Yönetim:bbnet_okul_sablonu_v1.8 [ Çıktı ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: Yönetim:bbnet_okul_sablonu_v1.7 [ Çıktı ]

hasari' Alıntı:
metinbestil' Alıntı:
20ahmet' Alıntı:
ellerinize sağlık hocam ben bir köy okulunda öğretmenim sadece birinci kademe olduğu için okulmuzda bilişimci yok bu işte bne kaldı Web tasarımı hakkında hiç bir alt yaapım yok şambolu indirdim yavaş yavaş düzenliyorum hemde öğreniyorum Size bir sorum olacak Adome dreamweaver CS Türkçe'yi kullanıyorum index.httpl dosyasını açmak istediğinde hata veriyor ve proğramdan cıkıyor. Acaba nerde yanlış yapıyorum yardım ederseniz sevinirim.

Sınıf öğretmeniyim bilgisayar dilinden fazla anlamam.

Hocam bu sorun sanırım cs3 den kaynaklanıyor. önce programı açıp sonra dosya aç yaparak deneyin. ya da cs4 ü kurun. BT sınıfı olan okullara gelmişti cs4. O okullardan bulabilirsiniz.
Sürümden değilde türkçe olmasından kaynaklanıyor dersek daha doğru olur ingilizce versiyonlarda bu sorun yok.
Türkçe versiyonlarda ise siteyi yönet kısmından değilde Dosta>Aç menüsünden açarsanız sorunsuz açılır.
Dosta>Aç menüsünden açtım teşekkürler.

Hocam bu haberleri nasıl değiştire bilirim. Hangi proğram daha basit ve bu proğramı anlatan bir video çalışması var mı. şimdiden teşekkürler

selmalar saygılar... bbnet okul sablonu ile ilgili olarak bilgilendirme yapabilirmsiniz..okulumuzun sitesini yapmak istiyorum.çok deneyimli değilim bu konuda.. site yapımı ile ilgili yardımda bulunursanız çok sevinirim.hakkı dağlı( daglihakki@hotmail.com)

Burdan kimse özel yardım beklemesin arkadaşlar hertür bilgi bu sayfa üzerinden paylaşıldı. Geri dönüp yorumları gözden geçirin.

metinbestil' Alıntı:
samimi 75' Alıntı:
Sayın Hasari Hocam ben siteye ziyaretçi sayacı ekledim.Ama bütün sayfalarda sayaç gözüküyor ve her girilen sayfada sayaç sürekli çalışıyor.Yani girilen her sayfa için bir kişi ilave ediyor.Ben bu sayaçı sadece index sayfasına eklemek istiyorum.Bunu yapmak için index sayfasının sol menüsünü doğal olarak değiştiremiyorum.şablon üzerinde yaptım oda bütün sayfalara ekledi.Bunu sadece index sayfasında göstermek için ne yapmam gerekiyor? Teşekkürler.

Hocam index i not defteri ile açıp yapıştırabilirsiniz. Ama daha sonra şablon üzerinden herhangi bir değişiklik yaparsanız tekrar eski haline gelir. bu yüzden sonra gene yapıştırmanız gerekir. Ben anketi ve sayacı bu şekilde yaptım. tekrar eski halkine dönmemesi için index.html yi de açın şablonu düzenleyince index.html açık olduğu için değişiklik yapmayacak. Ama index.html yi kapatırken değişiklikler kaydedilsin mi diye soracak siz de hayır diyeceksiniz.
Bu şekilde diğer sayfalar değişirken index.html değişmeyecek.
Ama şöyle de yapabilirsiniz. Bazı sayaclar ip tabanlı çalışıyor. her sayfada çıksa bile aynı modemle giriş yapıldığı için yalnızca bir artıyor. sitearaclari.com dan alabilirsiniz kodunu.
Hasari hocam a yazmışsınız gerçi ama yardımcı olmaya çalıştım.
Hocam teşekkürler....

