Hocam ne diyeyimki benide şaşırtın doğrusu, sizin için başka bir alana ekliyorum bu sefer iner herhalde.ege' Alıntı:hasari hocam bi türlü indiremedim. gene aynı hata. download manager ilede denedim olmadı.yaaaa üfff canım sıkıldı. güzelde gözüküyordu.neyse hayırlısı.
Hocam istersenizmtavsanci' Alıntı:hasari hocam öncelikle emeğiniz için teşekkür ederim. Benim bir sorum olacaktı.
haberler için bir kök dizinin içine klasör oluşturdum ve indeks sayfasındaki flash dan oraya link vermek istiyorum.
xml doyasında link <link>http://www.bilgisayarbilisim.net</link> olarak verilmiş bende onu
<link>../haberler/acilservis.htm</link> olarak yapmak istiyorum fakat kök dizini tanımıyor link hatası veriyor.
Acaba bi yöntemi varmı yoksa bende http://okulsiteadi.meb.k12.tr/haberler/acilservis.html şeklinde mi vermeliyim...
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....
İlk mesajımı okuyun.baytemiz' Alıntı:hocam elinize sağlık çok güzel olmuş. bir sorum var biz bu siteyi meb.k12.tr de kullanabiliyor muyuz?
hasari' Alıntı:Hocam istersenizmtavsanci' Alıntı:hasari hocam öncelikle emeğiniz için teşekkür ederim. Benim bir sorum olacaktı.
haberler için bir kök dizinin içine klasör oluşturdum ve indeks sayfasındaki flash dan oraya link vermek istiyorum.
xml doyasında link <link>http://www.bilgisayarbilisim.net</link> olarak verilmiş bende onu
<link>../haberler/acilservis.htm</link> olarak yapmak istiyorum fakat kök dizini tanımıyor link hatası veriyor.
Acaba bi yöntemi varmı yoksa bende http://okulsiteadi.meb.k12.tr/haberler/acilservis.html şeklinde mi vermeliyim...
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....
<link>haberler/acilservis.html</link>
İsterseniz
http://okulsiteadi.meb.k12.tr/haberler/acilservis.html
şeklinde tanımlayabilirsiniz.
<link>../haberler/acilservis.htm</link> şeklindeki link localhostta çalışmayacaktır.
İlk mesajımı okuyun.baytemiz' Alıntı:hocam elinize sağlık çok güzel olmuş. bir sorum var biz bu siteyi meb.k12.tr de kullanabiliyor muyuz?
indirdiğiniz dosyanın içinde.erolkamil' Alıntı:Elinize sağlık. Video nerde hocam.
mtavsanci' Alıntı:<link>haberler/acilservis.html</link> şeklinde kendi bilgisayarımda yol doğru değil hatası almaya devam ediyorum.
Server da çalışır o zaman linkler
teşekkürler
Karabela' Alıntı:Arkadaşlar şablon çok güzel teşekkürler. Ben bi konuda yardım istiyorum k12 li sitemi komple silip bu şablonu eklemek istiyorum. Nasıl kolay bi şekilde halledebilirim bunu teşekkürler şimdiden.
Hocam bir kaç defa okudum ama fazla birşey anlayamadım photoshopla ilgili bir sıkıntınız var ise şurası size oldukça faydalı olacaktır.stattlich' Alıntı:Hasari hocam çalışmanız için ne kadar eşekkür etsek azdır. bir sey soracaktım. daha önce forumu karısıtırdıgımda sitedeki resimlerin fotoshop ile düzenlenmesini anlatmıstınız. bulamıyorum kaldırıldımı acaba.
sitenizdeki resimlerin kendi okulumuza uyarlanmadı için yapılan acıklama linkini varsa eklermisiniz. eger oyle bi link yoksada anlatabilirmisiniz. Saygılarımla.
Emeğinize ve yüreğinize sağlık teşekkürler.
hasari' Alıntı:Hocam bir kaç defa okudum ama fazla birşey anlayamadım photoshopla ilgili bir sıkıntınız var ise şurası size oldukça faydalı olacaktır.stattlich' Alıntı:Hasari hocam çalışmanız için ne kadar eşekkür etsek azdır. bir sey soracaktım. daha önce forumu karısıtırdıgımda sitedeki resimlerin fotoshop ile düzenlenmesini anlatmıstınız. bulamıyorum kaldırıldımı acaba.
sitenizdeki resimlerin kendi okulumuza uyarlanmadı için yapılan acıklama linkini varsa eklermisiniz. eger oyle bi link yoksada anlatabilirmisiniz. Saygılarımla.
goruntulu-anlatimlar-f193/
sanırım bu mesajınızı arıyordu arkadaş. ben de aradım buldum. haftasonu biraz uğruşacağım banner yapmak içinhasari' Alıntı:Buyrun.
Yapılışı...resminizi photoshopta açıyorsunuz vermiş olduğum psd dosyasına ekliyorsunuz. Resmin yükseklik genişiliğini paletinize göre ayarlıyorsunuz. Önceden hazırlamış resimli olduğum layerlerden birine ctrl ile birlikte tıklıyorsunuz resim alanı seçili hale gelecektir. Menülerden seç geliyorsunuz tersini seç diyorsunuz. Daha sonra eklemiş olduğunuz bu resmin katmının seçip del tuşuna basıyor siliyorsunuz. silme işi bitince gereksiz katmanları (atatürk resmi,etkinlikler...) görünürlüğünü kapatıyorsunuz. Daha sonra dosyadan web aygıtları kaydete geliyorsunuzu sağ tarafta resim formatı png seçiliyken dosyanızın adına ogrenci deyip istediğin bir yere kaydediyorsunuz.
Photoshopla ilgili daha fazla bildi:
hasari' Alıntı:Hocam bir kaç defa okudum ama fazla birşey anlayamadım photoshopla ilgili bir sıkıntınız var ise şurası size oldukça faydalı olacaktır.stattlich' Alıntı:Hasari hocam çalışmanız için ne kadar eşekkür etsek azdır. bir sey soracaktım. daha önce forumu karısıtırdıgımda sitedeki resimlerin fotoshop ile düzenlenmesini anlatmıstınız. bulamıyorum kaldırıldımı acaba.
Konu:stattlich' Alıntı:hasari' Alıntı:Hocam bir kaç defa okudum ama fazla birşey anlayamadım photoshopla ilgili bir sıkıntınız var ise şurası size oldukça faydalı olacaktır.stattlich' Alıntı:Hasari hocam çalışmanız için ne kadar eşekkür etsek azdır. bir sey soracaktım. daha önce forumu karısıtırdıgımda sitedeki resimlerin fotoshop ile düzenlenmesini anlatmıstınız. bulamıyorum kaldırıldımı acaba.
sayın hocam sunu soylemeye çalıştım. gece gece yazınca karıstırmısım sanırım
okul sablonunda ki resimleri kendi okulumuzun resimleri ile degisitirmek isitiyorum ama resimlerinizdeki cerceveler gölgelendirmeler ölçeklendirme vs. nasıl yapabiliriz. bunu kastetmiştim.
forumda beta surumunde yada v1,6 da, birisinde acıklamıstınız uzun uzun fotoshopla yapmıstınız hatta ama bir türlü bulamadım. Kusuruma bakmayın.