hocam bu şekilde hem dd yansı mbr olarak hem de clone yansı olarak rufus ile formatladım. Bu sefer format işlemi başlamadan siyah ekranda hata verip kaldı.ben rufus ile dd yansı (MBR) olarak hiç bir ayar değiştirmeden flash disk ile 5 tahtaya format attım sıkıntısız calısıyor. eline sağlık hocam. vestel faz 2.
Şimdiden teşekkürler hocam bekliyor olacağımEvet hocam. 1 Hafta içinde yayınlamış olurum.
Hocam md5 kontrolü yaptım. Sorun yok aynısı. Dediğim gibi tahtanın birine kurabildim ama diğer tahtalar da kurulum gerçekleşmedi.Bence kırmızı olan yerlerde, hata veya eksik dosya uyarısı veriyor. Muhtemelen, indirirken veya flash diske yazdırırken; bir hata oluşmuş olabilir.
Google hesabım açıkken, IDM ile indirdim. Yukarıda tarif edildiği şekilde yazdırdım; AMD işlemcili tahtaya sorunsuz yüklendi.
Link 3 aktif hocam şuan.Şuan indirme bağlantılarına ulaşılamıyor, başka alternatif link var mı acaba? İndiren arkadaşlardan biri paylaşabilir mi?
Hocam halledebildiniz mi,üç gündür çözemiyorum ben de bir türlü imaj atamadım.hocam bu şekilde hem dd yansı mbr olarak hem de clone yansı olarak rufus ile formatladım. Bu sefer format işlemi başlamadan siyah ekranda hata verip kaldı.
Hocam halledebildiniz mi,üç gündür çözemiyorum ben de bir türlü imaj atamadım.
Ben de aynı şeyi düşünüyorumHocam ben de halledemedim o nedenle başka imaj denemeyi düşünüyorum.
Hocam 3 farklı bilgisayardan denedim bi türlü indiremedim mozilladan da denedim.İndirirken anti virüs programını da kapatıyorum ama 10 Gb indirdikten sonra 'Başarısız yasak 'Konu güncellenmiştir.
Aynen bu şekilde.İdm'nin 7 günlük versiyonunu internetten indirip imaj dosyasını onunla indirin hocam yoksa bu şekilde çok uğraştırır sizi.
Hocam okulda denedim ama dosya indirmesi tamamlanmadan hata verdi. Önceden indiren arkadaşlardan biri paylaşabilir mi acaba?Link 3 aktif hocam şuan.
Hayır hocam, şimdilik hiçbir fazda Windows 11 kullanmadım.@doganytu Hocam faz-3 için windows 11 imajı düşünüyor musunuz?
Faz-1 İmajını yayınladım hocam.Faz-1 ve Faz-3 imajlar önümüzdeki günlerde yayınlanacaktır özellikle faz3 aidata(nasıl yeni teknolojiyle bu kadar kötü sistem oluşturulurun örneği resmen)
Normalde 10-15 dakika civarında sürmesi lazım. Sizin usb bellekte veya imajda sorun olabilir.Arkadaşlar merhaba… kurulum uzun mu sürüyor sizde de? 4 bucuk saat gösteriyor bende ve öyle ilerliyor… yarım saattir başlamışım %11 daha.
Başlıkta, Faz-2 dediğine göre; uygun değilmerhaba hocalarım bu imaj dosyası arçelik faz3 tahtalar için uygun mu?
Faz-3 aidata ile uyumlu mu olacak ?Faz-1 İmajını yayınladım hocam.
Faz-3 sistemler tam bir rezalet. 3 farklı Arçelik ve 2 farklı Aidata var. Aidatalarda ses sorunu problemi var. Çözmek için çok uğraştık. Sağolsun @Hafızoğlu hocamın da yardımıyla çözüldü. Pazartesi günü son denemeleri yapıp salı günü paylaşmış olurum.