evet hocam üzerine yukluyorsunuz o eski resmi siliyorSlider silme olayı yok..
Hocam Tam ekran yapıyorsunuz değil mi? Bende 1600*900 sorun gözüküyor.Görüntü böyle hocam ekrana sığmıyor.
Hocam Tam ekran yapıyorsunuz değil mi? Bende 1600*900 sorun gözüküyor.
Teşekkürler hocam. Evet hocam 10 nobet yeri olarak ayarlamayı düşünüyorum.ahmet hocam gittikçe gelişmeye başladı emeğinize sağlık,
Ayın öğrencisine video eklenmiş güzel olmuş ama gözükmüyor şuan için .okul sitesinden verdim linki ama olmadı, birde bizim okulda 7 adet nöbet tutulacak yer var artırma imkanınız varmı
video kısmının daha düzenlemesi gerekiyor yeri biraz küçük oldu sanki düşünmem lazım öneriniz varsa değerlendiririm hocam.Teşekkürler hocam. Evet hocam 10 nobet yeri olarak ayarlamayı düşünüyorum.
Görseli çok vasat bence zaten önemli olan okulda yapılan etkinliklerin resimleri bunlar ön planda olması lazım bu panoda küçücük ayrıca ekran oranı iyi değil. Fikirlerinizle daha fazla geliştirebilirim. Teşekkürler.
DİJİTAL PANO TV gelişmiyor hep aynı ve ben tasarımını beğenmiyorum ben bu gidişle e pano öne geçer diyorum.
Teşekkürler hocam önerilerinizi yapmaya çalışacağım. Bitince admin panosundan duyuru yaparım kolay gelsin.DİJİTAL PANO TV gelişmiyor hep aynı ve ben tasarımını beğenmiyorum ben bu gidişle e pano öne geçer diyorum.
Düzelttim Hocam Mail de yolladım kolay gelsin.Hocam elinize sağlık. adrese tıkladığım zaman sayfa bulunamadı uyarısı alıyorum
Direk giriş yapabilirsiniz hocam.elinize sağlık hocam kayıt oldum ancak mail gelmedi
Bunun üzerinde çalışayım hocam. Cuma gününr ayrı ders saatleri bölümü yapmak lazım.Mesela bizim okulda cuma günü ders saatleri farklılık gösteriyor, teneffüsler daha kısa öğle arası saati farklı. Farklı günlere farklı giriş çıkış saatleri eklenebilir mi.
Teşekkürler. Kolay gelsinÖğretmenim elinize emeğinize sağlık.Çok güzel olmuş
ikinci öğretim içinde pano açsanız hocam sorununuzu çözer mi ?İkili eğitim için ders saatlerini ayarlama şansımız var mı acaba hocam? Ayrıca duyuru yazı fontu biraz daha büyük olabilir. Uzaktan kolay okunacağını düşünmüyorum. Emeğinize sağlık hocam
daha ayrıntılı anlatırmısın hocam bunun üzerinde çalışayım.çok teşekkürler hocam. hızlı geçişleri yavaşlatmanın bir yolu var mı?. bir de ana akıştan bağımsız olarak foto slayt gibi bir bölüm olsa çok mükemmel olur
hocam slider ayar bölümüne slider süresi ekledim kolay gelsin.çok teşekkürler hocam. hızlı geçişleri yavaşlatmanın bir yolu var mı?. bir de ana akıştan bağımsız olarak foto slayt gibi bir bölüm olsa çok mükemmel olur
teşekkürler, demek istediğim haber slyatı değil direkt foto slaytı olsun hızlı yükleme açısından diğer türlü tek tek yükle kaydete bas falan uzun sürüyorhocam slider ayar bölümüne slider süresi ekledim kolay gelsin.