Yönetim:bbnet_okul_sablonu_v1.8 [ Çıktı ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: Yönetim:bbnet_okul_sablonu_v1.7 [ Çıktı ]

Galeri ile ilgili sorunm resime bakarsanız anlarsınız hocam şididen teşekkürler

pardon hocam resim eklememiştim buyrun

Ekli dosyalar

• gleri2.png
    gleri2.png
    294.3 KB · Görüntüleme: 699

allah razı olsun hasari hocam bende sitenizi uyguladım
http://www.sehitmustafagokdal.meb.k12.tr
bennim isteğim banner konusunda olucak banneri kaça kaç ölçülerinde yapayım atatürk ve bayrak aynen kalsın diğer boşluklara banneri nasıl uydurmalıyım sistemi bozmadan çok teşekkür ederim hasari hocam

Banneri üç parçaya bölmeyi düşünüyorum o zaman olur heralde bide şöyle bi sorunum oldu hasari hocam mesela index sayfamdaki haber resimlerinin bazıları ve galeri sayfamdakihiç bir resim dreamveaverde gayet güzel çalışıyor ama siteyi yükledim orda çalışmıyor bu neden kaynaklanır teşekkürler iyi bayramlar

Hasari hocam merhaba. Öncelikle bu şablonu hazırlayıp bizlerin hizmetine sunduğunuz için teşekkür ederim.
Benim sorunum Alt taraftaki menü nün sola doğru kaymış olması. Yaptığım düzenlemelrin hangi aşamasında kaydığını da bilmediğim için sorunu çözemedim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Ekran görüntüsü aldım ama gönderemedim.

Gerçekten harikasınız. Tasarımdan hiç anlamayan birisi bile çok rahat bir şekilde bu bilgilerle fevkalade öğrenebilir.
Ben müsaadenizle bir şey soracağım: Bu siteyi ben lise için uygulayacağım. Dolayısıyla branşlar bazında sıkıntılar var. Yani sınıf öğretmenlerini, özel altsınıf gibi branşları silip yerine fizik, kimya, coğrafya gibi dersleri eklemem lazım. Fakat bu branşları ekleyebileceğim ve de fireworksta düzenleyebileceğim branşların boş şekli yok. Rica etsem bunun boş şeklini ekleyebilir misiniz?
İyi ki varsınız. Teşekkürler

yaşasın sorumun cevabını kendim buldum bütün sır şu koddaimiş:
<iframe src="galeri/galeri.html" width="730" marginwidth="0" height="440" marginheight="0" align="middle" scrolling="no" frameborder="0" hspace="0" vspace="0" allowtransparency="true"></iframe>

"galeri{galeri.html yerine kendi galeri adresimi yazzsam iş tamamdır"

shepherd' Alıntı:
Gerçekten harikasınız. Tasarımdan hiç anlamayan birisi bile çok rahat bir şekilde bu bilgilerle fevkalade öğrenebilir.
Ben müsaadenizle bir şey soracağım: Bu siteyi ben lise için uygulayacağım. Dolayısıyla branşlar bazında sıkıntılar var. Yani sınıf öğretmenlerini, özel altsınıf gibi branşları silip yerine fizik, kimya, coğrafya gibi dersleri eklemem lazım. Fakat bu branşları ekleyebileceğim ve de fireworksta düzenleyebileceğim branşların boş şekli yok. Rica etsem bunun boş şeklini ekleyebilir misiniz?

hocam siz bana oklunuz için lazım olan branş isimlerini yollayın ben size hepsiini iki dakikada hazırlayıp gönderirim.burdan siteden indirirsiniz
fotoşoptan anlıyorsanız kaynak dosyasından kendinizde ypabliirsiniz ypamyacaksanız yollayn 2 dakkada halleder atarım buraya

malkocoglu' Alıntı:
Banneri üç parçaya bölmeyi düşünüyorum o zaman olur heralde bide şöyle bi sorunum oldu hasari hocam mesela index sayfamdaki haber resimlerinin bazıları ve galeri sayfamdakihiç bir resim dreamveaverde gayet güzel çalışıyor ama siteyi yükledim orda çalışmıyor bu neden kaynaklanır teşekkürler iyi bayramlar
Eklediğiniz resimlerini çözünürlüklerine kontrol ediniz tavsiye ettiğim değerleri kullanırsanız sorun yaşmazsınız.
Galeri için;
470*300 px olmalı
Haber için;
385*243 px olmalı

