Windows işin kolayı. Alışılmışlık var ama pardusta da bir sıkıntı yok şu ana kadar. Güzel çalışıyor. Öğrenciler de alıştı. Bazen direnmek iyidir. Kestirip atmaya gerek yok diye düşünüyorum. Ben E-ağ kullanıyorum. Epoptes kurulu temel ihtiyaçları görüyor. Veyon da öyle. Derste E-ağ kullanıyorum ama arada takıldığı yerde epoptes ya da veyona dan destek alıyorum. Mesela dosya gönderme arada takılıyordu veyon ile dosya gönderiyordum. Veyon bende bir süre sonra masa üstüne gelirsem kasıyor. Ağdan da olabilir belki ama E-ağ güzel. Dosya transferi arada atılıyordu. Bayram Karahan Hocam güncelledi. Yeni sürümü test etmem için attı sağolsun. Kurdum ama sınav haftası olunca tam test edemedim. E-ağ daha pratik kurulumda. Ayar vs yok. Direk çalışıyor. Arayüze alışmak biraz zaman alabilir ama güzel çalışıyor.Benim okula da casper bilgisayar geldi. Pardus yüklü. Windowsa geçmek istiyorum. windows bilgisayarlarda net support ile çok rahattım. pardusta veyon çalıştıramadım. epoptes denemedim. pardus la devam edilmeli mi? bununla ilgili resmi bir yazı var mı acaba
Veyon kurulumunu tekrar denerim derseniz.
Resmi yazıya gelirsem bakanlık bu işe para yatırdı denetimini yapacak dedi fatihteki arkadaşlar. Sürekli guruba mesaj geliyor pardus ile ilgili denetim başlar dediler. Geldiklerinde pardusa bakacaklarmş.