Edinilen bilgilere göre, toplu sözleşme görüşmeleri gece geç saatlere kadar sürdü. Bilgi veren yetkililer de, ek ödeme ve diğer ödemelerle birlikte alınan zammın yüzde 19’lara yaklaştığını belirtirken, “Seyyanen zam değil, oransal zamlar üzerinden görüşmeler sürdü. Yüzde 95 oranında anlaşma tamam... Yine de son dakikaya kadar beklemek gerekir” görüşünü dile getirdi. Masada anlaşılan konuların başında 3600 ek gösterge geldi. Buna göre gelecek yıl içinde bu konuda çalışma yapılacak ve hayata geçirilecek. Benzer bir şekilde sözleşmelilerle ilgili çalışmaların da gelecek yıl içinde tamamlanması konusunda mutabakata varıldı. Aile yardımlarındaki iyileştirmede de bir orta nokta bulunduğu ifade edilirken, 4C’lilere ek ödemeler konusunda da sonuç alındığı kaydediliyor. 4C’lilere yapılacak ek ödemenin 260 TL seviyesinde olacağı belirtiliyor.
Hürriyet
Sabah şunu yazmış, bana pek inandırıcı gelmedi ama:
ÖĞRETMEN VE POLİSİN GELİRİ 950 TL ARTACAK
Bugün yaklaşık 4300 lira aylık alan bir öğretmen, polisin geliri 950 lira artacak ve 5250 lira olacak. Ek gösterge cetvelinin yenilenmesiyle zor koşullarda çalışan personelin de daha yüksek ücret almasının önü açılabilecek.
Sabah şunu yazmış, bana pek inandırıcı gelmedi ama:
ÖĞRETMEN VE POLİSİN GELİRİ 950 TL ARTACAK
Bugün yaklaşık 4300 lira aylık alan bir öğretmen, polisin geliri 950 lira artacak ve 5250 lira olacak. Ek gösterge cetvelinin yenilenmesiyle zor koşullarda çalışan personelin de daha yüksek ücret almasının önü açılabilecek.
bi gondermede benden eksik kalmasınBurdan tüm eğitimbirlilere selam olsun kulakları çınlıyordur.
Hocam bundan sonra salla başını al maaşını ,çalışsın eğitim biri ovenlerO kadar konuş Türkiye uçuyor de daha sonra verdiğin zamma bak birde işçiyle kıyaslama de daha sonrada seyyanen zammı verirsek kaldıramayız o yükü de birde marifetmiş gibi 3 ayda bir verilen sendika ücretine zam yaptım de acaba ne kadar kesinti yapacaksınız onuda açıklayın Sendikalara para lazım tabi.
Şimdi burda heray 30 lira civarı birşey bizden kesilip 4. ay sonunda 135 tl geri yatıyordu. Şimdi kesilen tutar 100 tl olursa bir mantığı yok eğer yine 30 tl falan kesilirse biraz cebimize girer.sendika aidatı memurun cebine girmiyor 400 tl ye çıktı deniyor.. Bu kadar olur ayıp be kardeşim
Şimdi burda heray 30 lira civarı birşey bizden kesilip 4. ay sonunda 135 tl geri yatıyordu. Şimdi kesilen tutar 100 tl olursa bir mantığı yok eğer yine 30 tl falan kesilirse biraz cebimize girer.
Hocam bu fiyat ormanlarda mangal yasak olduğu için ucuzlamış hali.Az önce bütün tavuğu 45 TL'ye aldım
Şimdi burda heray 30 lira civarı birşey bizden kesilip 4. ay sonunda 135 tl geri yatıyordu. Şimdi kesilen tutar 100 tl olursa bir mantığı yok eğer yine 30 tl falan kesilirse biraz cebimize girer.