ofejder1
Site Gezgini
Ben anladım da siz anlamamışsınız.
Tam format olanın içinde bütün sda'lar olacağı için Sadece C işlemini yapan koldarı tam format içinde yer alan isolinux.cfg içine taşırsanız aynı imaj içinde hem tam format hemde Sadece C çalışabilir dedim.
Tam format olan imajın /home/partimag/imajadı klasörünü iso dışına alıp clonezilla ile uzman modunda geri yükleme yapmaya çalıştığınızda sda'ları seçerek işlem yaptığınızda imajdan bölümleme toblosu kullanma diyerek çok rahat bi şekilde tam format olan imaj dosyasıyla D'ye dokunmadan geri yükleme yapabiliyorsunuz.
Bu işlem manüel olarak yapılabildiğinine göre isolinux.cfg dosyasında değişiklik yaparak da bu işlem gerçekleştirilebilir kanaatindeyim.
Anlamayı bırakın günlerce uğreştığım için dediklerinizin çok fazlasını denedim. Denemekte serbestsiniz tam imaj içinden sadece C yi (sda4) yükletebiliyorsun. Sorunsuz yüklüyor. Üstelki tek tıklmayla otomatik yüklettim. Partition table bozuluyor.Disk GPT, UEFI boot aktif. Denemkete özgürsünüz. Bir yöntem bulursanız yazın. Ama deneyip yazın teorik yazmayın lütfen. Sizin bahsettiğiniz tüm yöntemleri öyle ezbere konuşarak değil bizzat deneyerek test etim.
Lütfen destek olmak yerine iğneleyici ve olumsuz eleştiri yapan tavrınızdan vazgeçin. Bu konuyu takip etmek zorunda değilsiniz.