YEĞİTEK BT Sınıfı Kurulumları

Kodla Büyü
Epoptesi kurarken aşağıdaki uyarıyı alıyorum, yaptıklarımı söyleyim synaptic kaldırdım, ev klasöründen epoptes klasörünü temizledim, pardus yazılım merkezinde geri yükledim hep aynı uyarı nasıl yardımcı olabilirsiniz
konsolda şunu yazın ve sonra epoptesi çalıştırın.
sudo gpasswd -a bt-lab epoptes

Merhaba arkadaşlar.Pardus yüklü Casper bilgisayarların 1 tanesinin komple imajını almak istiyorum daha önce clonezilla ile Windows un kolaylıkla imajını alıyordum Pardus da clonezilla açılış ekranında kalıyor.
İmaj için önerdiğiniz başka bir program ya da clonezillanın sürümü var mı acaba

Merhaba arkadaşlar.Pardus yüklü Casper bilgisayarların 1 tanesinin komple imajını almak istiyorum daha önce clonezilla ile Windows un kolaylıkla imajını alıyordum Pardus da clonezilla açılış ekranında kalıyor.
Clonezilla Hard disk i veya flash ı birini görmemişti hocam, resquezilla yı denedim onun ile imaj alabildim. Grafik arayüzü de kullanışlı. Boyutu büyüktü sadece 1gb tan fazlaydı. Pardus aidata bilgisayarlar.

Acronis true image da linux tabanlı kurtarma isosu hata verdi. Acronis true image da winpe tabanlı iso oluşturursanız olur. Yüklebilirsem isoyu yüklerim

Kurduğunuz çok fazla ekstra programınız yoksa hiç uğraşmayın. Kurulum imajı zaten 8-10 dakika sürüyor. Sıfırdan kurun gitsin. İmaj al, onu saklayacak yer ara vs uğraşmayın derim. Yok sonradan ekstra kurulum yaptıysanız onu bilemem.

Kurduğunuz çok fazla ekstra programınız yoksa hiç uğraşmayın. Kurulum imajı zaten 8-10 dakika sürüyor. Sıfırdan kurun gitsin. İmaj al, onu saklayacak yer ara vs uğraşmayın derim. Yok sonradan ekstra kurulum yaptıysanız onu bilemem.
Yok hocam yeni teslim edildi.Pardus kurulu geldi.Kurulum yapan kişiler yazılım garantisi olmadığını istediğimi kurabileceğimi söylediler Pardus ile biraz devam etmeyi düşünüyorum.

Yok hocam yeni teslim edildi.Pardus kurulu geldi.Kurulum yapan kişiler yazılım garantisi olmadığını istediğimi kurabileceğimi söylediler Pardus ile biraz devam etmeyi düşünüyorum.
Pardus'un imajı zaten hazır onunla kurmanız yeterli. Şuan ki haline dönüyor zaten.

BBNET
Geri