Re: Yönetim:bbnet_okul_sablonu_v1.7 [ Çıktı ]
Araştırdım önceki mesajları da okudum hocam. Ama bilgisayarbilisim de çok az konu var bununla ilgili ve işime yaramadı. Okulumuzda haftanın öğrencisini belirlemek için anket hazırlamam gerekiyor. Bir siteden yaptım ama IP kısıtlamalı ben TC No kısıtlamalı olsun istiyorum. Öğrenciler okulda rahatlıkla oy kullansınlar diye. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Bir de bu başlık konuma uygun mu bilmiyorum gerçi. :?
hasari' Alıntı:önceki mesajları okuyun.avy' Alıntı:Okulumuzun sitesine anket eklemek istiyorum. Veri tabanı olmadığı için nasıl olacak bilemedim. Yardımcı olurssanız sevinirim.
İndirdiğiniz dosyarda var. "Kullanı Videosu" klasöründe.crescent_86' Alıntı:ellerinize sağlık hasari hocam okul sitemizi 1.6 ya uyarlarken bir de baktım 1.7 versiyonu çıkmışAncak video izlemek için mavi yazı aktif değil ,videoya ulaşamadım
Araştırdım önceki mesajları da okudum hocam. Ama bilgisayarbilisim de çok az konu var bununla ilgili ve işime yaramadı. Okulumuzda haftanın öğrencisini belirlemek için anket hazırlamam gerekiyor. Bir siteden yaptım ama IP kısıtlamalı ben TC No kısıtlamalı olsun istiyorum. Öğrenciler okulda rahatlıkla oy kullansınlar diye. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Bir de bu başlık konuma uygun mu bilmiyorum gerçi. :?