kod ekranı
Hiçte değil. Her tuzum var diyene öne çıkan olmamalıBtr' nin işi hocam...
Btr' nin işi ne hocam akşama kadar öğretmenler odasında oturup çay kahve keyfî yapıp son ders zili çalınca koşar adım okuldan çıkıp haftada 18 saat ek dersini almak mı...Hiçte değil. Her tuzum var diyene öne çıkan olmamalı
Afiyet olsun sayın hocam.He öyle bekleyince madalya takmıyorlar kimsenin derdiyle dertlenip işini üstlenmiyorum çay kahve keyfi de yapıyorum, arada çatlayanlarla da densizlerle de münakaşaya girip su soda ikram ettiğim de oluyor.ayrıca hesapta yanlış var 18 değil 23
Siz BTR yi yanlış anlamissiniz. BTR yönetmeliğinde "idareye yardımcı olur der" idarenin işini yüklenmez! Bazı arkadaşlar teknolojiyle ilgili herşeyi BTR ye mal ediyor hâlbuki rehberlik yapmak ayrı şey, işi birebir yapmak ayrı şey aradaki farkı anlamak gerek.Btr' nin işi ne hocam akşama kadar öğretmenler odasında oturup çay kahve keyfî yapıp son ders zili çalınca koşar adım okuldan çıkıp haftada 18 saat ek dersini almak mı...
Not: BTR yapıyorum bu arada...
Evet bir açıklık getirilirse çok iyi olur 5 Nisandan önce ne yapmamız gerekiyor?kuranlar nasıl kurmuş, daha uygulama şifre üretme bölümü açık degil ki.
bende bugün denedim aynı hatayı aldımOutlook'a girip bilgileri giriyorum, ardından "Hesap ayarlarını sına" butonuna tıklayınca : "Sınama e-posta iletisi gönderin: Outlook, giden (SMTP) e-posta sunucunuza bağlanamıyor. Bu iletiyi almaya ....." şeklinde hata mesajı alıyorum. Bu işlemi okul meb hattından mı yapmak gerekiyor, yoksa haricen çalışıyor mu?
dün defalarca denedim aynı hatayı aldım hocam en son şu resimde ssl/tls olarak çıkmıyordu bende tek tek çıkıyordu onu otomatik seçince kurulum yapabildibende bugün denedim aynı hatayı aldım
bende de tek tek çıkıyordu hocam otomatik de seçtim yine de olmadıdün defalarca denedim aynı hatayı aldım hocam en son şu resimde ssl/tls olarak çıkmıyordu bende tek tek çıkıyordu onu otomatik seçince kurulum yapabildiEkli dosyayı görüntüle 75893
Denetim masasında Mail simgesi gelmiyor bizim cihazlarda. Heralde windows sürümlerinin hepsinde yok. Office'in geniş bir sürümünü kurarak hallettim ben. Simdi Outlook kurmayla uğraşacağız. Office kaldır, yükle işin yoksa.
denetim masası>posta ayarlarından çok rahat kurulum yapılıyor.
yedekleme için sanırımOutlook telaşının sebebini ben de anlamadım.