Yönetim:bbnet_okul_sablonu_v1.8 [ Çıktı ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hasari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Re: Yönetim:bbnet_okul_sablonu_v1.7 [ Çıktı ]

haberbaşlık swf sini başarılarımız ---> kültürel başarılarımız altında da kullanmak istiyorum ancak bir türlü işin içinden çıkamadım swf yi ve xml i bir klasör oluşturup içine attım sadece ama görüntülenmiyor (insanın bilmediği konularda bişeyler yapması ne kadar zormnuş :oops: )
25 sayfanın hepsini okudum :D ama sanırım çözümünü bulamadım.

orangeroom hocam siz sitenin arka planının rengini nasıl değiştirdiniz bn biraz bakiyim dedim hepsi küçük küçük resimler tablonun yanında resim resim dizilmiş bnde isyitorum değiştirmeyi renk olarak ama bozmiyim siteyi:))

bshark' Alıntı:
haberbaşlık swf sini başarılarımız ---> kültürel başarılarımız altında da kullanmak istiyorum ancak bir türlü işin içinden çıkamadım swf yi ve xml i bir klasör oluşturup içine attım sadece ama görüntülenmiyor (insanın bilmediği konularda bişeyler yapması ne kadar zormnuş :oops: )
25 sayfanın hepsini okudum :D ama sanırım çözümünü bulamadım.
Hocam sitenizi gönderirseniz bakma şansımız olur.

meb serverlarında favicon çalışmıyor mu ? :o

Hasari kardeş öncelikle verdiğin emekten ötürü teşekkür ederim. Bir sorum olacaktı, ben sitenin başlıklarını değiştirdim, meta tag larını da düzenledim; ancak Google a sitemi ekledim, kendi okulumuzun ismini yazıyorum ama sizin kaydettiğiniz 'İstiklal Yatılı ilköğretim okulu" başlığında sonuç görünüyor. Ben İstiklal yazısının görünmesini istemiyorum. Şimdiden teşekkürler

tuana1981' Alıntı:
Hasari kardeş öncelikle verdiğin emekten ötürü teşekkür ederim. Bir sorum olacaktı, ben sitenin başlıklarını değiştirdim, meta tag larını da düzenledim; ancak Google a sitemi ekledim, kendi okulumuzun ismini yazıyorum ama sizin kaydettiğiniz 'İstiklal Yatılı ilköğretim okulu" başlığında sonuç görünüyor. Ben İstiklal yazısının görünmesini istemiyorum. Şimdiden teşekkürler
google siz değiştirmeden önce indexlemiş hafızaya kaydetmiş. Bir süre sonra google botları sitenize uğradığı zaman düzeltecektir. Bu süre 1 günde sürebilir 2 haftada.

Allah razı olsun Hasari Hocam.

Ellerin dert görmesin inşallah.

Hocam emeğinize sağlık. Asp ye uyarlanabilirmi acama site, uyarlayan varmı. sorun oldumu

hasari' Alıntı:
karamuratmmm' Alıntı:
Hasari hocam kayan haber bandının altındaki boşluğu nasıl doldurabiliriz.oraya birşiyler eklesek nasıl olur sizce?
Hocam konular bilir elbette o alana ekleyi düşündüğünüz bir şeyler varsa ekleyin. Sayfa uzadıkça ordaki boşluğun uzamasıda doğaldır. :)
Hocam o boşluğa çözüm bulabildiniz mi

personel kısmındaki menünün dikey olanını yapacm...ama oranda mause geldinde noluyoya sağa doğru kayıyo.. başka bi görüntüde yok...

arkaplan fena ddeilmiş boteakif .. başka ne tür arkaplanlar kullanabiliriz acaba.. varmı eliden güzel bişiler olan..

video izlenebilir durumdamı acaba bende link olarak görünmüyor şu anda... emeğinize sağlık. paylaşım için teşekkürler.

Hasari Hocam, ben bir banner yaptım. SWF uzantıyı ekliyorum ancak sadece personel sayfasında görünüyor, diğer sayfalarda sadece beyaz bir zemin görünüyor. Sizce sorun nerde olabilir ?

sawash' Alıntı:
Hasari Hocam, ben bir banner yaptım. SWF uzantıyı ekliyorum ancak sadece personel sayfasında görünüyor, diğer sayfalarda sadece beyaz bir zemin görünüyor. Sizce sorun nerde olabilir ?

