Arkadaşlar öğrenci bilgisayarlarında ki açılış şifresini kaldırıp bilgisayarın direk açılmasını istiyorum ve yönetici şifresini değiştirmek istiyorum. Bütün yazılanları okudum ama tam anlayamadım. Kullanıcı ekle den mi yapmak lazım
Ayarlar kullanıcılar kısmına gelin. Üstte kilidi aç tıklayın yönetici şifresini girin. Ayarlar aktif olur. Parola kısmını tıklayın şifre değiştirme ekranı açılır şifre bilgilerini girin. En az 8 karekter ister bilgileri girin yönetici şifresi değişir.Arkadaşlar öğrenci bilgisayarlarında ki açılış şifresini kaldırıp bilgisayarın direk açılmasını istiyorum ve yönetici şifresini değiştirmek istiyorum. Bütün yazılanları okudum ama tam anlayamadım. Kullanıcı ekle den mi yapmak lazım
Hocam ne güzel açıklamışsın ya çok teşekkür ederim. Her iki şifreyi de (yönetici ve kullanıcı) aynı yapmak saçma mı olurAyarlar kullanıcılar kısmına gelin. Üstte kilidi aç tıklayın yönetici şifresini girin. Ayarlar aktif olur. Parola kısmını tıklayın şifre değiştirme ekranı açılır şifre bilgilerini girin. En az 8 karekter ister bilgileri girin yönetici şifresi değişir.
Aşağıdaki Kullanıcı ekle ile yeni bir kullanıcı oluşturun. Kullanıcıya parola verin. En az 8 karakter ister grafik ekranda. Yönetici onayı kapalı olur. Kapalı kalsın ki işlem yapamasın öğrenci. Parolayı belirleyince kullanıcı bilgi ekranı açılır. Orada direk açılış seçeneğini aktif ederseniz şifre istemeden o kullanıcı ile oturum açılır.
Başlat oturumu kapat diyerek öğrenci hesabından yönetici hesabına geçebilirsiniz ihtiyaç durumunda.
O sizin tercihiniz hocam.Hocam ne güzel açıklamışsın ya çok teşekkür ederim. Her iki şifreyi de (yönetici ve kullanıcı) aynı yapmak saçma mı olur