Hocam epostagelen şeklinde mi yazılacak yoksa pop3 müOutlook2010 da bu ayarlarla kullanabiliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 75977Ekli dosyayı görüntüle 75978
Hocam epostagelen şeklinde mi yazılacak yoksa pop3 müOutlook2010 da bu ayarlarla kullanabiliyorum.
Teşekkür ederimepostagelen şeklinde yazdım.
Teşekkürler hocamOutlook2010 da bu ayarlarla kullanabiliyorum.
hocam son bir soru sorayım şifre kısmına mebbisteki uygulama şifresi bölümündeki şifreyi yazıyorsunuz değil mi araya tire koyuyor musunuzOutlook2010 da bu ayarlarla kullanabiliyorum.
Denedim kurulum yaptım sorunsuz çalışıyormozilla thinderbird ü deneyeniniz oldu mu?
hocam port numaralarına hangi değerleri girdiniz?Denedim kurulum yaptım sorunsuz çalışıyor
Outlook 2010 da ben kurdum, sıkıntısız kullanılıyor hocam.Teşekkürler hocam olmadı maalesef. Farklı bir versiyonu yükleyip deneyeceğim
ben mailbird kullanıyorummozilla thinderbird ü deneyeniniz oldu mu?
hata veriyor hocam bu şifreleme yöntemi uygun değil gibi bir uyarı anlamadım baya uğraştırdıOutlook 2010 da ben kurdum, sıkıntısız kullanılıyor hocam.
otomatik kurulum daha pratik. gerekli bilgileri girdiğinizde toplam 30 saniyede kurulum bitiyor.
SSL'yi seçin hocamoutlook 2013 te defalarca denedim
yapamadım. TLS/SSL diye bir şey çıkmıyo. ikisi ayrı çıkıyor.
2010 da bunları da denedim olmadı maalesef.Başka bir arkadaş da 2010 da kurmuş.Ama benim olmadı maalesefOutlook2010 da bu ayarlarla kullanabiliyorum.
Arkadaşlar yeni eposta sisteminden önce şahsıma ait @meb.k12.tr uzantılı hesabım vardı. yeni sistem den sonra hesabıma girişi nasıl yapacağım bilginiz varmı
Çözüm buldunuz mu hocam.meb.k12.tr mail adresinize ulaşabildiniz mi? Ben hala ulaşamıyorum. Mebbis>kişisel bilgiler>uygulama şifreleri kısmında bende mail görünmüyor.
Bulamadım maalesef.Çözüm buldunuz mu hocam.