Hocam kendi gmail hesabınız açıkken girin. Sizinle paylaşılanlar klasörüne gözükecektir. Böylece drive üzerinden doğrudan erişiminiz olur.Malesef indirme her seferinde başarısız diyor. Başka bir yol var mı indirmek için?
Hocam bende de aynı sorun oluyor sorunu çözdünüz müTelefondan bağlanıyorum öğretmenim. Ama 4 tahtada olmadı. Windows cihazınızın donanıminin değiştiğini bildirdi. Hatası veriyor
GbtHocam indirdim deneyeceğim birşey soracağım gpt mi mbr mi? ben MBR yapmıştım sorun çıkar mı
Tarih ve saati kontrol ediniZBen teşekkürler hocam imaj sorunsuz çalışıyor, fakat bende etkinleştirmeyi yapamadım.
Hocam bi çözüm buldunuz mu?Hocam bugün denedim verdiğiniz program lisansladı ama sonrasında aynı tahtadan qemkey ile almış olduğum orjinal keyi girdim yine olmadı. Bıkmadım benim düşündüğüm yöntemi kullandım o da olmadı. Yasal olarak tüm yolları tükettim. . Sorun zamanında win 10 a yükseltilmesinin yapılmaması tek anladığım bu. Yardım için verdiğiniz emeğe teşekkür ederim.
Son2 adet güncellemeyi kaldırınca sorun çözüldü. Sorun yaşayan olursa denesin.@doganytu hocam, imajınızı geçen sene 40 kadar tahtaya kurdum. Geçen hafta 3 tane tahtada ekran klavyesine basıldığı ve tuş basılma gösterildiği halde ilgili yerlere yazı yazmıyor. Güncelleme sonrası böyle yapmış olabilir. Çoğu tahtada güncellemeler kapalı. Belki bu tahtalarda güncellemeri açık bıraktım henüz bakmadım o kısmına. Bu durumla ilgili ne yapabiliriz bir çözüm aklınıza geliyor mu acaba?
Ventoy kullanıyorum, diski hazırladıktan sonra bios ayarlarını da default yapıyorum, gerisini hep Enter'lıyorumİmage adımlarını biri paylaşabilir mi birşeyi yanlış yapıyorum olmuyor.
sumatra pdf kurdum. çok hızlı ve stabil çalışıyor.pdf dosyaları ile ilgili sıkıntı yaşayan varmı ebadan indirdiğim e kitapları açmıyor adobe reader bu imajda, açılıp saniyesinde geri kapanıyor foxit reader yükleyerek hallettim şimdilik
Hocam linkleri yeniler misinizArkadaşlar lütfen USB belleğe yükleme işlemlerini yaparken bilinçli yapın.
İmaj UEFİ ile hazırlanmış; yani disk yapısı GPT.
Tüm sistem hazırlamalarında Ventoyu kullanıyorum ve hata almadım hiç. Ventoyu varsayılan ayarlarda kullanın. Legacy-Uefi desteğini birlikte sağlıyor.
Tahtaya imaja başlamadan önce BIOSa girip varsayılan ayarlara geçin ve flash belleğinizi takıp BIOS ayarlarını kaydedip yeniden başlayın.
F7 ile boot ekranı gördüğünüzde UEFİ Sandisk.... gibi UEFİ ile başlayan flash bellek adınızı seçin.