Yönetim:bbnet_okul_sablonu_v1.8 [ Çıktı ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: Yönetim:bbnet_okul_sablonu_v1.7 [ Çıktı ]

tcoalngsau' Alıntı:
hocam aldığın kodu hangi satıra yapıştırdın acaba?

hakansia' Alıntı:
tcoalngsau' Alıntı:
hocam aldığın kodu hangi satıra yapıştırdın acaba?

tasarım mounda iken yapıştırmak istedigin yere mouse imlecini tıkla hocam,sonra kod moduna geç DW da,oraya yapıştırın..ben tablo ekledim ve içine yapıştırdım hoş oldu

hasari hocam bir arkadaşımın problemi için yardım isteyecektim
bizim arkadaş ilçenin müftülük sitesi ile uğrşyor bunlar siteyi joomlada düzenlyip yayınlıyorlar artık siteyi başka bir yerden ücretli olarak kendi alan adını kullanarak yapmak istiyorlar ordanda faydalanmak için kendilerine demişlerki önce dns ayarlarınızı bizim sunuculara yönlendirin arkadaş paneldlen girmiş ama yapamamış acaba yardımcı olurmusunuz bu konuda nsl yapabiliriz bu işi bende baktım ama çok karışık geldide.

hasari hocam ellerine sağlık çok güzel şablon hazırlamışsın. Bizim okulda bu işi bize verdiler meraklıyız diye. İlk defa böyle bir şey yaptım ama bilmiyorum olmuş mu acaba.
http://www.mkpyunusemre.meb.k12.tr/
Yanlışım varsa söylerseniz sevinirim.
Emeğinize sağlık

Arkadaşlar ben de siteyi yaynladım ama nedense site kaydı. Bilgisayarımda önizlerken bir sorun yok, ama ftp'ye yok atınca bir hayli kaydı..Nasıl düzeltebilirm.

karamuratmmm' Alıntı:
hocam benim site dağıldı toparlayamıyorum :( neden oldu anlayamadım

Hocam aynı sorun ben ftp'ye atınca oldu. Siz düzeltebildiniz mi?

Bütün dosyaları tekrar sildim gönderdim, daha az sorunla yine bozuk çıktı. Yayınlama konusunda bir hata mı yapıyorum. Bilgisi olan var mı?

hasari' Alıntı:
@yadigartbaykal hocamızın paylaştığı galeride yazıların görüntülerinde sorun vardı onları düzelttim ayrıca kontrol panelini türkçe yaptım. Buyrun dosyalar ekte.

Sitenin dosyarınada dahil ettim yeni site yapmaya çalışanlar direk ilk mesajdan indirebilirler.
hasari hocam galeri bölümünde ben üsteki yazınızı uyguladım ama ama türkçe karekterler ı ş cıkmıyo malesef nasıl duzeltebilirim

antipc' Alıntı:
Arkadaşlar ben de siteyi yaynladım ama nedense site kaydı. Bilgisayarımda önizlerken bir sorun yok, ama ftp'ye yok atınca bir hayli kaydı..Nasıl düzeltebilirm.
Dosyardan biri aktarılamamıştır tüm dosyarınızı attığınıza emin olun. Kendi pc de düzgünse sunucuda da düzgün çalışacaktır.

selyon' Alıntı:
hasari' Alıntı:
@yadigartbaykal hocamızın paylaştığı galeride yazıların görüntülerinde sorun vardı onları düzelttim ayrıca kontrol panelini türkçe yaptım. Buyrun dosyalar ekte.

Sitenin dosyarınada dahil ettim yeni site yapmaya çalışanlar direk ilk mesajdan indirebilirler.
hasari hocam galeri bölümünde ben üsteki yazınızı uyguladım ama ama türkçe karekterler ı ş cıkmıyo malesef nasıl duzeltebilirim
"galeri.swf" dosyalarını en son eklediğimle değiştirin.

Hocam dün gece bir hayli uğraştım, söyle bir sorun var, dosyaların hepsini aktardım ama FTP içerisinde bazı dosyalar 0 kb olarak görünüyor. Tekrar sildim bi daha attım yine aynı oldu. Galeri klasörü içindekiler hep 0kb görünüyor. Neden kaynaklandığını anlamadım. Siteyi başka bilgisayarda da önizleme yaptım normal çalışıyor, kayma falan yok. Zaten gece 12den sonra da Service Unavailable uyarısı verdi. Hala da öyle.

