samimi 75' Alıntı:
Sayın Hasari Hocam ben siteye ziyaretçi sayacı ekledim.Ama bütün sayfalarda sayaç gözüküyor ve her girilen sayfada sayaç sürekli çalışıyor.Yani girilen her sayfa için bir kişi ilave ediyor.Ben bu sayaçı sadece index sayfasına eklemek istiyorum.Bunu yapmak için index sayfasının sol menüsünü doğal olarak değiştiremiyorum.şablon üzerinde yaptım oda bütün sayfalara ekledi.Bunu sadece index sayfasında göstermek için ne yapmam gerekiyor? Teşekkürler.
Hocam index i not defteri ile açıp yapıştırabilirsiniz. Ama daha sonra şablon üzerinden herhangi bir değişiklik yaparsanız tekrar eski haline gelir. bu yüzden sonra gene yapıştırmanız gerekir. Ben anketi ve sayacı bu şekilde yaptım. tekrar eski halkine dönmemesi için index.html yi de açın şablonu düzenleyince index.html açık olduğu için değişiklik yapmayacak. Ama index.html yi kapatırken değişiklikler kaydedilsin mi diye soracak siz de hayır diyeceksiniz.
Bu şekilde diğer sayfalar değişirken index.html değişmeyecek.
Ama şöyle de yapabilirsiniz. Bazı sayaclar ip tabanlı çalışıyor. her sayfada çıksa bile aynı modemle giriş yapıldığı için yalnızca bir artıyor. sitearaclari.com dan alabilirsiniz kodunu.
Hasari hocam a yazmışsınız gerçi ama yardımcı olmaya çalıştım.