Hasari hocama sormuşsunuz ama ben de fikrimi belirteyim :)
Bannerı şablona ekleyip kaydet dediğinizde tüm sayfalarda güncelleme yaparsanız her sayfada görünür sanırım.

bu zipli dosyanın içinden bbnet.exe diye bir dosya çıktı norton i.s. 2011 şüpheli davranış sergiledi trojan diye ayıkladı.Buna ne demeli

koray45' Alıntı:
bu zipli dosyanın içinden bbnet.exe diye bir dosya çıktı norton i.s. 2011 şüpheli davranış sergiledi trojan diye ayıkladı.Buna ne demeli

Hocam o exe uzantılı dosya kullanım videosu. İsterseniz onu silebilirsiniz.

boteakif' Alıntı:
sawash' Alıntı:

Bannerı şablona ekleyip kaydet dediğinizde tüm sayfalarda güncelleme yaparsanız her sayfada görünür sanırım.
Hocamız yardımcı olmuş zaten. Hocam anlatım videosunda template> şablon dosyası üstünde değişiklik yapmanızı söylemiş anlatım videosunda özellikle bu konuyu vurgulamıştım.

koray45' Alıntı:
vallahi "buna nedemeli" derken sanki bizler virüs yaymaya çalıştığımızı ima etmişsiniz. Size teesüflerimi sunarım. Bizim virüslerle işimiz olmaz yaymak gibi bir misyonumuz, çabamız hiç hiç olmaz. "Güvenlik (Antivirüs, Spyware vs.)" bölümüne bakarsanız şahsen virüslerden kurtulmak için nekadar çaba sarf ettiğimi görsünüz.
Sizin virüs vazılımınız gereğinden fazla hassas davranmış ve trojan diye ayıklamış.
Bilinçli olarak virüs yaymayacağıma emin olabilirsiniz haaa bilgimiz dışında birşey varsada yapacak birşey yok. Hepimiz bunun için savaşıyoruz.
Umarım sizi yalnış anlamışımdır. Kolay gelsin iyi çalışmalar.

NOT: "bbnet.exe" dosyası bir flash dosyasıdır. Bu dosya şablonu kullanım videosudur. Kullanımına dair anlatım videosuna ihtiyacınız yoksa nortonun silmesinin bir önemi yok.

hakanpolatgil' Alıntı:
Hocam emeğinize sağlık. Asp ye uyarlanabilirmi acama site, uyarlayan varmı. sorun oldumu
Hocam şahsen php uyarlamayı düşündüm fakat kafamda başka projeler var bundan vazgeçtim. Sizin ASP ye uyarlamamanız için hiç bir engel yoktur.
Önceki şablonularımdan birinin php uyarlandığını gördüm çokta güzel olmuştu. Bence niyetiniz varsa hemen başlayın.
Eğer bizimle paylaşmak isterseniz incelemek isteriz hatta tüm siteyi bizim kullanımımızada açabilirsiniz böylece bir kişi değil binlerce kişi faydalanmış olur. :)

boteakif' Alıntı:

sitemizin personel kısmında bilişim teknolojileri öğretmeni ismine tıklayınca açılan menü için kullanılan eklentiyi paylaşıyorum. umarım işinize yarar...[/q
Hocam açılır menü çok hoş olmuş.Bunu nasıl ekleyeceğimizi anlatırsan sevinirim.Ben dosyayı indirdim ama orda ingilizce yazıyor.Kısacabunu nasıl ekleyeceğiz.

samimi 75' Alıntı:
boteakif' Alıntı:

sitemizin personel kısmında bilişim teknolojileri öğretmeni ismine tıklayınca açılan menü için kullanılan eklentiyi paylaşıyorum. umarım işinize yarar...[/q
Hocam açılır menü çok hoş olmuş.Bunu nasıl ekleyeceğimizi anlatırsan sevinirim.Ben dosyayı indirdim ama orda ingilizce yazıyor.Kısacabunu nasıl ekleyeceğiz.

Hocam example.html yerine bunu kullanabilirsin. highslide klasörünü ve bu html dosyasını personel klasörünün içine atıp kendine göre düzenlerek kullanabilirsin. Kolay gelsin...