Emeğinize sağlık....

Emeğinize sağlık hocam çok güzel olmuş. Ben de bugün itibariyle okulumuzun sitesini yenilemeye başladım.

www.acc.meb.k12.tr
mozilla firefoxda açıp incelerseniz sevinirim
ben düzenlemeler ve flash banner ekledim mozillada açılırken sorun olmuyor ama explorer da sayfayı yenilemeyince banner gözükmüyor
ama süper bir şablon hazırlayan arkadaşa tşk ederim sagopa kajmerrrden vesselamı hediye ediyorum
adanadan maalesef zorunlu formatör öğretmen serkan...
arkadaşlar adanadan olanlar varsa aranızdaki muhakkak vardır iletişim halinde olalım ii akşamlar

Bu sorunu bir türlü halledemedim arkadaşlar. Dosyayı atıyorum 0kb görünüyor. Alanda mı bir sorun var?

hocam ben bu siteyi okulumda kullanacam bayağıda hallettim gibi geçen bi soru vardı aklıma takılan sordıum cevapladın çok teşekkür ederim ama benim bir sorum daha olacak
1. ana sayfada orta kısımdaki fotoğraflı haber kısmını nasıl düzenleyecem kendi okuluma göre birde sen ordaki yönlendirmeleri internet sayfasına vermişsin ben aynı site içerisinde o haberle ilgili hazırlayacağım sayfaya nasıl yönlendirecem yani ayar kısmını nasıl yapacam

2. ben adobe cs3 türkçe kullanıyorum index.html yi açınca program hata verip otomotik kapanıyor. sebebi ne olabilir

şimdiden teşekkürler....

albay4604' Alıntı:
1. ana sayfada orta kısımdaki fotoğraflı haber kısmını nasıl düzenleyecem kendi okuluma göre birde sen ordaki yönlendirmeleri internet sayfasına vermişsin ben aynı site içerisinde o haberle ilgili hazırlayacağım sayfaya nasıl yönlendirecem yani ayar kısmını nasıl yapacam

2. ben adobe cs3 türkçe kullanıyorum index.html yi açınca program hata verip otomotik kapanıyor. sebebi ne olabilir

1. haberler.xml dosyasının üzerinde düzenleme yapabilirsiniz. orada her haber için link tagı vardır onların arasına hazırlayacağınız sayfaya verdiğiniz ismi yazarak yönlendirme yaparsınız. Ör: haber1.html

2. Büyük olasılıkla programınızın lisansıyla ilgili bir durumdur sanıyorum.

hocam sayenizde okulun sitesini yeniledim :alkis: elleriniz dert görmesin, Allah razı olsun :+1:

zysimsek' Alıntı:
http://www.acc.meb.k12.tr
ben düzenlemeler ve flash banner ekledim mozillada açılırken sorun olmuyor ama explorer da sayfayı yenilemeyince banner gözükmüyor
ama süper bir şablon hazırlayan arkadaşa tşk ederim sagopa kajmerrrden vesselamı hediye ediyorum
arkadaşlar adanadan olanlar varsa aranızdaki muhakkak vardır iletişim halinde olalım ii akşamlar

hocam ben chrome da açtım sitenizi gözüme çarpan bir sorun olmadı. emeğinize sağlık. Bir sorum olacak size şablonun çözünürlüğü daha büyük normalde siz oynama yaptınız mı? yaptıysanız nasıl yaptınız?

