Yönetim:bbnet_okul_sablonu_v1.8 [ Çıktı ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: Yönetim:bbnet_okul_sablonu_v1.7 [ Çıktı ]

Biraz beklemen gerekcek google botları sitenize uğrar uğramaz değişecektir. Yada hemen google siteyöneticisi bölümüne gir siteni yeniden doğrula bilgiler güncellenecektir.

sitr çok güzel çoğu kişide kullanmaya başlamış

hasari' Alıntı:
Biraz beklemen gerekcek google botları sitenize uğrar uğramaz değişecektir. Yada hemen google siteyöneticisi bölümüne gir siteni yeniden doğrula bilgiler güncellenecektir.

bu botlar bizim siteye neden gelmez anlamıyorum. doğruladım siteyi. site haritası ekledim. gene yok.

bu şablonu kullanan biri olarak sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır.
Sizlere bir sorum olacak: sitenin en altındaki resimli bağlantılardan ziyaret edilenlerin resim çerçeveleri mor oluyor. Sitemin bannerına da sitenin anasayfasına giden bir link ekleyince de bannerım da haliyle mor çerçeveli oluyor. Bunu sitenin hangi sayfasının hangi kodundan değiştirebilirim acaba?

metinbestil' Alıntı:
hasari' Alıntı:

bu botlar bizim siteye neden gelmez anlamıyorum. doğruladım siteyi. site haritası ekledim. gene yok.

benim siteyede uğramadılar henüz.bende doğrulama işlemlerini gerçekleştirdim ama bekliyorum.

boteakif' Alıntı:
Sizlere bir sorum olacak: sitenin en altındaki resimli bağlantılardan ziyaret edilenlerin resim çerçeveleri mor oluyor. Sitemin bannerına da sitenin anasayfasına giden bir link ekleyince de bannerım da haliyle mor çerçeveli oluyor. Bunu sitenin hangi sayfasının hangi kodundan değiştirebilirim acaba?
Css dosyanıza şu kodu ekleyin.
Kod:
.altbilgi a:visited img{
border:0px;

}

hasari' Alıntı:
boteakif' Alıntı:
Css dosyanıza şu kodu ekleyin.
Kod:
.altbilgi a:visited img{
border:0px;

}

Teşekkürler hasari hocam sonuç aldım. Yalnız bir sorum daha olacak altbilgi kısmındaki linkler düzeldi. Ben banner için de o çerçeve çıkmasın istiyorum. Umarım çok şey istemiyorumdur :wink:

Soruma kendim cevap buldum :) Resim özelliklerinden border="0" komutu ile halloldu. İyi çalışmalar...

okuldan indirmeye çalışıyorum böyle bir mesaj verdi.
Kod:
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"
Content-Length: 339
Connection: Close

<html>
<head>
<meta http-equiv="refresh" content="0;url=http://212.175.114.213:4999/blockpage.html">
<meta http-equiv="refresh" content="0;http://212.175.114.213:4999/blockpage.html">
<script language="JavaScript">
<!--
function MM_goToURL() { //v3.0
  var i, args=MM_goToURL.arguments; document.MM_returnValue = false;
}
//-->
</script>

ayhangunes' Alıntı:
okuldan indirmeye çalışıyorum böyle bir mesaj verdi.
Kod:
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"
Content-Length: 339
Connection: Close

<html>
<head>
<meta http-equiv="refresh" content="0;url=http://212.175.114.213:4999/blockpage.html">
<meta http-equiv="refresh" content="0;http://212.175.114.213:4999/blockpage.html">
<script language="JavaScript">
<!--
function MM_goToURL() { //v3.0
  var i, args=MM_goToURL.arguments; document.MM_returnValue = false;
}
//-->
</script>

Ayhan hocam bizim okulda sıkıntı yok indiriyor link çalışıyor, trabzon erzurum filtre hattına bağlıydı ama belki İstanbul'un bağlı olduğu filtre .org uzantımızı engellemiştir.

sn hasari hocam
siteye şablon dwt den yeni banner ekledim.güncelledi.ama site içerisnden index sayfasından tıkladığımda eski hali görünüyor ama sayfaya indexden değilde site dışından tıkladığımda güncellemiş görünüyor.anlamadım neden öyle oldu.yani indexten sayfalara gezdiğimde güncellenmemiş görünüyor ama dışarda tıkladığımda eski hali görünüyor.yardımcı olur musun çok tşkler şimdiden_(siteyi tanıttım daha önce güncelleme yaptım)

karamuratmmm' Alıntı:
sn hasari hocam
siteye şablon dwt den yeni banner ekledim.güncelledi.ama site içerisnden index sayfasından tıkladığımda eski hali görünüyor ama sayfaya indexden değilde site dışından tıkladığımda güncellemiş görünüyor.anlamadım neden öyle oldu.yani indexten sayfalara gezdiğimde güncellenmemiş görünüyor ama dışarda tıkladığımda eski hali görünüyor.yardımcı olur musun çok tşkler şimdiden_(siteyi tanıttım daha önce güncelleme yaptım)
Tarayıcınızın geçmişini silin kapatın tekrar açın siteyi açın bakın bakalım. :)

hocam benim site dağıldı toparlayamıyorum :( neden oldu anlayamadım

Ekli dosyalar

• site.jpg
    site.jpg
    21.3 KB · Görüntüleme: 878

sitil.css dosyasını silmişsiniz.

