Yönetim:bbnet_okul_sablonu_v1.8 [ Çıktı ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: Yönetim:bbnet_okul_sablonu_v1.7 [ Çıktı ]

hasari hocam elinize sağlık. manşet haberlerdeki flashı değiştirmek için fla yamı çevircez

selyon' Alıntı:
hasari hocam elinize sağlık. manşet haberlerdeki flashı değiştirmek için fla yamı çevircez

hocam bu olayı çözdüm manşet haber de cümle sıgmıyo alt satıra geçme imkanı varmı acaba

aydansiii' Alıntı:
hasari hocam,haber manşet bölümündeki özet kısmını 3-4 satır yazılabilecek duruma getiremezmiyiz,bu şekilde 1,5 satır çok kullanışlı olmuyor.bu konu ile ilgili daha önce açıklama yapmıştınız ama yeniden düzenlenip yayınlanamazmı acaba haber manşet bölümü?
Şuan 150 karekter gösteriyor 300 karekter yeterli mi burayı düzenler eklerim ben?

selyon' Alıntı:
fla dan değiştirmek gerekiyor. Bu kısmı iki katına çıkarırsak sanırım size yeter ben değiştirip ekleyeceğim.

hasari hocam ben sitemin içeriğine bir fotoğraf eklediğimde sitenin arka plan rengine uygun yapamıyorum rengi tutturamıyorum acaba rengin kodunu mu girmek gerek bir söyleseniz size zahmet.

merhaba arkadaşlar
http://kulak.meb.k12.tr/ sitesindaki bannerı nasıl oluşturduğumu soran arkadaşlar oldu. banneri photoshop ve flash programını kullanarak yaptım. kaynak fla dosyasını gönderiyorum.

Ekli dosyalar

zambak06 süper ilk ben indiriyorum teşekkürler

arkadaşlar galiba bendeki bu sorun başka sitelerdede varmış zambak 06 senin siteye hiç dikkat ettinmi sitede ara nın hemen sonunda beyaz renkte bişey var kodlarla alakalı herhalde ben bi trlü yok edemedim o eyaz renkli yeri kayma olmuş herhalde bu sorunu halledebilecek biri olursa gğzel olur galiba

resmide burada bir bakarsanız

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    10.7 KB · Görüntüleme: 646

Ufak bir hatadan dolayı swf güncelledim 400 karekter desteği içeriyor. Ekten indirebilirsiniz.

Ekli dosyalar

öncelikle şablon için tşkler.yalnız takıldığım bi konu var o da anasayfaki swf yi değiştirmek için fla ya çevirmemiz şart mı?sağdaki yazıları dreamweaver üzerinden değiştiremiyormuyuz?

redoknot' Alıntı:
öncelikle şablon için tşkler.yalnız takıldığım bi konu var o da anasayfaki swf yi değiştirmek için fla ya çevirmemiz şart mı?sağdaki yazıları dreamweaver üzerinden değiştiremiyormuyuz?

haberler.xml dosyasından değiştirebilirsiniz.

hasari hocam ben sitemin içeriğine bir fotoğraf eklediğimde sitenin arka plan rengine uygun yapamıyorum rengi tutturamıyorum acaba rengin kodunu mu girmek gerek bir söyleseniz size zahmet.

x47' Alıntı:
karamuratmmm' Alıntı:
hasari hocam tekrar teşekkürler.şablonu okuluma düzenledim.
http://aybastimerkezio.meb.k12.tr/

hocam sizin sitenizin sınıflarımız kısmı çok hoş olmuş nasıl yaptığınız hakkında bilgi vereblirmisiniz acaba
tşkler.flash bilginiz varsa kolaylıkla yapabilirsiniz.önce resimlerin küçük ve büyük olarak boyutlandırılıyor.sonrada küçük resimleri buton haline dönüştürüp action script kodlarıyla komut veriliyor

Sayın hocam öncelikle emekleriniz için teşekkür ederim. Size bir sorum olacak ana sayfa üzerinde yer alan manşet haberler - duyurular bölümdeki flash animasyonun resimlerini değiştirebiliyorum ama alt ve yanda bulunan yazıları deşitiremedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Başarılar dilerim.