şablon için teşekkürler, uzun uzun uğraşlardan kurtardı beni, bazı bölümleri üzerinde oynadım şablonun ama, yine de çok kolaylaştırdı işimi. teşekkürler :)

Sevgili hasari hocam eline koluna saglık sitenden istifade ediyorum.
ama su sıkıntım var ben okulumu google de aratttıgımda okulumun sitesi su sekilde görünüyor.
okulweb.meb.gov.tr/.../....../iletişim.html.

normalde index.html sayfasının görünmesi gerekmiyormu. sitenin linkini bilmeyip google da artıp siteye giren arkadaslar direk iletiim sayfasında kendilerini buluyorlar. aslında ana sayfayı görmeleri daha dogru olacak. bu konuda yardımcı olacak arkadaslardan yardımlarını bekliyorum. Saygılarımla.

zysimsek' Alıntı:
http://www.acc.meb.k12.tr

Ziyaretçi defterine öğrenciler terbiyesizce şeyler yazmışlar hocam, isterseniz silin..Bir de sizin kontrolünüzden geçtikten sonra yayınlamanız bu tür sorunları önleyecektir sanırım. Ayrıca "Okulumuz Nerde" diye bir başlık var o da "Okulumuz Nerede" olacak.

stattlich' Alıntı:
Sevgili hasari hocam eline koluna saglık sitenden istifade ediyorum.
ama su sıkıntım var ben okulumu google de aratttıgımda okulumun sitesi su sekilde görünüyor.
okulweb.meb.gov.tr/.../....../iletişim.html.

normalde index.html sayfasının görünmesi gerekmiyormu. sitenin linkini bilmeyip google da artıp siteye giren arkadaslar direk iletiim sayfasında kendilerini buluyorlar. aslında ana sayfayı görmeleri daha dogru olacak. bu konuda yardımcı olacak arkadaslardan yardımlarını bekliyorum. Saygılarımla.
İletişim kısmında okul ismi geçtiği için google bu sayfayı indexlemiş. Anasayfada(index.html) bir yerlere okul adınızı yazınız.

antipc' Alıntı:
Bu sorunu bir türlü halledemedim arkadaşlar. Dosyayı atıyorum 0kb görünüyor. Alanda mı bir sorun var?
Sunucunuzla ilgili bir sorun sayfalarınız sunucuya aktarılamıyor demektir. Meb sunucularıylasa o an sorunlu olabilir diğer özel bir hostunuz var ise tekrar denedikten sonra gene olmazsa size bu servisi sağlayan şirketle görüşün.

Hocam elinize sağlık çok güzel site olmuş. bende kullanmak istiyorum ama çok az bilgim var
1. Nasıl haber ekleneceğini görüntülü video şeklinde anlatmanız mümkün mü? ya da böyle bir video var mı?
2. Ana sayfa ile haberler bölümü farklı mı yani haber eklendiğinde ana sayfa linkinden de ulaşılacak mı yoksa sadece haberler linkinden mi ulaşılıyor? teşekkürler :?:

hasari' Alıntı:
antipc' Alıntı:
Sunucunuzla ilgili bir sorun sayfalarınız sunucuya aktarılamıyor demektir. Meb sunucularıylasa o an sorunlu olabilir diğer özel bir hostunuz var ise tekrar denedikten sonra gene olmazsa size bu servisi sağlayan şirketle görüşün.

Hocam baktım olmuyor, bir süre bıraktım dosya aktarmayı, ben o sıralar e-okula fotoğraf da ekleyemiyordum. 2 gün önce bir daha denedim, oldu bu defa. Sorunsuz çalışıyor site. Fotoğraf eklemede de aynı sorun olunca mebde sorun var diye yorumladım ben.

Emeğinize sağlık, benim çok işime yaradı...

Mrh hasari arkadaşım . Ben siteyi düzenledim ve yayıladım. Google de arattığımda " Bu site bilgisayarınıza zarar verebilir" ibaresi site yazımın altında çıkıyor. Ne yapabilirim ? Sitem : www.kuluncakioo.meb.k12.tr

hasari hocam bir arkadaşımın problemi için yardım isteyecektim
bizim arkadaş ilçenin müftülük sitesi ile uğrşyor bunlar siteyi joomlada düzenlyip yayınlıyorlar artık siteyi başka bir yerden ücretli olarak kendi alan adını kullanarak yapmak istiyorlar ordanda faydalanmak için kendilerine demişlerki önce dns ayarlarınızı bizim sunuculara yönlendirin arkadaş paneldlen girmiş ama yapamamış acaba yardımcı olurmusunuz bu konuda nsl yapabiliriz bu işi bende baktım ama çok karışık geldide.

Geri