Yeni konu göremedim şimdilikYa da yeni konu açıp açıklayalım en iyisi.
Yeni konu göremedim şimdilikYa da yeni konu açıp açıklayalım en iyisi.
Yeni konu açıldı...Yeni konu göremedim şimdilik
Education lisans olması için, her tahtaya tek tek format atmak gerek. Bu halde hepsi pro education olur.Takip. Teşekkürler. Windows 10'un education lisansıyla kalsa pro'ya dönüştürmesek ilerde herhangi bir sorun olur mu?
Bu yöntem ne kadar yasal?W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
13-WINDOWS 10 PRO ETKİNLEŞMİŞ OLARAK HİZMETE HAZIRDIR.
Bu yöntem ne kadar yasal?
Her tahtanın biosunda kendi serial varken ve bu tahtalar k12 lisanlıyken siz tüm tahtaları bireysel kullanım lisans kodu ile lisanslıyorsnuz, 1607 sürümü sonrası tahtaların Pro education olması normal bir durum, lisans gereği olması gereken bu.
Bence tavsiye ettiğiniz yöntem yasal bir yöntem değil. Zaten 1073 sürümünü kurup biastaki serial girip demeyince etkin olmazsa öylece bırakın zamanla bilgisayar kapanıp açıldıkça kendiliğinden etkin oluyor.
Girdiğimiz key, bireysel key değildir. Kurumsal keydir. (KMS KEY)Bu yöntem ne kadar yasal?
Her tahtanın biosunda kendi serial varken ve bu tahtalar k12 lisanlıyken siz tüm tahtaları bireysel kullanım lisans kodu ile lisanslıyorsnuz, 1607 sürümü sonrası tahtaların Pro education olması normal bir durum, lisans gereği olması gereken bu.
Bence tavsiye ettiğiniz yöntem yasal bir yöntem değil. Zaten 1073 sürümünü kurup biastaki serial girip demeyince etkin olmazsa öylece bırakın zamanla bilgisayar kapanıp açıldıkça kendiliğinden etkin oluyor.
win 10 imajını denemiş biri olarak 1 hafta sonra tekrar win 8 e geri döndüğümüzü bilmenizi isterim. Windows 10 görsel olarak güzel olsada açılışta windows görev çubuğu kaybolması ekranda çizgi çizgi şeritler oluşturma gibi bir takım hatalar verdi çeşitli sınıflarda. Faz 2 için donanım sıkıntısı yaşanıyor diye düşünerek eski sisteme geri döndüm. win 8 in win 10 a göre bir eksiği olduğunu düşünmüyorum ve şunuda bilin ATAK kullanmayı düşünüyorsanız windows 10 da ki bir özelliğin kapatılamaması nedeniyle anahtarsız yeni masaüstü eklenerek çocuklar tahtayı kullanabiliyorlar.... geçip geçmemek size kalmış ben Win 8 den memnunum seviyor muyum? elbette hayır ama tahtalarda bana sorun yaşatmayan işletim sistemini tercih etmem ve memnun olmam olası bir durumdur zaten değil mi....
Arkadaşım amacım öğretmen arkadaşlarımın işlerini kolaylaştırmak. İmaj bitince inceler bakarsınız. Kimse zorla bu imajı kullanın demiyor. Benimki gönüllü bir çaba. Karar sizlerin. Forumu arada takip ediyordum ama bu imaj işi için üyelik yaptımİmajı hazırlayan arkadaş forumda yeni galiba!
Art niyetli değilim ama temkinli olmakta fayda var.