Yönetim:bbnet_okul_sablonu_v1.8 [ Çıktı ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: Yönetim:bbnet_okul_sablonu_v1.7 [ Çıktı ]

hasari hocam haber başlık swf de ilk haberde uzun kalıyor... dieer haberlerin geçiş süreleri iii ... onu kısaltamazmıyz..

x47' Alıntı:
hasari hocam vardı ya sitenin haber manşet bölümü için kullandığınnız logolar onların psdlerini cs4 ile açınca yazılarını değiştirecem tıkladığımda bu yazı tipleri olmadığı için bende var olan yazı tipleri ile yazılıyor.size verdiğim listede indirdiğim logolardan orjinal yazı tipini kullnmadığımdı.bende tek tek not aldım size yolladım örnek bir logoda ekliyorum belki bulursunuz çözümünü
Bu çalışmaları yapalı çok oldu bu fontlar diğer bir HDD kayıtlı başka bir font kullansanızda sıkıntı olmayacaktır.

imsiyat' Alıntı:
hocam manşet sisteminde tıklanınca açılan bir sayfa falan yok mu? yani tıklıyorum tepki yok :)
Önceki yorumları gözden geçirin bir kaç kez bunun açıklamasını yaptım.
s_bote' Alıntı:
hocam ben 6nın renklerini tasarımını daha çok beğeniyorum onu kullanıyorum da size Explorer7.0 daki üst üste binme sorununu nasıl giderdiğinizi soracaktım. 6ya bunu uygulasam renkler, diğer tüm ayarlarım filan boşa gitmese.
İlgili başlığa bakın orda çokça konuştuk.
template-icon-gif-png-f110/yonetim-bbnet-okul-sablonu-v1-6-t43442.html
cagancagan' Alıntı:
Hasari hocam ben yeni başladım site yapımına ama sorunum şu ben şablonda degişiklik yapıp kaydet dedıgımde on izlemeden zıyede dosya yükleme butonu gelıyor... Nerde hata yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Birde pop3 engelleyicisi diye bir şeylerde geliyor nedir bu... ysardımlarınız için teşekkürler.
Templete önizleme yapılmaz index dosyasını önizleme yapmalısın.
Nesij' Alıntı:
Benim sıkıntım sol tarafa flash bir saat ekliyorum,bu sefer manşet haberler kısmı görünmüyor.Ne yapabilirim?
manşet kısmı seçiliyken eklerseniz silinir. Seçim olmadan eklemesin.
istanbul38' Alıntı:
hasari hocam haber başlık swf de ilk haberde uzun kalıyor... dieer haberlerin geçiş süreleri iii ... onu kısaltamazmıyz..
Bizce şuan ideal eğer değiştirmek isterseniz fla dosyası kaynak dosyarı içerisinde.

x47' Alıntı:
hasari hocam ben 1.6 da kullanılan bannere okulumun resmni ekleyip onu kullanmak istiyorum ama fotoşopta yapamadım ben size okulumun resmini vereyim bir zahmet yapsanız hocam şimdidedn tşk.hocam
Okul ismini değiştirip kullanırsınız ben sadece okul resmini değiştirdim buyrun dosya ekte.

Ekli dosyalar

hocam dediğiniz gibi yapıyorum zaten.Dreamweaverda sol taraftaki menülerin altına ekliyorum. f12 ile önizleme aldığımda anasayfadaki manşet haberler görünmüyo boş görünüyor o alan.

Nesij' Alıntı:
hocam dediğiniz gibi yapıyorum zaten.Dreamweaverda sol taraftaki menülerin altına ekliyorum. f12 ile önizleme aldığımda anasayfadaki manşet haberler görünmüyo boş görünüyor o alan.
Hocam bize dosyarı gönderirseniz inceleyebiliriz mutlaka biryerlerde hata yapıyorsunuz.

online ziyaretçiyi görüntülemek için... istediğğn yere bi tablo oluştur içerisine kod kımına geçip
<SCRIPT src="http://fastonlineusers.com/online.php?d=http:/okulunadresi olacak.meb.k12.tr"></SCRIPT> kodunu yapıştır hocam
yanına onlıne yazabilirsinn.. açık kod varmış evt yeni farkettim teşkrlrr...

