selyon' Alıntı:hasari hocam elinize sağlık. manşet haberlerdeki flashı değiştirmek için fla yamı çevircez
Şuan 150 karekter gösteriyor 300 karekter yeterli mi burayı düzenler eklerim ben?aydansiii' Alıntı:hasari hocam,haber manşet bölümündeki özet kısmını 3-4 satır yazılabilecek duruma getiremezmiyiz,bu şekilde 1,5 satır çok kullanışlı olmuyor.bu konu ile ilgili daha önce açıklama yapmıştınız ama yeniden düzenlenip yayınlanamazmı acaba haber manşet bölümü?
fla dan değiştirmek gerekiyor. Bu kısmı iki katına çıkarırsak sanırım size yeter ben değiştirip ekleyeceğim.selyon' Alıntı:hasari hocam elinize sağlık. manşet haberlerdeki flashı değiştirmek için fla yamı çevircez
Banneri gereğinden büyük yapıyorsun. maximum genişlik 980 px olmalıdır.x47' Alıntı:resmide burada bir bakarsanız
redoknot' Alıntı:öncelikle şablon için tşkler.yalnız takıldığım bi konu var o da anasayfaki swf yi değiştirmek için fla ya çevirmemiz şart mı?sağdaki yazıları dreamweaver üzerinden değiştiremiyormuyuz?
karamuratmmm' Alıntı:hasari hocam tekrar teşekkürler.şablonu okuluma düzenledim.
http://aybastimerkezio.meb.k12.tr/
hasari' Alıntı:Ufak bir hatadan dolayı swf güncelledim 400 karekter desteği içeriyor. Ekten indirebilirsiniz.
tşkler.flash bilginiz varsa kolaylıkla yapabilirsiniz.önce resimlerin küçük ve büyük olarak boyutlandırılıyor.sonrada küçük resimleri buton haline dönüştürüp action script kodlarıyla komut veriliyorx47' Alıntı:karamuratmmm' Alıntı:hasari hocam tekrar teşekkürler.şablonu okuluma düzenledim.
http://aybastimerkezio.meb.k12.tr/
hocam sizin sitenizin sınıflarımız kısmı çok hoş olmuş nasıl yaptığınız hakkında bilgi vereblirmisiniz acaba
*3.resimden başlamasının bir önemi yok siz hangi habere hangi resimi seçersiniz sizin bileceğiniz birşey. Bunu kendinizde sıralayabilirsiniz.icenur' Alıntı:hasari hocam galeri sayfasında resim galerilerindeki 2. resimlerin yazıları çıkmıo.setting.xml lerine baktım orda image 3 ten başlamış.yani
<items rolledOver="CCCCCC" rolledOut="333333" selectedColor="ffffff">
<imageName content="photos/image3.jpg"><![CDATA[<font color="#ff0000">www.bilgisayarbilisim.net]]></imageName>
<imageName content="photos/image1.jpg"></imageName>
<imageName content="photos/image2.jpg"><![CDATA[<font color="#0066CC">bilgisayarbilisim.NET</font> logomuzdan çesitli görüntüler.]]></imageName>
<imageName content="photos/image3.jpg"><![CDATA[<font color="#0066CC">bilgisayarbilisim.NET</font> logomuzdan çesitli görüntüler.]]></imageName>
<imageName content="photos/image4.jpg"><![CDATA[<font color="#0066CC">bilgisayarbilisim.NET</font> logomuzdan çesitli görüntüler.]]></imageName>
şeklinde.bunun mantığı ne?açıklarsanız sevinirim.birde ben imagename deki link kodlarını çıkardım. bi sorun olmaz sanırım dimi??
BÜYÜK harf yerine küçük harf kullanın.yadigartbaykal' Alıntı:selam arkadaşlar şablonlar için çook teşekkürler.
Galeri deki türkçe karakter sorunu henüz çözülemedi mi bir önceki versiyonda da vardı. Çözüm bulan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi.
fla dosyası olmadığından şimdilik yapacağımız birşey yok çıkan karekterlerle idare edicez çıkmayan karekterlerin yerineyse alternatifini girerseniz büyük sorunlar yaşmazsınız. "ı,ş,ğ"="i,s,g"yadigartbaykal' Alıntı:hasari' Alıntı:BÜYÜK harf yerine küçük harf kullanın.yadigartbaykal' Alıntı:selam arkadaşlar şablonlar için çook teşekkürler.
Galeri deki türkçe karakter sorunu henüz çözülemedi mi bir önceki versiyonda da vardı. Çözüm bulan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi.
tersinimi söylemek istediniz hocam? çünkü hepsi küçük harfli zaten.
ayrıca sadece "ı, ş, ğ" harfleri görünmüyor. "ö, ü" harfleri okunabiliyor.
Nerde buldunuz hocam flada var mı süpersin.yadigartbaykal' Alıntı:okul şablon galeri türkçe karakter sorununun çözümü; yeni versiyonu bulup gerekli karakter desteğini değiştirdim.
ekteki swf dosyasını galerinin içindeki ile değiştirin. isimleri aynı zaten.
kolay gelsin.