Slmlar arkadaşlar biz istediğimiz kadar galeri ekleyemiyor muyuz??? eklemek istersek nasıl yapabiliriz acil anlatabilir misiniz?? Teşekkürler...

hasari hocam Allah razı olsun sizden ,siteyi okuluma göre düzenledim,büyük bir yükten kurtuldum sayenizde.

hsezgin' Alıntı:
Slmlar arkadaşlar biz istediğimiz kadar galeri ekleyemiyor muyuz??? eklemek istersek nasıl yapabiliriz acil anlatabilir misiniz?? Teşekkürler...
Galeri klasörü kopyalanır ve bu klasöre galeri3 adı verilir sonra yeni sayfa(videoda bunun nasıl yapıldığını göstermiştim) açılır bu sayfaya şu kod eklenir.
Kod:
<iframe src="galeri3/galeri.html" width="730" marginwidth="0" height="440" marginheight="0" align="middle" scrolling="no" frameborder="0" hspace="0" vspace="0" allowtransparency="true"></iframe>
Galeriniz hazır artık galeri3 klasöründeki photos klasörüne dilediğiniz resimleri atabilirsiniz.

hasari' Alıntı:
hsezgin' Alıntı:
Galeri klasörü kopyalanır ve bu klasöre galeri3 adı verilir sonra yeni sayfa(videoda bunun nasıl yapıldığını göstermiştim) açılır bu sayfaya şu kod eklenir.
Kod:
<iframe src="galeri3/galeri.html" width="730" marginwidth="0" height="440" marginheight="0" align="middle" scrolling="no" frameborder="0" hspace="0" vspace="0" allowtransparency="true"></iframe>
Galeriniz hazır artık galeri3 klasöründeki photos klasörüne dilediğiniz resimleri atabilirsiniz.

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HOCAM. iYİ ÇALIŞMALAR

QML' Alıntı:
http://barajlisesi.meb.k12.tr

Değerli hocam sitenizin personel bölümünde bazı öğretmenlerin resimlerinin altında yazan branşları ile o sayfanın başlığında yazan branşlar uyuşmuyor. Din kültürüne tıklayınca da ingilizce öğretmeni çıkıyor. Bilgilendirmek istedim. :wink:

boteakif' Alıntı:
QML' Alıntı:
http://barajlisesi.meb.k12.tr

Değerli hocam sitenizin personel bölümünde bazı öğretmenlerin resimlerinin altında yazan branşları ile o sayfanın başlığında yazan branşlar uyuşmuyor. Din kültürüne tıklayınca da ingilizce öğretmeni çıkıyor. Bilgilendirmek istedim. :wink:
+
Hocam birde iletişim sayfasını düzenlemeyi unutmuşsun. :)

hasari hocam haber manşet bölümüyle ilgili bir sorunum var. haberlerle ilgili iwebalbüm ile hazırladığım resimleri açmak istediğimde bir alttaki haberin resimleri acılıyor.
örneğin 1.haber ile ilgili link yok fakat bir alttaki haberle ilgili resimleri acılıyor.2.haber anıtkabir ziyareti ile ilgili fakat bir alttaki hayvanat bahcesi gezisi ile ilgili resimler açılıyor.
haberler.xml dosyası kodları aşağıdaki gibi

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

<haberler>
<haber>
<baslik>Öğrenci Meclisi İlçe Temsilcisi</baslik>
<ozet>Okul temsilcimiz Bayram UÇAR ilçemizi Nevşehir İli Öğrenci Meclisinde temsil etmeye hak kazanmıştır.Öğrencimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.</ozet>
<tarih>12/11/2010</tarih>
<resimYolu>resimler/temsilci.jpg</resimYolu>
</haber>

<haber>
<baslik>Anıtkabir Ziyareti</baslik>
<ozet>Müdür Yrd.mız İsrafil SARIKAYA öğrencilerimiz Hatice TURGUT,Berat YAMAN'la birlikte okulumuzu temsilen Anıtkabir'i ziyaret etti.Fotolar için tıklayınız.</ozet>
<resimYolu>resimler/anitkabir.jpg</resimYolu>
<link>galeri/anitkabir/index.html</link>
<hedef>_blank</hedef>
</haber>

