Yeni Bir İşletim Sistemi Yazdım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Durum
Konu kilitlenmiştir.
A

Anonymous

Misafir
Arkadaşlar 10 yıldır uğraştım, win çekirdeğinden ve linux tan da faydalanarak yeni bir işletim sistemi geliştirdim, yazılımı tamamen bana ait sizce adını ne koyayım.... çekirdek yazılımı tamamen bana ait ....

Helal olsun hocam tebrikler. Başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.
Aslında böyle bir şeyi duyunca çok şaşırdım bu yüzden benim önerim;
"YokArtık 1.0"

Arkadaşlar Bill Gates de bir insan yani o yazmışsa ben neden yazamam ki!!! İsteyene de göndereyim, Pardusdan Win 7 den de daha sağlam bi yazılım ve tüm yazılımları programları entegre ettim hepsini tanıyor... yani anlamayana formattan sonra gerek yok hiç bir şeye ... diyecem...

Hocam gönderinde deneyelim çok merak ettim vallah.
Ücretsiz mi sunucaksınız yoksa ücretli mi olacak?

Hasarı hocam öle bir program ücretsiz olmaz sizde bilirsiniz ki ... İşim hintli israilli ve amerikalı yazılımcılarla benim ... ama daha çok hintlilerle .......... yazılımın büyük kısmını hintlilerle gerçekleştirdim....

Hocam yazılımı görmedik ama ben tebriklerimi sunayım aramızda birinin böyle projelerde çalışması beni mutlu ediyor.
Denemeyide çok isterdim ama sanırım henüz ne şekilde paylaşılacağı belirlenmemiş. Belirlenince ve paylaşıma açılınca denemek isteriz.
İsim konusuna gelincede önerim.
WinWin

Hocam ben eğer ki onu paylaşacaksam ilk paylaşacağım site inan ki burası olacak
bu site aracığıyla dünya tanıcak emin olun...

sisyphem' Alıntı:
Ekran görüntüsü koyarmısınız. Denetim masası, masaüstü, başlat yada artık siz hangi isimleri verdiyseniz, bu bölümlerin resimlerine bakabilir miyiz. İşin aslı başlığı okuyunca ilk aklıma gelen "biri kafa buluyor" oldu.

Bende öyle düşündüm hocam... :s

Bu arada tebrik ederim hocam, böyle bişeyle uğraşan birilerinin aramızda varlığı kendimi iyi hissettirdi... hatta ben işi dahada abartıp...

İşletim sistemi nasıl yapılır? Basitce bir eğitim videosu bile hazırlamanızı isterim...

sisyphem' Alıntı:
Ekran görüntüsü koyarmısınız. Denetim masası, masaüstü, başlat yada artık siz hangi isimleri verdiyseniz, bu bölümlerin resimlerine bakabilir miyiz. İşin aslı başlığı okuyunca ilk aklıma gelen "biri kafa buluyor" oldu.
hocam emin olun kimseyle kafa bulmuyorum ben 10 yılımı bu işe verdim geceli gündüzlü siz uyuduğunuzda ben sabaha kadar bu işle meşguldüm ama size ekran görüntüsü veremem umarım beni anlarsınız beni ama size şunu söyleyebilirim klavye yok sadece fare var işletim sistemin de klavye tarihe karıştı...

yavselbad61' Alıntı:
sisyphem' Alıntı:
hocam emin olun kimseyle kafa bulmuyorum ben 10 yılımı bu işe verdim geceli gündüzlü siz uyuduğunuzda ben sabaha kadar bu işle meşguldüm ama size ekran görüntüsü veremem umarım beni anlarsınız beni ama size şunu söyleyebilirim klavye yok sadece fare var işletim sistemin de klavye tarihe karıştı...

bende kendi işlemcimi yaptım ama resim yollayamıyorum. :D

hocam senin bu yaptığın milletle kafa bulmak kusura bakma. eğer bir çalışma yaptıysan ve bunu burda söyleyip isim arıyorsan en azından bir resim koymalısın.

Hocam ne sen bizi inandırmak zorundasın ne de biz sana inanmak zorundayız.

Ama bir isim arıyorsan, biraz daha diğerlerinden ayrılan özelliklerini sayarsan daha özgün çağrışımlar yapılabilir. Yani yaptığınız işletim sisteminin diğerlerine göre artısı ne?

Çalışmalarınızda başarılar.

Vay hocam klavye yoksa eğer ses tanıma sistemimi var? Stratejik bir önem taşıyor olabilirsiniz. Çok merak ettim ben de.
Stratork olabilir mesela :)

Be To You olabilir

Klavye'yi tarihe karıştırdıysan dokunmatik olmalı .. Fareye ne gerek var ?? Fareyle ekrandaki sanal klavyeyi tıklatmayı düşünmüyorsun herhalde ??

hem ekran görüntüsünü koymakla ne gibi bir sıkıntı çıkacak anlamadım. 10 yıl uğraştın da 10 senede bi isim bulamadınmı. neyse burdaki ismlerden birini hintli dostlarına söyle bakalım birini beğenirler elbet. :D

Hocam yakın zamanda ben yaptığım işletim sisteminin linkini zaten koyacam siteye bunu daha önceki msj da da belirttim ki ve sizde deneyebilirsiniz... emin olun... şu anda resim koymak istemiyorum hepsi o... bu arada kimseyle de tekrar söylüyorum kafa bulmuyorum zaten bulmadığıma da izlerseniz göreceksiniz Allah şahittir...

:o klavye yok mu, peki yazı yazmak için ekranı mı kullanıyoruz, yoksa sesli komut algılaması mı var?

yavselbad61' Alıntı:
Hasarı hocam öle bir program ücretsiz olmaz sizde bilirsiniz ki ... İşim hintli israilli ve amerikalı yazılımcılarla benim ... ama daha çok hintlilerle .......... yazılımın büyük kısmını hintlilerle gerçekleştirdim....

öncelikle başarılar dilerim. ancak madem ortak bir platformda geliştirdiniz artık ismini de ortak bir şekilde koyarsınız. bizim fikirler ne kadar işe yarar bilemem. yazılımın adına yorum yok.

şu "klavye tarihe karıştı artık fare var işletim sisteminde" fikrinize katılmadığımı belirtmeliyim. yok eğer işletim sisteminiz full dokunmatik destekli bir yapıya sahipse yada ses algılamasına dayanıyorsa tabiki farklı noktalar ortaya çıkabilir. çalışmalarınızda başarılar diliyorum. kolay gelsin.

Durum
Konu kilitlenmiştir.
Geri