Hasari hocam dün akşamdan beri uğraşıyorum.Banneri flash banner olarak değiştirdim.Ana menünün altınada flash saat ekledim,okul logosundan yapılmış.Lakin her ikiside çalıştırdığım zaman görünüyor manşet haberler görünmüyor. Tüm şablonu mu göndereyim hocam?

hasari' Alıntı:
x47' Alıntı:
hasari hocam ben 1.6 da kullanılan bannere okulumun resmni ekleyip onu kullanmak istiyorum ama fotoşopta yapamadım ben size okulumun resmini vereyim bir zahmet yapsanız hocam şimdidedn tşk.hocam
Okul ismini değiştirip kullanırsınız ben sadece okul resmini değiştirdim buyrun dosya ekte.

hasari hocam allah razı olsun gerçekten bu çok iyi oldu ben yoksa bu iişin içinden çıkmayacaktım çok sağolun

hasari hocam bilgisayarımda ana sayfasındaki manset haberler kısmında baska sayfaya link veriyorum örnek 10kasım diye geçsin farz edelim linklerde sorun yok benim bilgisayarda tıklandıgı zaman istenilen sayfaya gidiyo baska bilgisayardada denedim oluyor sunucuya atdımm ama sitede olmuyo sayfa gelmiyo neden olabilir

selyon' Alıntı:
hasari hocam bilgisayarımda ana sayfasındaki manset haberler kısmında baska sayfaya link veriyorum örnek 10kasım diye geçsin farz edelim linklerde sorun yok benim bilgisayarda tıklandıgı zaman istenilen sayfaya gidiyo baska bilgisayardada denedim oluyor sunucuya atdımm ama sitede olmuyo sayfa gelmiyo neden olabilir
Türkçe karekter kullanmayın.
10kasım olmaz.
10kasim olur.

<haber>
<baslik>24 Kasım Öğretmenler Günü...</baslik>
<ozet>"Gelecek gençlerin, gençler ise öğretmenlerin eseridir." Geleceği yetiştiren öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız..</ozet>
<tarih>02/10/2010</tarih>
<resimYolu>resimler/New_SDC10125.jpg</resimYolu>
<link>../Site/toren6.html</link>
<hedef>_blank</hedef>
</haber>
hocam bunda hata warmı

selyon' Alıntı:
<haber>
<ozet>"Gelecek gençlerin, gençler ise öğretmenlerin eseridir." Geleceği yetiştiren öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız..</ozet>
<hedef>_blank</hedef>
</haber>
hocam bunda hata warmı
linte hata var. Kök dizin zaten Site onu belirtmeyin belirtirseniz kök dizin altında Site altında toren6.html sayfasını arayacaktır.

hasari hocam ben senin yaptığın galeri.htm sayfasına bencer bi siniflar.htm sayfası oluşturmaya çalışıorum.senin yaptığın gibi galeri dosyasına benzer siniflar dosyası oluşturdum içindekileri düzenledim yanlız siniflar.htm sayfamda olması gereken o resimlerin sırayla gösterildiği galeriyi oluşturamadım.onu nasıl yapabilirim?yani nerden eklicem?yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

galeri html den iframe li kodunuzu alıp yapıştırdım değiştirerek aşağıdaki gibi ama o da olmadı :(

<iframe src="siniflar/galeri.html" width="730" marginwidth="0" height="440" marginheight="0" align="middle" scrolling="no" frameborder="0" hspace="0" vspace="0" allowtransparency="true"></iframe>

hasari hocam öğretmen resimlerini nasıl ekleyeceğiz...hangi boyutlarda??
ayrıca hasari hocam index.html tıkladığımda dreamwearır hata raporu çıkartıp kendini kapatıyor..

hasari' Alıntı:
selyon' Alıntı:
<haber>
<hedef>_blank</hedef>
</haber>
hocam bunda hata warmı
linte hata var. Kök dizin zaten Site onu belirtmeyin belirtirseniz kök dizin altında Site altında toren6.html sayfasını arayacaktır.

hocaM BENDE çözemedim bu sorunu manşet haberde istedğim yere link veremyrm yazdığım adresi göstermiyor, bu konuda yardımcı olursanız sevinirim forum çok uzun mesajlarada tek tek bakamdım verilmişsse kusura bakmayın.emeğiniz için teşekkürler...

