Yönetim:bbnet_okul_sablonu_v1.8 [ Çıktı ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: Yönetim:bbnet_okul_sablonu_v1.7 [ Çıktı ]

antipc' Alıntı:
Bu şablon kullanılarak yapılan siteler neden açılmıyor arkadaşlar? Ben de bu şablonu kullanacağım. Bilgisi olan var mı?
sitelerin açılmamasının nedeni kullanılan bu veya başka şablon değil hocam meb.k12.tr uzantısı.şu sıralar ilk atama dönemi olduğu için meb okul web sitelerini çalıştırmıyor, her atama döneminde olduğu gibi.

Teşekkür ederim hocam, sağolun bilgilendirme için...

Hasari hocam;
Galeri bölümünde link verdiğimiz zaman başka sayfada açılıyor, ben aynı sayfa üzerinde açılması için çalıştım ama target="_self" komutunu nereye koysamda olmuyor.
Bu konuda yarım edermisin ?

yadigartbaykal' Alıntı:
okul şablon galeri türkçe karakter sorununun çözümü; yeni versiyonu bulup gerekli karakter desteğini değiştirdim.
ekteki swf dosyasını galerinin içindeki ile değiştirin. isimleri aynı zaten.
kolay gelsin.

süpersiniz hocam elinize sağlık

hasari hocam merhaba,
hocam ben bbnet logolarını cs4 ile açtım düzelemek istediğim zaman sizin kullandığınız yazı tiplerinin bende olmadığı uyarısını veryor ve kendi varolan yazı tipini kullanıyor acaba logoları aynen kullandığınız yazı tipleri ile nasıl düzenleyebilirim?

herkese iyi akşamlar flash slideshow maker de resimleri düzeltip tören 1 sayfasına flash olarak koydugumda load fail hata veriyo sayfada ama normalde flash acılıyor problem yok çözemedim bir türlü yardımcı olursanız sevinirim hasari hocamm

Öncelikle şablon için çok teşekkür etmek istiyorum.Şu an şablonu kullanmaya başladık.sizden bir isteğimiz olacak
lütfen LÜTFEN YARDIM !!!
. okulumun web sitesi için bin banner istiyorum.yaparsanız okul olarak çok seviniriz banneri
revinda@mynet adresine gönderirseniz çok sevinirim(.logolu olurrsa daha güzel olur)Okul adı şarkışla kalecik ilköğretim okulu Şarkışla/ SİVAS
etrafımızda yardım alabileceğimiz kimse olmadığı için sizden istedim lütfenkusuruma bakmayın teşekkürler

@yadigartbaykal hocamızın paylaştığı galeride yazıların görüntülerinde sorun vardı onları düzelttim ayrıca kontrol panelini türkçe yaptım. Buyrun dosyalar ekte.

Sitenin dosyarınada dahil ettim yeni site yapmaya çalışanlar direk ilk mesajdan indirebilirler.

Ekli dosyalar

haşari hocam bannerı nasıl değiştireceğiz bir anlatıversen.
bir şablon vermişsin onu indirdim
değişiklikleride yaptım.
lütfen hangi kodları silecemde onu yerleştirecem bir anlatsan.

Hocam ben şablonu kullanmaya başladım. Yeni sayfa ekleyip değişiklik yaptığımda yaptığım değişiklikleri önizleede veya tarayıcıda açınca göremniyorum. Neden olduğu konusunda bir fikrim yok. Nasıl düzeltebilirim?
Bu arada şablon için tekrar teşekkürler:)

Sorunumu düzelttim. Dikkatsizliğimden olacak.