hasari' Alıntı:
metinbestil' Alıntı:
samimi 75' Alıntı:
Sayın Hasari Hocam ben siteye ziyaretçi sayacı ekledim.Ama bütün sayfalarda sayaç gözüküyor ve her girilen sayfada sayaç sürekli çalışıyor.Yani girilen her sayfa için bir kişi ilave ediyor.Ben bu sayaçı sadece index sayfasına eklemek istiyorum.Bunu yapmak için index sayfasının sol menüsünü doğal olarak değiştiremiyorum.şablon üzerinde yaptım oda bütün sayfalara ekledi.Bunu sadece index sayfasında göstermek için ne yapmam gerekiyor? Teşekkürler.

Hocam index i not defteri ile açıp yapıştırabilirsiniz. Ama daha sonra şablon üzerinden herhangi bir değişiklik yaparsanız tekrar eski haline gelir. bu yüzden sonra gene yapıştırmanız gerekir. Ben anketi ve sayacı bu şekilde yaptım. tekrar eski halkine dönmemesi için index.html yi de açın şablonu düzenleyince index.html açık olduğu için değişiklik yapmayacak. Ama index.html yi kapatırken değişiklikler kaydedilsin mi diye soracak siz de hayır diyeceksiniz.
Bu şekilde diğer sayfalar değişirken index.html değişmeyecek.
Ama şöyle de yapabilirsiniz. Bazı sayaclar ip tabanlı çalışıyor. her sayfada çıksa bile aynı modemle giriş yapıldığı için yalnızca bir artıyor. sitearaclari.com dan alabilirsiniz kodunu.
Hasari hocam a yazmışsınız gerçi ama yardımcı olmaya çalıştım.
Hocamızın açıklaması gayet güzel. Şu yollada yapabilirsin. index sayfası açıkken menüden Değiştir>şablonlar>şablondan ayır seçeneğini seçerseniz bu sayfa şablondan ayrılacaktır.
Yalnız DW türkçe versiyonunu kulanıyorsanız hata verecektir. Bende şuan ingilizce olmadığı için türkçe yolunu söyledim siz bunu ingilizce versiyonunda deneyin.
Hasari hocam eksik olmayın.Teşekkürler.

zümrelere slm. Arkadaşlar bu 7 versiyonunda sayfayı istediiği gibi değiştirebilen varmı.mesela bn sağ tarafa akıp giden duyuru istiyorum mebinki gibi(elinde bu tür bişe olan varsa çok iyi olur) ama sağ tarafta manşet haberleri olan kısmın yanına bişey eklenmiyo eklesende gözükmüyo bu sorunu çözen arkadaşlar varsa şimdiden teşekkürler

çözümü kendim buldum indexe eklemek aklıma baya sonra geldi mesajı atınca kusura bakmayın mebinki gibi duyuru bulanlar varsa teşşekürler

merhabalar ben okul site mi burdaki şablonu kullanarak yeni yapacam.daha başlamadım. başlamadan öncede bir sorum olacaktı.dreamweaver cs5 türkçe ile mi yoksa ingilizce versiyonu ile mi yapmam gerek. sitelerini yapanlardan cevap bekliyorum. sorunsuz hatasız çalışması için hangisini kullanmalıyım?şimdiden teşekkürler....

garfield' Alıntı:
merhabalar ben okul site mi burdaki şablonu kullanarak yeni yapacam.daha başlamadım. başlamadan öncede bir sorum olacaktı.dreamweaver cs5 türkçe ile mi yoksa ingilizce versiyonu ile mi yapmam gerek. sitelerini yapanlardan cevap bekliyorum. sorunsuz hatasız çalışması için hangisini kullanmalıyım?şimdiden teşekkürler....
İngilizce kullunırsanır sorun yaşamazsınız.

