Orada tazminat vardır hocam maaş o kadar değildirYoksulluk sınırı 61 bin TL. Asgari ücrete göre kiyaslarsaniz hata edersiniz. Astsubay arkadaş 70 bin TL alıyor. Lise mezunu.
Orada tazminat vardır hocam maaş o kadar değildirYoksulluk sınırı 61 bin TL. Asgari ücrete göre kiyaslarsaniz hata edersiniz. Astsubay arkadaş 70 bin TL alıyor. Lise mezunu.
Hava astsubay teknik personel en düşük aldığı ay bu 100 bin aldığıda oluyor.Orada tazminat vardır hocam maaş o kadar değildir
onlar tasarruf tedbirlerinden de muaflarBatıda bile uzman cavuş maaşları öğretmen maaşlarından yüksek.
Konuyu kapattırmak için kin ve nefretle yazılmış mesaj ayıp bu nasıl öğretmen?Haklısın sayın hocam ama sakin ol burası bir forum herkes fikrini yazıyor, konuyu çökertmeyelim.
Onlar vardır ve her daim de olur da. Gaza gelmemek lazım onlar sebebiyle de bence.Sanki forum ortamını bozmak için özellikle yeni üye olmuş toksik karakterler çıktı piyasaya. ....çıp batırıyorlar konuları.
Hocama katılıyorum. Kendi görüşlerini karşı tarafa empoze edecem diye hakaret boyutuna giden konular bunaltmaya başladı. Özellikle bazı hesapların kullandığı sivri dil çatışmayı körüklüyor.Bu konunun kilitlenmesini talep ediyorum.Sayın site adminlerinin daha aktif olmasını ve site içi kuralları daha katı hale getirmesini temenni ediyorum. Özellikle ülkemizin iç bunaltıcı iç siyasetinin alakasız başlıklarda, hakaretlerle bezeli bir şekilde güzide formumuzda karşımıza çıkması çok rahatsız edici. Konu başlığını takip ettiğinizde ortamı geren hesaplar bu kadar barizken gerekenin yapılması konusunda bir an önce harekete geçilmesi gerekiyor.
Ben nazikçe arkadaşı uyarmaya çalışmıştım. Yanlış mesajı mı alıntıladınız yoksa şahsıma mı alınmalıyım?Konuyu kapattırmak için kin ve nefretle yazılmış mesaj ayıp bu nasıl öğretmen?
özkansoftun dediği gibi oldu benim kiMaaş kaç olacak şimdi?
Hafızayı tazelemekte fayda var.Hakem heyeti kararı:
2024: %15 + %10
2025: %6+ %5
Yok hocam sizin gibi düşündüğüm için sizi alıntıladımBen nazikçe arkadaşı uyarmaya çalışmıştım. Yanlış mesajı mı alıntıladınız yoksa şahsıma mı alınmalıyım?
Evetmaaş farkı alacak mıyız?