Ekli dosyalar

gandalf13' Alıntı:
Hocam ben şablonu kullanmaya başladım. Yeni sayfa ekleyip değişiklik yaptığımda yaptığım değişiklikleri önizleede veya tarayıcıda açınca göremniyorum. Neden olduğu konusunda bir fikrim yok. Nasıl düzeltebilirim?
Bu arada şablon için tekrar teşekkürler:)
Title bölümden yalnışlık yapmışsınız. küçüktür(<) işerini silmişsiniz.
<title>Kaleönü Murat Köse İlköğretim Okulu</title>

sawash' Alıntı:
Hasari hocam;
Galeri bölümünde link verdiğimiz zaman başka sayfada açılıyor, ben aynı sayfa üzerinde açılması için çalıştım ama target="_self" komutunu nereye koysamda olmuyor.
Bunu galerinin fla dosyasından yapabilirsiniz. Bunun için kaynak dosyasını ekledim. Flash bilginiz var ise yapabilirsiniz.
x47' Alıntı:
hasari hocam merhaba,
hocam ben bbnet logolarını cs4 ile açtım düzelemek istediğim zaman sizin kullandığınız yazı tiplerinin bende olmadığı uyarısını veryor ve kendi varolan yazı tipini kullanıyor acaba logoları aynen kullandığınız yazı tipleri ile nasıl düzenleyebilirim?
Yazı tipinin adını yazarsanız gönderirim.
selyon' Alıntı:
herkese iyi akşamlar flash slideshow maker de resimleri düzeltip tören 1 sayfasına flash olarak koydugumda load fail hata veriyo sayfada ama normalde flash acılıyor problem yok çözemedim bir türlü yardımcı olursanız sevinirim hasari hocamm
Neden kaynaklanmış bilemiyorum sanırım sayfaya ekleyemediniz. Eğer dosyarı gönderirseniz çalışıp çalışmadığına bakabiliriz.
hmmtklnc' Alıntı:
haşari hocam bannerı nasıl değiştireceğiz bir anlatıversen.
bir şablon vermişsin onu indirdim
değişiklikleride yaptım.
lütfen hangi kodları silecemde onu yerleştirecem bir anlatsan.
Templates kasöründeki şablon dosyasını dreamweaverda aç banner kısmındaki satı ve sütunları fare yardımıyla seç ardından aşağıda özelliklerden Hücre bölümünde birleştir butonu var buraya tıkla birleştir sonra dilediğin şekilde kullan.

hasari' Alıntı:
sawash' Alıntı:
Hasari hocam;
Bunu galerinin fla dosyasından yapabilirsiniz. Bunun için kaynak dosyasını ekledim. Flash bilginiz var ise yapabilirsiniz.
Hasari Hocam galeri bölümünde swf dosyası mevcut, fla dosyası yok. Bende ordan yapmayı deniyecektim ama galeri dosyalarının içinde fla dosyası yok.

sawash' Alıntı:
Hasari Hocam galeri bölümünde swf dosyası mevcut, fla dosyası yok. Bende ordan yapmayı deniyecektim ama galeri dosyalarının içinde fla dosyası yok.
Şablonun sitemizden tekrar indir oranın içerisinde kaynak dosyarı bölümüne ekledim.

Pek muhterem saygıdeğer Hasari hocam; zat_ı şahanenizi üstad-ı azam ilan eyleyiverdim. Vatana millete hayırlı ola :::: emekleriniz ve yardımlarınız için minnettarız::

hocam emeğine sağlık çok güzel olmuş benim birkaç sorum olacak cevaplarsan çok sevinirim.
1. bu siteyi k12 tr de yayınlayabiliyomuyuz?
2. dosyaları atarken nasıl atacaz sadece site klasörünün içindekilerinimi atacaz yoksa başka klasörleride atacakmıyız bağlantılı olan

albay4604' Alıntı:
hocam emeğine sağlık çok güzel olmuş benim birkaç sorum olacak cevaplarsan çok sevinirim.
1. bu siteyi k12 tr de yayınlayabiliyomuyuz?
2. dosyaları atarken nasıl atacaz sadece site klasörünün içindekilerinimi atacaz yoksa başka klasörleride atacakmıyız bağlantılı olan

1. kesinlikle evet
2. site klasörü yeterli

x47' Alıntı:
hasari hocam merhaba,
Yazı tipinin adını yazarsanız gönderirim.

asari hocam yazı tiplerni ekte gönderdim birde bu yazı tiplerini kullanabilmem için nereye atmam gerektiğinide söylerseniz çok iyi olur şimdidedn tşk. Allah razı olsun hocam.

