A
Anonymous
Misafir
Arkadaşlar 10 yıldır uğraştım, win çekirdeğinden ve linux tan da faydalanarak yeni bir işletim sistemi geliştirdim, yazılımı tamamen bana ait sizce adını ne koyayım.... çekirdek yazılımı tamamen bana ait ....
XanaDu' Alıntı:Linux & Windows Ortaya Karışık => Lindows
sisyphem' Alıntı:Ekran görüntüsü koyarmısınız. Denetim masası, masaüstü, başlat yada artık siz hangi isimleri verdiyseniz, bu bölümlerin resimlerine bakabilir miyiz. İşin aslı başlığı okuyunca ilk aklıma gelen "biri kafa buluyor" oldu.
hocam emin olun kimseyle kafa bulmuyorum ben 10 yılımı bu işe verdim geceli gündüzlü siz uyuduğunuzda ben sabaha kadar bu işle meşguldüm ama size ekran görüntüsü veremem umarım beni anlarsınız beni ama size şunu söyleyebilirim klavye yok sadece fare var işletim sistemin de klavye tarihe karıştı...sisyphem' Alıntı:Ekran görüntüsü koyarmısınız. Denetim masası, masaüstü, başlat yada artık siz hangi isimleri verdiyseniz, bu bölümlerin resimlerine bakabilir miyiz. İşin aslı başlığı okuyunca ilk aklıma gelen "biri kafa buluyor" oldu.
yavselbad61' Alıntı:hocam emin olun kimseyle kafa bulmuyorum ben 10 yılımı bu işe verdim geceli gündüzlü siz uyuduğunuzda ben sabaha kadar bu işle meşguldüm ama size ekran görüntüsü veremem umarım beni anlarsınız beni ama size şunu söyleyebilirim klavye yok sadece fare var işletim sistemin de klavye tarihe karıştı...sisyphem' Alıntı:Ekran görüntüsü koyarmısınız. Denetim masası, masaüstü, başlat yada artık siz hangi isimleri verdiyseniz, bu bölümlerin resimlerine bakabilir miyiz. İşin aslı başlığı okuyunca ilk aklıma gelen "biri kafa buluyor" oldu.
:+1:by_rebel' Alıntı:Laz professional 1.0
yavselbad61' Alıntı:Hasarı hocam öle bir program ücretsiz olmaz sizde bilirsiniz ki ... İşim hintli israilli ve amerikalı yazılımcılarla benim ... ama daha çok hintlilerle .......... yazılımın büyük kısmını hintlilerle gerçekleştirdim....