Sizin resimlerinizin boyutu çok yüksek olmalı verdiğim değerlere göre yaparsanız sorun yaşamazsınız. Diğer bir neden sitenize bulaşan virüsler olabilir bunun için şurdaki mesajları gözden geçirmenizi tavsiye ederim.
template-icon-gif-png-f110/yonetim-bbnet-okul-sablonu-v1-6-t43442-510.html

Banner için:
Genişlik normalde 980 px , yükseklik 131 px dir. Atatürk ve bayrak genişliği 254 px dir zaten yükseklik değişimiyor diğer üç bölümü birleştirecek olursan yapman gereken banner ölçüsü 980-254=726 px genişlik yükseklik ise 131 pxdir. Ohalde ölçü 726*131 px olmalıdır.

ilsa44' Alıntı:
Hasari hocam merhaba. Öncelikle bu şablonu hazırlayıp bizlerin hizmetine sunduğunuz için teşekkür ederim.
Benim sorunum Alt taraftaki menü nün sola doğru kaymış olması. Yaptığım düzenlemelrin hangi aşamasında kaydığını da bilmediğim için sorunu çözemedim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Ekran görüntüsü aldım ama gönderemedim.
Sitenizin adresini veya görüntüyü ekleyebilirseniz yardımcı olabiliriz. Olası nedenlerinden biri alt menü ile ayın satıra yerleştirmiş olmanız veya genişlik değerini çok yüksek tutmanızdır.

shepherd' Alıntı:
Photoshop için kaynak dosyası içindeydi.
Eğer yapamazsanız şurdaki arkadaşımız yapmış burdan alabilirsiniz.
www.sil.meb.k12.tr

hasari hocam okuluma site yapıyorum önceden joomladan yapmıştım şimdi meb tabanlı istiyolar. html den de pek anlamadığım için her yerde şablon aradım gerçekten şu ana kadar gördüğüm en güzel en kapsamlı ve en kolay şekilde devamını getirebildiğim bir şablon oldu ellerinize gözlerinize sağlık. ben v6 versiyonunuda incelemiştim onu araştırırken v7 yi buldum şimdi ikisi arasında yapamadığım şey şu. ben v6 daki üstteki banneri çok sevmiştim onu v7 ye koymaya çalıştım nerdeyse 3 saattir uğraşıyorum işide tam bilmediğim için başarılı olamadım sizden affınızı sığınarak bir yardım istiyorum v6 daki banneri bizim okul için düzenleyip v7 deki şablona ekleyip bana gönderebilirmisiniz. Lütfen bu yüzsümlüğüm için beni affedin. Okulumun adı sultanlar ilköğretim okulu resmi ise http://www.resimupload.com/ds395347949_okul1.html

Ekli dosyalar

• okul1.jpg
    okul1.jpg
    36.5 KB · Görüntüleme: 661

yasardemirok' Alıntı:
hasari hocam okuluma site yapıyorum önceden joomladan yapmıştım şimdi meb tabanlı istiyolar. html den de pek anlamadığım için her yerde şablon aradım gerçekten şu ana kadar gördüğüm en güzel en kapsamlı ve en kolay şekilde devamını getirebildiğim bir şablon oldu ellerinize gözlerinize sağlık. ben v6 versiyonunuda incelemiştim onu araştırırken v7 yi buldum şimdi ikisi arasında yapamadığım şey şu. ben v6 daki üstteki banneri çok sevmiştim onu v7 ye koymaya çalıştım nerdeyse 3 saattir uğraşıyorum işide tam bilmediğim için başarılı olamadım sizden affınızı sığınarak bir yardım istiyorum v6 daki banneri bizim okul için düzenleyip v7 deki şablona ekleyip bana gönderebilirmisiniz. Lütfen bu yüzsümlüğüm için beni affedin. Okulumun adı sultanlar ilköğretim okulu resmi ise http://www.resimupload.com/ds395347949_okul1.html
Buyrun v1.6 daki banner v1.7 ye uyarlandı ve kaynak dosyarıda eklendi.
http://www.4shared.com/file/ONjLCx9W/bb ... ltanl.html

hasari hocam haber mkısmı için verdğiniz logoları kullanmak istiyorum ama sitenin isimini kaldırıp istediklerimi yazamadım fotoşopta açtım images diye bir tane dosyaydı ama bi türlü olmadı yardımcı olabilirmisiniz resimler kastettiğm resimler şu verdiğim resimden örnek..Yardımınızı bkliyorum çok uğraştım olmadı şimdiden tşkler.

