En düşük memur maaşı 12.000 liradan 22.000 olacak. Bu durumda Öğretmen maaşları en az yüzde 50 artacak. Sanırım kademeli olacak. Şimdi 15 alan 25 gibi...Hocam cumhur başkanına göre biz zaten 22 ile 25 bin arasında maaş alıyoruz yani bize bir şey yok anladığım kadarıyla halbuki ben 9 yıllık öğretmenim maaşım 13 bin yani bana şimdi 10 bin TL zam mı yapacak temmuz da hiç sanmıyorum... ek dersleri sendika ödemelerini vs her şeyi eklerler artık öğretmen düşmanları
Kur sabit kalırsa guzel rakam hadi hayırlısı bakalım kim gelirse gelsin alım gücümüz artsın artık kaç yıldır rezil durumdayızEn düşük memur maaşı 12.000 liradan 22.000 olacak. Bu durumda Öğretmen maaşları en az yüzde 50 artacak. Sanırım kademeli olacak. Şimdi 15 alan 25 gibi...
İşçi maaşlarıyla karşılaştırıyor. Onların en düşük maaşının üstüne çıkarıyoruz diyor. en düşük maaşın 12’den 22’ye çıkacağını da söylemiş. Allah hayr etsin.Brüt rakamdan bahsediyor sanırım hocam. Ayrıca yapılacak zamlarla ulaşacak rakamı söylüyorlar. 22.000 üzerine zam yapacağız demiyorlar.
Kelime oyunlarına gelmeyin.
Ben de özür dilerim hocam. Hissiyatla fevri davranıp yazdım. Okumadığınızı ümid ederek hemen güncelledim ama geç kalmışım demekki. Allahın selamı hepimizin üzerine olsun@Nkiray hocama;
Sayın hocam yanlış anlamayın sizi kırmak değildi niyetim. "Sen kendine gel." demişsiniz. Kırdıysam özür dilerim. Lafım bizzat sizin şahsınıza değil. Bir kamu çalışanı olarak uyanık olmalı ve açıklamaları detayları ile iyi anlamalıyız demek istemiştim.
Bu devlet adamları maalesef kelimeleri kendi lehine göre çok iyi kullanırlar. Onu kastettim.
Size de, bu forumdaki tüm arkadaşlarıma da gerçekten çok saygı ve muhabbet duyuyorum. Herkesi gerçekten çok seviyorum. Zikri fikri ne olursa olsun. Burada biz bir aileyiz. Ben bu gözle bakıyorum.
Demek istediğim biz toplu olarak kazanımlarımızı ve menfaatinizi düşünmeliyiz. Zaten memur-senden hayır yok. Bir de biz kendimizle çatışırsak halimiz nice olur. Memura memurdan başka dost yok.
Allah'ın selamı üzerinize olsun.
Şimdi benim maaş 13259 tl.ben 22 bin mi alacağım temmuzda.?emeklilerin 7501 tl maaş alanı gibi arada kaynayacak mıyım..aklımda deli sorularSene başında kamu görevlilerinin maaşlarına, yüzde 13,5 oranında refah payı ilave ederek, toplamda yüzde 30 oranında zam yaptıklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti: “Böylece, 2002 yılında 392 lira olan en düşük memur maaşını, reel olarak yüzde 136 artışla, yaklaşık 12 bin liraya çıkarmıştık. Şimdi temmuz ayında bir adım daha atıyoruz. En düşük memur maaşını, en düşük kamu işçisi maaşından aşağı kalmayacak şekilde düzenleyeceğiz.”
Kamu işçilerinde olduğu gibi, en düşük maaşı yine 15 bin liraya çıkartarak, üzerine de enflasyon ve refah payı olarak benzer bir artış yapacaklarını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Böylece en düşük memur maaşı da 22 bin lirayı bulacak. Memur maaşlarındaki bu artışlar, otomatik olarak emekliliklerine de yansıyacak. Bakanımıza, yasal tarih olan temmuz ayına kadar bu çalışmanın tamamlanması için gereken talimatları verdim” ifadelerini kullandı.
Sizin maaş o rakam olamaz hocam, sayın cumhurbaşkanımız 1 ay önce uzman öğretmen maaşı yaklaşık 22.500, baş öğretmen maaşı yaklaşık 25.000 tl yi buldu açıklamasında bulundu.Şimdi benim maaş 13259 tl.ben 22 bin mi alacağım temmuzda.?emeklilerin 7501 tl maaş alanı gibi arada kaynayacak mıyım..aklımda deli sorular
aynı maaşı alıyoruz aynı şeyi düşünüyoruz yazık bizeŞimdi benim maaş 13259 tl.ben 22 bin mi alacağım temmuzda.?emeklilerin 7501 tl maaş alanı gibi arada kaynayacak mıyım..aklımda deli sorular
Uzman değerlendirmesinden dinlemem sonucunda anladığım. En düşük 22.000 olacak, en düşük üzerindekiler de kademeli olarak artacak. Sizin maaş 23-24 gibiŞimdi benim maaş 13259 tl.ben 22 bin mi alacağım temmuzda.?emeklilerin 7501 tl maaş alanı gibi arada kaynayacak mıyım..aklımda deli sorular
Son dakikada seçim öncesi vaat yarışına girileceği ne yılbaşında TÜİK in yalan enflasyonunu değil de onun 2 katı olan yeniden değerleme oranı baz alınsa idi memur maaşları zaten o rakamın üzerinde idi. 2022 yıllık enflasyon %64, yeniden değerleme oranın %122. Memura %30 yerine yaklaşık %80 artış yapılacaktı.
1/4 - 22.023 TL.
Tabloyu hazırlayanın memur olmadığı belli. 1/4 memur ne demek bilmiyor1/4 - 22.023 TL.
Bu durumda 9/1'i nasıl 22.000 TL alacak acaba?
Bu tablo ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer doğruysa en yüksek kademe/derece öğretmen maaşı en düşük memur maaşı kadar olmuş olacak ki bu da şu demektir: Öğretmen maaşları en düşük memur maaşıdır. Artık yeni başlayan öğretmen maaşını düşünemiyorum. Sorsan ek ders alıyorlar derler. Ama herkesin almadığını bilmezler.