Hasari Hocam, emeğinize , yüreğinize sağlık. Bir menfaat beklemeden yaptığınız çalışlarınız için size teşekkür ediyorum, şablon hepimizin çok işne yaradı.

icenur' Alıntı:
hasari hocam ben senin yaptığın galeri.htm sayfasına bencer bi siniflar.htm sayfası oluşturmaya çalışıorum.senin yaptığın gibi galeri dosyasına benzer siniflar dosyası oluşturdum içindekileri düzenledim yanlız siniflar.htm sayfamda olması gereken o resimlerin sırayla gösterildiği galeriyi oluşturamadım.onu nasıl yapabilirim?yani nerden eklicem?yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

galeri html den iframe li kodunuzu alıp yapıştırdım değiştirerek aşağıdaki gibi ama o da olmadı :(

<iframe src="siniflar/galeri.html" width="730" marginwidth="0" height="440" marginheight="0" align="middle" scrolling="no" frameborder="0" hspace="0" vspace="0" allowtransparency="true"></iframe>
oluşturduğunuz dosyarda hata olmalı önceki mesajlarımdan birinde galeri oluşturmayı anlatmıştım inceleyin.

zerrax' Alıntı:
hasari hocam öğretmen resimlerini nasıl ekleyeceğiz...hangi boyutlarda??
ayrıca hasari hocam index.html tıkladığımda dreamwearır hata raporu çıkartıp kendini kapatıyor..
Kaynak dosyarında profil adında bir psd var bu psdye resmi ekleyip kaydedeceksiniz.
Dreamweaver portable veya türkçe versiyonun kullanıyor olmasınız bunlarda hatayla karşılaşabilirsiniz. Bu sürümlerde birlikte aç ile açılmıyorsa önce dreamweare açın dosyadan aç seçin. Ya da tanımladığınız sitenin dosyarından tıklayıp çalıştırın.

Agensus' Alıntı:
hocaM BENDE çözemedim bu sorunu manşet haberde istedğim yere link veremyrm yazdığım adresi göstermiyor, bu konuda yardımcı olursanız sevinirim forum çok uzun mesajlarada tek tek bakamdım verilmişsse kusura bakmayın.emeğiniz için teşekkürler...
Birkaç kez konu içerisinde açıkladım önceki sayfalara bakın.

hocam bunun metaları değişmek için ne yapmamız gerekiyor

hasari hocam tekrar tekrar teşekkürler eline sağlık.ben siteyi elimden geldiğince düzenledim şimdilik.ama siteyi bi türlü yayınlayamadım.okulun eski bi sitesi varmış.benin onun dosyalarının bulunduğu ftp nin içine site dosyasını sürükleyip atıorum dosyalar tektek görünüo.kaydet gibilerinden bişi yapmıcakmıyız?ekledikten sonra siteyi kontrol ediorum ediorum ama olmuo...neyi eksik yapıorum anlamadım???

icenur' Alıntı:
hasari hocam tekrar tekrar teşekkürler eline sağlık.ben siteyi elimden geldiğince düzenledim şimdilik.ama siteyi bi türlü yayınlayamadım.okulun eski bi sitesi varmış.benin onun dosyalarının bulunduğu ftp nin içine site dosyasını sürükleyip atıorum dosyalar tektek görünüo.kaydet gibilerinden bişi yapmıcakmıyız?ekledikten sonra siteyi kontrol ediorum ediorum ama olmuo...neyi eksik yapıorum anlamadım???
ftp girin ctrl+A ile tüm dosyarı seçin del tuşuyla silin. Ardından hazırlamış olduğunuz siteyi ctrl+A ile tüm dosyarını seçin sürükleyip ftp alanına bırakın.
NOT:FTP programı olarak FileZilla programının kullananilirsin.

Benim tasarım da bozuldu.
Anasayfa Foto Galeriler Personelimiz Öğrecilerimiz Ziyarteçi Defteri İletişim

bu kısım bazı sayfalarda küçük çıkıyor.
http://eskil.meb.k12.tr

neden olabilir?

istanbul38' Alıntı:
online ziyaretçiyi görüntülemek için... istediğğn yere bi tablo oluştur içerisine kod kımına geçip
<SCRIPT src="http://fastonlineusers.com/online.php?d=http:/okulunadresi olacak.meb.k12.tr"></SCRIPT> kodunu yapıştır hocam
yanına onlıne yazabilirsinn.. açık kod varmış evt yeni farkettim teşkrlrr...

teşekkürler hocam..peki siteye günlük, haftalık , toplam ziyaretçi sayısını nasıl ekleriz hazır kod varsa paylaşırmısınız?

