sinanpektas
Site Gezgini
Bekliyoruz hocam. Takipteyiz.
hocam deneme sürümü sonuçta kendileri yayınlıyor.cracklı dağıtsanız o zaman sorun olur.Arkadaşlar office in lisansız deneme sürümünün yüklü olması yasal açıdan sıkıntı olur mu bilgisi olan varsa yazsın.
En kısa sürede yayınlayacağım son rütüşlar kaldı.
Tamamen yasal, prosedüre uygun bir yöntem kullnadım. Yükleyince göreceksiniz.Özel bir yöntem kullanmadınızsa 1709 format attığınız tahtada sorunsuzca aktif oluyor, imaj alıp başka tahtaya kurduğunuzda "Windows sunucularına ulaşılamıyor" hatası veriyor.
Özel bir yöntem mi kullandınız?
Test edildi hiçbir sorun yok.hocam faz 2 windows 8 yüklü pc de sorun olur mu
Çok ince eleyip sıkı dokuduk ondan geçikti özellikle lisan konusu ve yasal yazılımlara özen gösterildi.bu arkadaş herkesi kandırıp gitmiş herhalde,
öğrenci olabilir trollemiş herkesi,
arkadaşlarına gösterip eğleniyordur mesajları.
Sadece C olayı çok basit bir işlem nere sorun yaşadınız ki?Arkadaşlar aynı imaj içinden sadece C yükleme çalışması denedi şimdilik başarılı olmadık. C imajını ayırca vereceğiz. Birkaç gündür onun üzerinde çalışılıyordu.
Clonezilla da disk imajı içinden c imajı otomatik kurulum şeklinde yapmaktan bahsettim. Zor bir konu clonezilla ile bayağa uğraşmak gerkiyor. 8.5 GB disk imajı içinde sadece C yi oluştursun istedik. Yoksa sadece C imajını yalnız alıp ayrı bir imaj olarak atmak kolay . O zaman boyut yaklaşık 16 GB oluyor. Şimdilik imajı verip onun üzerinde çalışacağım.Sadece C olayı çok basit bir işlem nere sorun yaşadınız ki?
Forumu üye olduğunuz günden bu yana imaj reklamı yapıyorsunuz hala ortada imaj yok.
Öğretmen iseniz ve fiber var iise o imajın okullarda yüklenme maksimum 2 saat.
İmajda casus özellik kapattım derken casus özellik eklemediğiniz ne malum.
Siz imajdan önce görev yaptığınız okulu açıklayın öğretmen misiniz öğrenmiş olalım.
İhtiyacım olduğundan değil merak ettiğimde indirip deneyeceğim yayınlayabilirsiniz.
Reklama son verip artık bir icraat gerçekleştirin.
Hala okul adı vs yok ama neyse.
Tam Format ve Sadece C format olayı tek imajda toplamak için, önce bir tam format imaj alın sonra Sadece C imaj alın.
hr iki imajda da /syslinux/ içindeki "isolinux.cfg" dosyası var. Sadece C içinde" sda1-2... "seçekleri varken tam formatta sadece "sda" seçeneği var. Sadece C içimde yer alan bu sda1-2-3 kodlarını tam format içindeki "isolinux.cfg" dosyası içine taşıyarak iki imaj birleştirilebilir. Deneme sansım olmadı ama iş bu dosyada bitiyor olmalı.
Bu arada ad ve okul mesele değil. Gizlediğim bir şey yok. Özelden size yazarım isterseniz. Ya da sizi ad ve okulunuzu burada yayınlayın. Pazartesi ben sizi okuldan arayayım.Hala okul adı vs yok ama neyse.
Tam Format ve Sadece C format olayı tek imajda toplamak için, önce bir tam format imaj alın sonra Sadece C imaj alın.
hr iki imajda da /syslinux/ içindeki "isolinux.cfg" dosyası var. Sadece C içinde" sda1-2... "seçekleri varken tam formatta sadece "sda" seçeneği var. Sadece C içimde yer alan bu sda1-2-3 kodlarını tam format içindeki "isolinux.cfg" dosyası içine taşıyarak iki imaj birleştirilebilir. Deneme sansım olmadı ama iş bu dosyada bitiyor olmalı.
Anlamıyorsun ya da okumuyorsun. Dediğin yöntemle çok basit. Sda4 karşılık geliyordu windows partition. Ama imaj boyutu iki katına çıkıyor. Ben daha az yer kaplasın istedim. Daha kullanılabiir olsun. Daha önce yazmıştım bunu. Ben Tam imajın içinde C imajı çıkarmaya çalıştım. Hatta imajı da yükledik bu şekilde. Partition Table bozuldu boot etmedi. Dediklerin üzerinde günlerce çalıştım. Çok acele edilince bıraktım. İleride yapabilceğimizi umuyorum.