Yenilikçi Sınıf 3D Yazıcısı -Creality K1C

Kodla Büyü
arkafadaşlar yazıcının seri numarası nerede yazıyor? teslim tutanağını doldurcam da seri no doldurmamız da isteniyor ama nerde yazdığını göremdim

Açma/kapama düğmesi ile güç kablosunun yanındaymış:

IMG_1056.webp

Herkese Merhaba,
3 D yazıcı geldi.Kurulumu yaparken led ekran kablosu koptu.Sanki zaten kopuk muydu, ben mi kopardım bilmiyorum.Neyse aidata göndermiş servis talep edeceğiz.Aidata dedi ki yetkili servis biz değiliz genix yetkili servis.Genix ile iletişime geçtim.Telefon görüşmeleri, mailleşmeler,adresler,videolar, fotoğraflar.. Dediler mağdur olmayın biz kabloyu gönderelim.Siz montajlayın tamam dedim.Bir hafta oldu.Hiç hareket yok.Dün yine aradım ilgilenen arkadaş şehir dışında falan dediler.
Ben internetten kabloyu kendim alıp takma noktasındayım ama diyelim ki çözemeyeceğimiz bir problem çıkarsa biz servis diye hangi kurumu arayacağız.Bilgisi olan var mı?

Bugün kurulumunu yaptım. Saolsun Türkçe bir video çekmişler. Hiç birşey anlaşılmıyor. Orjinal video ile hallettim.
Yeni kuracaklara önemli hususlar:
1- Okula tamirci set aldıysanız T8 uçla rahatlıkla vidaları açarsınız. O yanında verdikleri alyan işkence.
2-Dikkat: Filament girişi yaparken (arka kısımdaki tüp) ucuna dikkatli bakın yeşil bir kelepçe var onu gevşetmezseniz ağzına zarar verirsiniz. (Hiç bir videoda bundan bahsetmiyor.) sonra filament yukarı gidiyor. Üst metal mandalı takma sonrası kilitlemeyi unutmayın.
3-Flament (kutudan çıkan orjinal) makarası ufak. Makara dönerken ağızda kalabiliyor. Yukarı flament çıkmayınca kafa kafasına göre takılıyor. 😎 Çıktı sırasında gözünüz orda olsun.
4- Okulda eski bir AP bulup Bt ağına bağlarsanız. Rahatlıkla pcnizi wireless üzerinden bağlayarak, yazıcıya ulaşır kontrol edebilirsiniz. (Ayrıca firmware update de yapıyor cihaz internete bağlıysanız. Bulut senkronizasyonda çalışıyor)
Şimdilik yaşadıklarım bunlar bir sorun olursa yazarım

Şu an eksik olan. Sıfır grafik tasarım bilgisi ve ilgisi olan (benim gibi) hazır şablonların olduğu site önerecek meslektaşlarım 😎

BBNET
Geri