Ekli dosyalar

Hasari hocam gerçekten çok güzel bir çalışma emeğinize sağlık . :alkis: sayenizde okulumuzun güzel bir sitesi olacak :++: :++:

x47' Alıntı:
hasari hocam yazı tiplerni ekte gönderdim birde bu yazı tiplerini kullanabilmem için nereye atmam gerektiğinide söylerseniz çok iyi olur şimdidedn tşk. Allah razı olsun hocam.
Listeyi nerden aldınız 12 font kullanmam mümkün değil benim kullandığım sadece şu font var. Hangi çalışmamda kullandığım fontları sormuştunuz.

Kurulumu:
Çift tıklayın yükle butonuna tıklayın yüklencektir. Ya da C:windows/fonts klasörüne kopyalayın.

Ekli dosyalar

hasari hocam , bannerdeki istiklal ilköğretim okulu yazan kısımı kendi okulumun adıyla nasıl değiştirebilirim?bununla ilgilide video koyabilir misiniz?

hasari' Alıntı:
x47' Alıntı:
hasari hocam yazı tiplerni ekte gönderdim birde bu yazı tiplerini kullanabilmem için nereye atmam gerektiğinide söylerseniz çok iyi olur şimdidedn tşk. Allah razı olsun hocam.
Listeyi nerden aldınız 12 font kullanmam mümkün değil benim kullandığım sadece şu font var. Hangi çalışmamda kullandığım fontları sormuştunuz.

Kurulumu:
Çift tıklayın yükle butonuna tıklayın yüklencektir. Ya da C:windows/fonts klasörüne kopyalayın.

hasari hocam vardı ya sitenin haber manşet bölümü için kullandığınnız logolar onların psdlerini cs4 ile açınca yazılarını değiştirecem tıkladığımda bu yazı tipleri olmadığı için bende var olan yazı tipleri ile yazılıyor.size verdiğim listede indirdiğim logolardan orjinal yazı tipini kullnmadığımdı.bende tek tek not aldım size yolladım örnek bir logoda ekliyorum belki bulursunuz çözümünü

Ekli dosyalar

• bbnet27.jpg
    bbnet27.jpg
    267.6 KB · Görüntüleme: 500

hocam manşet sisteminde tıklanınca açılan bir sayfa falan yok mu? yani tıklıyorum tepki yok :)

hocam ben 6nın renklerini tasarımını daha çok beğeniyorum onu kullanıyorum da size Explorer7.0 daki üst üste binme sorununu nasıl giderdiğinizi soracaktım. 6ya bunu uygulasam renkler, diğer tüm ayarlarım filan boşa gitmese.

Hasari hocam ben yeni başladım site yapımına ama sorunum şu ben şablonda degişiklik yapıp kaydet dedıgımde on izlemeden zıyede dosya yükleme butonu gelıyor... Nerde hata yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Birde pop3 engelleyicisi diye bir şeylerde geliyor nedir bu... ysardımlarınız için teşekkürler.

hasari hocam ben 1.6 da kullanılan bannere okulumun resmni ekleyip onu kullanmak istiyorum ama fotoşopta yapamadım ben size okulumun resmini vereyim bir zahmet yapsanız hocam şimdidedn tşk.hocam

Ekli dosyalar

• okul.jpg
    okul.jpg
    25.7 KB · Görüntüleme: 480

Benim sıkıntım sol tarafa flash bir saat ekliyorum,bu sefer manşet haberler kısmı görünmüyor.Ne yapabilirim?

Geri