haberler.xml dosyasını açın <hedef>_self</hedef> şeklinde düzenleyin.mete518' Alıntı:arkadaşlar ben ana sayfadaki haber başlıklarına tıkladığımda konuyu aynı sayfada açmasını istiyorum yardımcı olabilir misiniz?
Mebin okullar için php,asp,asp.net,mysql desteklemesini bekliyorduk fakat mebin bu desteği sağlayacağı yok. Bizde karar verdik böyle bir içerik yönetim sistemi hazırlayacağız ama nezaman biter onu bilemiyorum. Bu projeyide burdan duyurmuş olduk.therock' Alıntı:harika bir çalışma 1.6 da çok iyiydi bu da iyi. ama bir sorunum var. biliyorum meb in verdiği host asp yi desteklemiyor ve bu nedenle html sablon oluşturdunuz. ama bir çok okul da nic.tr den domain ve özel şirketlerden host alıyor. bu tip okullar içi aynı şablonun asp veya php koduyla yazılmış ve yönetim bölümü olan bir versiyonu yapılamaz mı. teşekküreler...
Sevgili hocam çok teşekkür ederim.boteakif' Alıntı:samimi 75' Alıntı:Sayın hocam kusura bakma ama ben yapamadım.Aslında çok güzel bir açılır menüydü.Bende de böyle bir şey arıyordum. Sana zahmet hocam bunu aşam aşam nasıl yapacağımızı anlatsan.Dediğin gibi yapıyorun bilgisayar bilişim bendeki ile değişinci baner yerinde ve resim yerinde doğal olarak çarpı çıkıyor.Birde o öz geçmişin içeriğini nereye yazacağım.Senin İsme tıklayınca açılır münü açılıyor.Bu işi nasıl yapacağız.Kusura bakma seni yoruyoruz.Sağolasın.
Hocam anlatımı aşağıdaki dosyanın içinde. Elimden geldiğince detaylı anlatmaya çalıştım. Umarım yardımcı olur.
Rica ederim hocam sanırım halletmişsiniz; sevindim.samimi 75' Alıntı:Sevgili hocam çok teşekkür ederim.
hasari' Alıntı:Hocam şahsen php uyarlamayı düşündüm fakat kafamda başka projeler var bundan vazgeçtim. Sizin ASP ye uyarlamamanız için hiç bir engel yoktur.hakanpolatgil' Alıntı:Hocam emeğinize sağlık. Asp ye uyarlanabilirmi acama site, uyarlayan varmı. sorun oldumu
Önceki şablonularımdan birinin php uyarlandığını gördüm çokta güzel olmuştu. Bence niyetiniz varsa hemen başlayın.
Eğer bizimle paylaşmak isterseniz incelemek isteriz hatta tüm siteyi bizim kullanımımızada açabilirsiniz böylece bir kişi değil binlerce kişi faydalanmış olur.
boteakif' Alıntı:
boteakif' Alıntı:samimi 75' Alıntı:Sayın hocam kusura bakma ama ben yapamadım.Aslında çok güzel bir açılır menüydü.Bende de böyle bir şey arıyordum. Sana zahmet hocam bunu aşam aşam nasıl yapacağımızı anlatsan.Dediğin gibi yapıyorun bilgisayar bilişim bendeki ile değişinci baner yerinde ve resim yerinde doğal olarak çarpı çıkıyor.Birde o öz geçmişin içeriğini nereye yazacağım.Senin İsme tıklayınca açılır münü açılıyor.Bu işi nasıl yapacağız.Kusura bakma seni yoruyoruz.Sağolasın.
Hocam anlatımı aşağıdaki dosyanın içinde. Elimden geldiğince detaylı anlatmaya çalıştım. Umarım yardımcı olur.
Hocam açıklama ve gerekli dosyalar aşağıda... Kolay gelsin. (Takıldığınız bir yer olursa yine yardımcı olmaya çalışırım)metinbestil' Alıntı:hocam ben de http://okulweb.meb.gov.tr/11/06/245628/ ... mudur.html bu sayfada resme tıklayınca büyük halinin gelmesi için gerekli eklentileri istiyorum. tabi size zahmet olmazsa.
Hocam ben diğer öğretmenlerin sayfalarına da ekleyeceğim de özgeçmiş yazmalarını bekliyorum. Tabi yazarlarsa...kayzersoze007' Alıntı:Hocam ben ekledim ama sadece bir öğretmene ekleyebildim. Diğerlerine de eklemek istiyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor acaba. gerçi siz de uygulamamışsınız.