Ekli dosyalar

boteakif' Alıntı:
samimi 75' Alıntı:
boteakif' Alıntı:

Hocam example.html yerine bunu kullanabilirsin. highslide klasörünü ve bu html dosyasını personel klasörünün içine atıp kendine göre düzenlerek kullanabilirsin. Kolay gelsin...
Sayın hocam kusura bakma ama ben yapamadım.Aslında çok güzel bir açılır menüydü.Bende de böyle bir şey arıyordum. Sana zahmet hocam bunu aşam aşam nasıl yapacağımızı anlatsan.Dediğin gibi yapıyorun bilgisayar bilişim bendeki ile değişinci baner yerinde ve resim yerinde doğal olarak çarpı çıkıyor.Birde o öz geçmişin içeriğini nereye yazacağım.Senin İsme tıklayınca açılır münü açılıyor.Bu işi nasıl yapacağız.Kusura bakma seni yoruyoruz.Sağolasın.

hasari' Alıntı:
boteakif' Alıntı:
sawash' Alıntı:

Hocamız yardımcı olmuş zaten. Hocam anlatım videosunda template> şablon dosyası üstünde değişiklik yapmanızı söylemiş anlatım videosunda özellikle bu konuyu vurgulamıştım..

Hocam zaten .dwt dosyası dışında banner bölümünde istesenizde değişiklik yapmanıza müsade etmiyor DW.
Anladığım kadarıyla sorun şundan oluşuyor ama çözüm üretemedim. .swf dosyasının yerini Template klasörü içinde gösterince "Personel, Galeri, Bilgi Bankası" gibi klasör içinden çağrılan sayfalarda .swf görüntülenemiyor. Ancak kök dizin içindeki diğer sayfalar .swf yi görüntülüyor.

Sorun ancak klasörlü yapıdan çağrılan sayfaların ("Personel, Galeri, Bilgi Bankası" gibi) klasör dizininede .swf yi eklemekle aşılıyor.
Siz banner bölümüne hiç swf eklemeye çalıştınız mı? Sizdede böyle sorun verdi mi hiç ?

sawash' Alıntı:
Hocam zaten .dwt dosyası dışında banner bölümünde istesenizde değişiklik yapmanıza müsade etmiyor DW.
Anladığım kadarıyla sorun şundan oluşuyor ama çözüm üretemedim. .swf dosyasının yerini Template klasörü içinde gösterince "Personel, Galeri, Bilgi Bankası" gibi klasör içinden çağrılan sayfalarda .swf görüntülenemiyor. Ancak kök dizin içindeki diğer sayfalar .swf yi görüntülüyor.

Sorun ancak klasörlü yapıdan çağrılan sayfaların ("Personel, Galeri, Bilgi Bankası" gibi) klasör dizininede .swf yi eklemekle aşılıyor.
Siz banner bölümüne hiç swf eklemeye çalıştınız mı? Sizdede böyle sorun verdi mi hiç ?
Hocam swf özelden atarmısınız bir bakalım sorun nerden kaynaklanıyor.

swf inceledim şablona ekledim tüm sayfaları ziyaret ettim hiç birinde sıkıntı yok.

swf Template klasörüne eklemeyin.
Kök dizine veya images klasörüne atın burdan çağırın. Unutmayın banneri, Template>sablon dosyasına ekleyeceksiniz ve ekledikten sonra kaydedip tüm sayfaları günceleyin diyeceksiniz. Ardında sitenizi önizleyin sorunsuz çalıştığnı göreceksiniz.

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    605.9 KB · Görüntüleme: 583
  • 2.jpg
    2.jpg
    588.9 KB · Görüntüleme: 583

samimi 75' Alıntı:
Sayın hocam kusura bakma ama ben yapamadım.Aslında çok güzel bir açılır menüydü.Bende de böyle bir şey arıyordum. Sana zahmet hocam bunu aşam aşam nasıl yapacağımızı anlatsan.Dediğin gibi yapıyorun bilgisayar bilişim bendeki ile değişinci baner yerinde ve resim yerinde doğal olarak çarpı çıkıyor.Birde o öz geçmişin içeriğini nereye yazacağım.Senin İsme tıklayınca açılır münü açılıyor.Bu işi nasıl yapacağız.Kusura bakma seni yoruyoruz.Sağolasın.

Hocam anlatımı aşağıdaki dosyanın içinde. Elimden geldiğince detaylı anlatmaya çalıştım. Umarım yardımcı olur.

Ekli dosyalar

Geri