<haber>
<baslik>Ankara Hayvanat Bahçesi Gezisi</baslik>
<ozet>Fotoğraflar için tıklayınız.</ozet>
<resimYolu>resimler/hbahcesi.jpg</resimYolu>
<link>galeri/hbahcesi/index.html</link>
<hedef>_blank</hedef>
</haber>

<haber>
<baslik>Okul Temsilcisi Seçimi</baslik>
<ozet>Yapılan seçim sonucunda en çok oyu alan 8/A sınıfı öğrencisi Bayram Uçar Okul Temsilcisi olarak seçildi. Seçim fotoğrafları için tıklayınız.</ozet>
<tarih>08/11/2010</tarih>
<resimYolu>resimler/temsilci.jpg</resimYolu>
<link>galeri/temsilci/index.html</link>
<hedef>_blank</hedef>
</haber>

<haber>
<baslik>Okulumuzun Kitap Dostları</baslik>
<ozet>Okulumuzun Ekim ayında en çok kitap okuyan öğrencileri belirlendi..Ayrıntılar için tıklayınız.</ozet>
<tarih>05/11/2010</tarih>
<resimYolu>resimler/kitap2.jpg</resimYolu>
<link>toren1.html</link>
<hedef>_self</hedef>
</haber>

<haber>
<baslik>29 Ekim Cumhuriyet Bayramı</baslik>
<ozet>Cumhuriyetimizin 87.yılı tüm yurtta büyük bir coşku ile kutlandı.Büyük Türk Milleti’nin bayramını kutluyoruz. </ozet>
<tarih>29/10/2010</tarih>
<resimYolu>resimler/29ekim.jpg</resimYolu>
<hedef>_blank</hedef>
</haber>

<haber>
<baslik>Web Sitemiz Yenilendi</baslik>
<ozet>Okul web sitemiz yeni yüzü ile yayında.</ozet>
<resimYolu>resimler/web_adres.jpg</resimYolu>
<hedef>_blank</hedef>
</haber>

<haber>
<baslik>Karakaya ve Sofular Köylerine Ziyaret</baslik>
<ozet>Okulumuza Karakaya ve Sofular köylerinden taşımalı olarak gelen öğrencilerimizin velileri ile toplantı yapıldı. </ozet>
<tarih>06/10/2010</tarih>
<resimYolu>resimler/toplanti.jpg</resimYolu>
<hedef>_blank</hedef>
</haber>

<haber>
<baslik> Gözyaşları Sel Olmasın</baslik>
<ozet>Pakistan'da yaşanan sel felaketi nedeniyle okulumuzda düzenlenen yardım kampanyasında toplanan paralar yardım hesabına yatırıldı...</ozet>
<resimYolu>resimler/yardim.jpg</resimYolu>
<hedef>_blank</hedef>
</haber>
</haberler>

okul web adresimiz : http://aksaluriaydinioo.meb.k12.tr

konun 6. sayfasına bakın sizde link taglarını silmişsiniz. link vermeseniz dahi <link></link> taglarını silmeyin.

hasari' Alıntı:
konun 6. sayfasına bakın sizde link taglarını silmişsiniz. link vermeseniz dahi <link></link> taglarını silmeyin.
bir kez daha teşekkürler sayın hocam. tatil filan demeden çalışmaya devam ediyorsunuz.helal olsun valla.

arkadaşlar acaba meb den mi kaynaklanıyor, sorun bende mi siteyi bi türlü ftp'ye atamıyorum. hep yarım kalıyor veya izniniz olduğundan emin olun uyarısı vb. çeşitli sorunlar çıkıyor. Ftp ye atmak için dreamweaver kullanıyorum. hatta tek tek dosyalaro kopyalama yolunu da denedim. ikisi de olmadı :?:

zannaz' Alıntı:
arkadaşlar acaba meb den mi kaynaklanıyor, sorun bende mi siteyi bi türlü ftp'ye atamıyorum. hep yarım kalıyor veya izniniz olduğundan emin olun uyarısı vb. çeşitli sorunlar çıkıyor. Ftp ye atmak için dreamweaver kullanıyorum. hatta tek tek dosyalaro kopyalama yolunu da denedim. ikisi de olmadı :?:
benim önerim filezilla programını kullanmanız. bu programla ftp yüklemelerinde şu ana kadar hiç sorun yaşamadım sayın hocam

Öncelikle böyle bir çalışmanız için paylaşımınız için çok teşekürler hasari hocam.ben yeni galeri ekleme konusunda bilgi alacaktım.Arkadaşa anlattınız ama ben yapadım nasıl yapabileceğimiz konusunda yardımcı olurmusunuz.şimdiden teşekkürler...

Geri