Kodlardan ben de çok fazla anlamıyorum. O yüzden kodlar bana da karışık geldi sanırım. Anlatımım biraz karışık olmuşsa maruz görün.kayzersoze007' Alıntı:soruyu sordum ama çözümü de buldum. Teşekkür ederim güzel uygulama. Kodlar oldukça karışık...
boteakif' Alıntı:Hocam ben diğer öğretmenlerin sayfalarına da ekleyeceğim de özgeçmiş yazmalarını bekliyorum. Tabi yazarlarsa... :
bilisimci_tugrul' Alıntı:boteakif' Alıntı:Hocam ben diğer öğretmenlerin sayfalarına da ekleyeceğim de özgeçmiş yazmalarını bekliyorum. Tabi yazarlarsa... :
DEğerli hocam bu öğretmen özgeçmişini sadece bir öğretmen için ekleyebildim. bu konuda çok acemi olduğumdan dolayı çok uğraşmama rağmen aynı branştaki diğer öğretmene ekleyemiyorum
Sizde sitenizdeki öğretmenler için ekliycem demişiniz acaba rica etsem aynı branştaki birden fazla öğretmen için (örn okulunuzdaki sınıf öğrt) örnek olarak ekleyip paylaşabilirmisiniz
bilisimci_tugrul' Alıntı::?: hocam nerdesiniz ya..... nasıl yapıcaz bu işi. Sizden cvp bekliyorum
boteakif' Alıntı:bilisimci_tugrul' Alıntı::?: hocam nerdesiniz ya..... nasıl yapıcaz bu işi. Sizden cvp bekliyorum
Hocam hallettim. İlk başta bir önceki dosyanın üstünde kopyala yapıştırla eklemeye çalıştım. Ama örneğin beş öğretmene de link eklememe ve farklı özgeçmişler yazmama rağmen bütün öğretmenlerin özgeçmişi sadece ilk yazılan özgeçmişe gidiyordu. Bu eklenti highslide... Sitesinden yeni indirdim ve onun üzerinde çalıştım. İsteğiniz sonuca ulaştım. Umarım istediğiniz bu şekildedir.
bilisimci_tugrul' Alıntı:şeklinde devam eden kodları eklemiyormuyuz
yeni durumda o bölgenin yerine farklı kodlar var.
bilisimci_tugrul' Alıntı:hocam çok üzüldüm. :cry: ALLAH rahmet eylesin.. bende babamı kaybetmiştim uzun yıllar önce. sizi çok iyi anlıyorum. Mekanı cennet olsun.
boteakif' Alıntı:bilisimci_tugrul' Alıntı:şeklinde devam eden kodları eklemiyormuyuz
yeni durumda o bölgenin yerine farklı kodlar var.
pardon hocam yazmayı unuttum sayfanın en altına sadece şu kodları eklemeniz yeterli
<script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/swfobject/2.1/swfobject.js"></script>
<script type="text/javascript" src="highslide/highslide-with-html.js"></script>
<script type="text/javascript" src="highslide/highslide.config.js" charset="utf-8"></script>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="highslide/highslide.css" />
<!--[if lt IE 7]>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="highslide/highslide-ie6.css" />
<![endif]-->
boteakif' Alıntı:bilisimci_tugrul' Alıntı::?: hocam nerdesiniz ya..... nasıl yapıcaz bu işi. Sizden cvp bekliyorum
Hocam hallettim. İlk başta bir önceki dosyanın üstünde kopyala yapıştırla eklemeye çalıştım. Ama örneğin beş öğretmene de link eklememe ve farklı özgeçmişler yazmama rağmen bütün öğretmenlerin özgeçmişi sadece ilk yazılan özgeçmişe gidiyordu. Bu eklenti highslide... Sitesinden yeni indirdim ve onun üzerinde çalıştım. İsteğiniz sonuca ulaştım. Umarım istediğiniz bu şekildedir.
icenur' Alıntı:boteakif' Alıntı:bilisimci_tugrul' Alıntı:hocam aynen beş öğretmene de farklı özgeçmiş yazdım ama ilk yazılan özgeçmişe gidio.ben düzeltemedim yardımcı olursanız sevinirim
Aynı durum benim içinde geçerli hocam 50 öğretmen için bu işlemleri yapıcam.. tabi özgeçmiş bilgilerini verirlerse.....kayzersoze007' Alıntı:teşekkür ederim hocam denedim şimdilik oldu gibi inşallah sorun çıkmaz. 50 tane öğretmen için aynı işlemi yapacağım maalesef :wink:
Flash üzerindeki yazıyı soruyorsanız yazı biçimini değiştirebilirsiniz. O flashın flası mevcut. Onun üzerinde değişiklik yapabilirsiniz.hakanpolatgil' Alıntı:Arkadaşlar Manşet haberde Yazı biçimiyle ilgili değişiklik yapabiliyormuyuz acaba