Ekli dosyalar

• bbnet1.jpg
    bbnet1.jpg
    42.5 KB · Görüntüleme: 657

Hasari hocam sonsuz teşekkür ederim gerçekten muhtşemsiniz.Allah sizden razı olsun. İnanın ne diyeceğimi bilmiyorum Allah herşeyi gönlünüze göre versin.

:!: Sayın hocam okullar için çok güzel düşünülerek hazırlanmış bir site şablonu.
Sizlerden ricam aynı tarzda biraz daha sade sınıf siteleri şablonu veya öğretmenlere kişisel site belgelerini, dökümanlarını ve buna benzer paylaşmak istedikleri paylaşımlarını sergileyebilecekleri bir site zemini hazırlamanızdır. Tabi böyle bir çalışmanız var mı onu da öğrenmek istiyorum doğrusu. Emeğinize sağlık.

:arrow: http://site.mynet.com/dalorhan/index.htm

Bu şartlarda ancak bukadar oluyor. Sadece html kodları değiştirilerek hazırlanmıştır.

zambak06' Alıntı:
samimi 75' Alıntı:
zambak06' Alıntı:
hocam çok teşekkür ederim. sayenizde güzel bir site oluşturdum. gerçekten önceki versiyona göre hatasız oldu. tabi ben acemiliğimi önceki şablonla attım. bu siteyi 3 gecede oluşturdum. şimdi oluşturduğum sitede anda eksik sayfalar var ama olsun. tamamlanır. hiç bir sıkıntı yaşamadan site oluşturdum. emeğine sağlık, allah size dert göstermesin.

http://kulak.meb.k12.tr/
yorumlarınızı bekliyorum.
Hocam baneri nasıl yaptınız?Paylaşırsanız sevinirim.Site güzel olmuş.Tebrikler.

teşekkür ederim. hocam banner bana ait değil, ben de başka bir siteden gördüm http://polatli13eylul.k12.tr/ kendime göre düzenledim.
"karamuratmmm " arkadaşın değerlendirmesinden sonra tekrar düzenledim. banneri kullanmak isteyenler için psd formatında ekleyip gönderiyorum.

fotoğraf galerisi için iwebalbum programını kullandım. bu program ücretsiz ve kullanımı son derece kolay. işte burdan indirin,

1) galeri klasörünün içine iwebalbum programıyla oluşturduğum klasörleri buraya kopyaladım. örn: 2010 cumhuriyet bayramı, yılsonugecesi gibi.
her bir klasör içinde index.html dosyası bulunuyor. eğer fotoğraf sayısı çok fazla ise iki tane index _2 dosyası oluşuyor. buna şaşırmayın ve o dosyayı silmeyin. daha sonra link vermek istediğimizde bu index.html dosyasını kullanacağız.

galeri.html dosyasını dreamweaverda açın. buraya oluşturduğunuz fotoğraf konu başlıklarını yazın ve galeri klasöründeki ilgili index.html sayfasına bağlantı verin, burada target="_blank" yaptığımız için ayrı bir sayfada açacaktır. eğer farklı sayfada açılmasını istemiyorsanız target="ana" olarak değiştirebilirsiniz. aşağıda bir örnek verilmiştir.
<tr>
<td width="706"><div align="left"><a href="../galeri/okulgoruntu/index.html" target="_blank">Okulumuzdan Görüntüler 2010</a> </div></td>
</tr>
<tr>
<td width="706"><div align="left"><a href="../galeri/okulgecesi/index.html" target="_blank">Yıl Sonu Okul Gecesi 2010</a> </div></td>
</tr>
Hocam bende sizin galeri programını indirdim yalnız ben yaptığımda alt tarafta programın adı filan yazıyor sizinkinde hiçbirşey yazmıyor sadece slayt göster diyor bunu nasıl ayarladınız

ayhangunes' Alıntı:
okuldan indirmeye çalışıyorum böyle bir mesaj verdi.
Kod:
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"
Content-Length: 339
Connection: Close