Hasari hocam ve sizin aracılığınızla bu paylaşımda emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Ben dahil pek çok BT öğretmeni arkadaşın ihtiyaç duyduğu ve sürekli kullanacağı bir çalışma olmuş. Gerçekten harikulade. :+1: :alkis:

Şablonu kullanarak ve de üzerinde kendimce biraz değişiklik yaparak çalıştığım okulun web sitesini yayınladım.
:!: http://korganilkogretim.meb.k12.tr :!:
bir uzman gözüyle bu şekilde nasıl olmuş, eksik yanları var mı varsa neler söyleyebilir misiniz? :?:

Anasayfadaki haber bandını değiştirdim fakat site ilk defa açıldığında veya sayfa yenile yapıldığında "Haber başlığımız buraya gelecek" şeklinde bir yazı çıkıyor. Sebebi ne olabilir?(haberbaslik.xml ve haberbaslik.fla dosyalarını kontrol ettim. Böyle bir yazıyı göremedim.
Bir de sitenin Meb haber bandı bölümünün altına, online ziyaretçi ve haftalık-aylık-toplam şekilnde bir sayaç eklemeyi düşünüyorum. Hazırda bir script kodu var mı? (çeşitli sitelerden bulup indirmek istemiyorum, üzerinde değişiklik yapması genellikle zor oluyor.)

metinbestil' Alıntı:
Benim tasarım da bozuldu.
Anasayfa Foto Galeriler Personelimiz Öğrecilerimiz Ziyarteçi Defteri İletişim

bu kısım bazı sayfalarda küçük çıkıyor.
http://eskil.meb.k12.tr

neden olabilir?
Bu sayfalarda bu linkteki yazılara farklı stil eklemişsiniz.
<span class="stil5">Personelimiz</span>
span tagını siliniz.
Personelimiz olmalıdır.

Bunu tüm sorunlu sayfalarınızda yapınız.Tabi diğer linkler(Anasayfa, Foto Galeriler....) içinde yapın.

sert_hard' Alıntı:
Hasari hocam ve sizin aracılığınızla bu paylaşımda emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Ben dahil pek çok BT öğretmeni arkadaşın ihtiyaç duyduğu ve sürekli kullanacağı bir çalışma olmuş. Gerçekten harikulade. :+1: :alkis:

Şablonu kullanarak ve de üzerinde kendimce biraz değişiklik yaparak çalıştığım okulun web sitesini yayınladım.
:!: http://korganilkogretim.meb.k12.tr :!:
bir uzman gözüyle bu şekilde nasıl olmuş, eksik yanları var mı varsa neler söyleyebilir misiniz? :?:

Anasayfadaki haber bandını değiştirdim fakat site ilk defa açıldığında veya sayfa yenile yapıldığında "Haber başlığımız buraya gelecek" şeklinde bir yazı çıkıyor. Sebebi ne olabilir?(haberbaslik.xml ve haberbaslik.fla dosyalarını kontrol ettim. Böyle bir yazıyı göremedim.
Bir de sitenin Meb haber bandı bölümünün altına, online ziyaretçi ve haftalık-aylık-toplam şekilnde bir sayaç eklemeyi düşünüyorum. Hazırda bir script kodu var mı? (çeşitli sitelerden bulup indirmek istemiyorum, üzerinde değişiklik yapması genellikle zor oluyor.)
Uzaman değil ama kendi fikrimizi söyleyebiliriz.
*Banner çok geniş olmuş siteyi aşıyor.
*"T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Korgan İlköğretim Okulu KORGAN - ORDU" sitilini değiştirmişsiniz bu renk ve sitil iyi durmamış
*Okul resminin arka planı beyaz yapmış bence burayı düzeltin.
*Başarı için El-Ele bölümü kötü duruyor buraya eklediğiniz logonun çözünürlüğünü sayfaya uygun şekilde ayarlayıp ekleyin.
* Ara bölümündeki butonu bozmuşsunuz
....
sitede bu gibi hatalar fazla bunları bir gözden geçirin. Biraz uğraşırsanız çok daha iyi olacaktır.

"haberbaslik.xml" dosyasında bu yazı gözünüzden kaçmış olmalı kontrol ediniz.

videoyu andiremiyor veya seyredemiyoruz link yok niçin acaba??

Geri