metinbestil' Alıntı:
deryabote' Alıntı:
çözümü kendim buldum indexe eklemek aklıma baya sonra geldi mesajı atınca kusura bakmayın mebinki gibi duyuru bulanlar varsa teşşekürler

<marquee align="middle" scrollamount="1" height="30" width="100%" direction="up"scrolldelay="1">YAZINIZ BURAYA</marquee>

Ama mouse üzerine gelince dursun falan diyorsan
<marquee onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()" direction="up" scrollDelay="300" width="350" height="200">

Ask kalbimi yakan<br>
Bir volkan gibidir;<br>
En sevdigim tatli<br>
Kazan dibidir<br>
<br>
Sevgilim,<br>
Sev beni<br>
Sokma müsküle,<br>
Beraber kasik atalim<br>
Iki tabak keskule<br>
<br>
Nurullah

</marquee>

teşekküler hocam sade bir şey buldum şimdilik onu koydum

hasar, hocam çok teşekkürler siteyi kurdum şu an yayında http://boztepeshowtv.meb.k12.tr/

Sayenizde hiç bilgim olmadığı halde siteyi kurmayı başardım. Biraz eksikierimiz var daha onlarıda yakında tamamlayacağım inşallah. Sitede eksik birşey varsa beni bilgilendirirseniz sevinirm.

20ahmet' Alıntı:
Sitede eksik birşey varsa beni bilgilendirirseniz sevinirm.
Hocam haberlerinize tıklayınca bilgisayarbilisim.net açılıyor. Gerçi daha içeriği tamamlamamışsınız ama en azından linki kaldırabilirsiniz

boteaktüf hocam ziyaretci sayfanızı cok beğendim. Bu sayfayı bizim web sayfasına nasıl uygulaya biliriz. Yardımınız için şimdiden teşekküler

boteakif' Alıntı:
20ahmet' Alıntı:
hocam galerdeki resimleri nasıl düzenliyoruz
xml dosyası vardır hocam onu düzenleyin

20ahmet' Alıntı:
boteaktüf hocam ziyaretci sayfanızı cok beğendim. Bu sayfayı bizim web sayfasına nasıl uygulaya biliriz. Yardımınız için şimdiden teşekküler
http://www.ahmetsoyarslan.com/calismala ... _y152.html

sağolun hocam

Teşekkürler, emeğinize sağlık...

merhabalar. ben öğretmen resimlerini eklemeyi yapamadım. hasari hocam daha önce bir kişiye cevap vermiş bu konuda ama ben onun yazdıklarını anlayamadım. yapanlardan rica etsem ayrıntılı anlatabilirlermi?

hocam elinize sağlık çok hoş olmuş,hakkınızı helal edin :)

garfield' Alıntı:

mesaja gerek yok zaten sabit bu konu.

öğretmen resimleri eklemek için profil.png yi fireworks ile açın. sonra öğretmen resimini fireworksdaki png nin üzerine sürükleyip yapıştırın sonra da kaydedin.

Arkadaşlar okul sitesinin google de arama yapınca çıkması için ne yapıyorsunuz?
İki aya yakındır bbnet şablonununu kullanıyorum ama google da çıkmıyor. Yani hiç çıkmıyor, 2.3.4.5. sayfalarda da....

mustafa_ogr' Alıntı:
Arkadaşlar okul sitesinin google de arama yapınca çıkması için ne yapıyorsunuz?
İki aya yakındır bbnet şablonununu kullanıyorum ama google da çıkmıyor. Yani hiç çıkmıyor, 2.3.4.5. sayfalarda da....

hocam ben zamanında çok uğraştım. google addurl ve webmaster sayfalarına kaydoldum. sitemi doğrulattım. site haritası yükledim. yeniden değerlendirme talebi gönderdim. hiç bir faydası olmadı. sitesi bile olmayan okullar gösteriliyor bizim okul gösterilmiyordu. 3-4 ay sonra kendi kendine listelenmeye başladı.

Geri