumlarda okul adresini verirseniz inceleme fırsatımız oluyor.
Okul adresiniziteksen' Alıntı:hasari' Alıntı:Meta taglarını değiştirmişseniz bir süre sonra google tarafından tekrar indexlenecektir. Misyon visyonun çıkmasının sebebi çok tıklanması veya bu sayfada okulunuzun adının geçmiş olmasıdır.lavinia_7' Alıntı:hocam öncelikle ellerinize sağlık. şablonunuzu bi arkadaşımın okuluna kullandım ancak bi sıkıntım war. meta ları değiştrmiş olmama rağmen hala site google da açıldığında index değil misyon vizyon sayfası çıkıyor. we yine google de okulun web sitesi tanımında kahramanmaraş ilçe mem şeklinde yazıyr. yardmcı olursanz sewinirim
Bu gibi durumlarda okul adresini verirseniz inceleme fırsatımız oluyor.
bende de google'da aratınca index.html dışındaki sayfalar açılmakta.
Ayrıca arkadaşlar google'da site doğrulamayı yaptım. Fakat 8-9 saat
önce yapmama rağmen halen daha "site doğrulanmadı" uyarısı var.
bi kaç gün sürüyor mu bu doğrulama işlemi?
İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler!
Normalde hemen doğrulanıyor bir yerlerde yalnış yapmış olabilirsiniz.teksen' Alıntı:hasari hocam
adresi belirttiğiniz gibi girdim.
bu kadar sürede halen daha doğrulanmaması
normal bi durum mu?