hasari hocam galeri sayfasında resim galerilerindeki 2. resimlerin yazıları çıkmıo.setting.xml lerine baktım orda image 3 ten başlamış.yani
<items rolledOver="CCCCCC" rolledOut="333333" selectedColor="ffffff">
<imageName content="photos/image3.jpg"><![CDATA[<font color="#ff0000">www.bilgisayarbilisim.net]]></imageName>
<imageName content="photos/image1.jpg"></imageName>
<imageName content="photos/image2.jpg"><![CDATA[<font color="#0066CC">bilgisayarbilisim.NET</font> logomuzdan çesitli görüntüler.]]></imageName>
<imageName content="photos/image3.jpg"><![CDATA[<font color="#0066CC">bilgisayarbilisim.NET</font> logomuzdan çesitli görüntüler.]]></imageName>
<imageName content="photos/image4.jpg"><![CDATA[<font color="#0066CC">bilgisayarbilisim.NET</font> logomuzdan çesitli görüntüler.]]></imageName>
şeklinde.bunun mantığı ne?açıklarsanız sevinirim.birde ben imagename deki link kodlarını çıkardım. bi sorun olmaz sanırım dimi??

hasari hocam bi sorum daha olacaktı.site ziyaretçileri deftere yorumlarını nasıl yazıcak?

icenur' Alıntı:
hasari hocam galeri sayfasında resim galerilerindeki 2. resimlerin yazıları çıkmıo.setting.xml lerine baktım orda image 3 ten başlamış.yani
<items rolledOver="CCCCCC" rolledOut="333333" selectedColor="ffffff">
<imageName content="photos/image3.jpg"><![CDATA[<font color="#ff0000">www.bilgisayarbilisim.net]]></imageName>
<imageName content="photos/image1.jpg"></imageName>
<imageName content="photos/image2.jpg"><![CDATA[<font color="#0066CC">bilgisayarbilisim.NET</font> logomuzdan çesitli görüntüler.]]></imageName>
<imageName content="photos/image3.jpg"><![CDATA[<font color="#0066CC">bilgisayarbilisim.NET</font> logomuzdan çesitli görüntüler.]]></imageName>
<imageName content="photos/image4.jpg"><![CDATA[<font color="#0066CC">bilgisayarbilisim.NET</font> logomuzdan çesitli görüntüler.]]></imageName>
şeklinde.bunun mantığı ne?açıklarsanız sevinirim.birde ben imagename deki link kodlarını çıkardım. bi sorun olmaz sanırım dimi??
*3.resimden başlamasının bir önemi yok siz hangi habere hangi resimi seçersiniz sizin bileceğiniz birşey. Bunu kendinizde sıralayabilirsiniz.
*İlgili kodları kullanmaya bilirsiniz ama bunları silmeyiniz. Aksi taktirde 4.resme tıklarsınız ama başka bir resim gelebilir. Bu sebeple kod sıralamasını değiştirmeyiniz.

yadigartbaykal' Alıntı:
selam arkadaşlar şablonlar için çook teşekkürler.
Galeri deki türkçe karakter sorunu henüz çözülemedi mi bir önceki versiyonda da vardı. Çözüm bulan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi.
BÜYÜK harf yerine küçük harf kullanın. :)

yadigartbaykal' Alıntı:
hasari' Alıntı:
yadigartbaykal' Alıntı:
selam arkadaşlar şablonlar için çook teşekkürler.
Galeri deki türkçe karakter sorunu henüz çözülemedi mi bir önceki versiyonda da vardı. Çözüm bulan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi.
BÜYÜK harf yerine küçük harf kullanın. :)

tersinimi söylemek istediniz hocam? çünkü hepsi küçük harfli zaten.
ayrıca sadece "ı, ş, ğ" harfleri görünmüyor. "ö, ü" harfleri okunabiliyor.
fla dosyası olmadığından şimdilik yapacağımız birşey yok çıkan karekterlerle idare edicez çıkmayan karekterlerin yerineyse alternatifini girerseniz büyük sorunlar yaşmazsınız. "ı,ş,ğ"="i,s,g"

yadigartbaykal' Alıntı:
okul şablon galeri türkçe karakter sorununun çözümü; yeni versiyonu bulup gerekli karakter desteğini değiştirdim.
ekteki swf dosyasını galerinin içindeki ile değiştirin. isimleri aynı zaten.
kolay gelsin.
Nerde buldunuz hocam flada var mı süpersin. :)

Bu şablon kullanılarak yapılan siteler neden açılmıyor arkadaşlar? Ben de bu şablonu kullanacağım. Bilgisi olan var mı?

Geri