<html>
<head>
<meta http-equiv="refresh" content="0;url=http://212.175.114.213:4999/blockpage.html">
<meta http-equiv="refresh" content="0;http://212.175.114.213:4999/blockpage.html">
<script language="JavaScript">
<!--
function MM_goToURL() { //v3.0
  var i, args=MM_goToURL.arguments; document.MM_returnValue = false;
}
//-->
</script>
Birde şurdan deneyin.
http://www.4shared.com/file/1eEyqK59/bb ... u_v17.html

hasari hocam,haber manşet bölümündeki özet kısmını 3-4 satır yazılabilecek duruma getiremezmiyiz,bu şekilde 1,5 satır çok kullanışlı olmuyor.bu konu ile ilgili daha önce açıklama yapmıştınız ama yeniden düzenlenip yayınlanamazmı acaba haber manşet bölümü?

bir önceki sürümünü kullanarak siteyi hazırlamıştım.
bu yeni süreme nasıl uyarlarım. pratik bir yolu var mı?
çünkü mozillada yada explorerın bazı sürümlerinde sorun yaşanıyor.
şimdiden teşekkür ederim. tüm emeği geçen arkadaşlarıma

hasari hocam bu galeri için verdiğiniz kod çok güzeldi.Bunun gibi değişik kodlar varmı sizde verebişleceğiniz fotoğraflar için.
birde ben ziyaretçi sayacı koymak istiyorum sitemin en alt kısmına ama bazı sayfalar normal ölçüye göre çok aşağı gidince sayac alt bölümle beraber aşağı gitmeyip yerinde kalıyor bu sorunu nasıl halledebiliriz acaba yardımınız için şimdiden tşk.ler

hasari hocam cdr ve fla uzantılarını düzeltebilecek bir program varmı acaba ben birkaçtane bulup kurdum ama olmadı hangi programlarla bu uzantılara sahip dosyaları düzeltebilirim

tesekkurler hocam :++:

HAŞARI HOCAM SİTENİN BANNERINI NASIL DEĞİŞTİRECEĞİM.XML LE YAPILMIŞ BİR ŞABLON KULLANMAK İSTİYORUM ANLATABİLİRMİSİNİZ.BİDE ÖRNEK BİRŞEYLER ATARSANIZ SEVİNİRİM.

http://kulak.meb.k12.tr/ ŞU SİTEDE ARKADAŞ YAPMIŞ.

hasari hocam ilk olarak emeğinize sağlık çok teşekkür ederim...ben site konularında çok fazla bilgiye sahip değilim açıkcası diğer arkadaşların yazdıklarını da okuyunca onların sorularının yanında benim sorunum çok basit kaçıo.sormaya dahi utanıorum ama bi yerden başlamak gerek.şablonun banner kısmına ben tek bi resim yerleştirmek istiorum.siz o kısmı parçalamışsınız.ben ilk olarak burayı bir bütün olarak ayarlayıp oraya tek bir resim koymak istiorum ama bir türlü başaramadım. şimdiden teşekkür ederim .

x47' Alıntı:
hasari hocam bu galeri için verdiğiniz kod çok güzeldi.Bunun gibi değişik kodlar varmı sizde verebişleceğiniz fotoğraflar için.
birde ben ziyaretçi sayacı koymak istiyorum sitemin en alt kısmına ama bazı sayfalar normal ölçüye göre çok aşağı gidince sayac alt bölümle beraber aşağı gitmeyip yerinde kalıyor bu sorunu nasıl halledebiliriz acaba yardımınız için şimdiden tşk.ler
Kullandığınız java kodlarınıdan kaynaklanıyor olmalı. Kodlarınızı kontrol edin.

x47' Alıntı:
hasari hocam cdr ve fla uzantılarını düzeltebilecek bir program varmı acaba ben birkaçtane bulup kurdum ama olmadı hangi programlarla bu uzantılara sahip dosyaları düzeltebilirim
cdr için Corel Draw
fla için Adobe Flash Professional programları kullanılır.

Geri