Yenilikçi Sınıf 3D Yazıcısı -Creality K1C

Kodla Büyü
Yazıcıyı fatihe bağlayınca online kullanılamıyor. Ben de pardus cihazdan hotspot açıp yazıcıyı bağladım böylece online kullanabildim, yazma işlemi sırasında canlı izlemek eğlenceli oluyor

Yazıcıyı fatihe bağlayınca online kullanılamıyor. Ben de pardus cihazdan hotspot açıp yazıcıyı bağladım böylece online kullanabildim, yazma işlemi sırasında canlı izlemek eğlenceli oluyor
ben atıl durumda bulunan bir kablosuz modemi dhcp kapatarak access point haline getirip lab'daki bir porta taktım. kendi bilgisayarımı ve yazıcıyı ona bağlayınca sorunsuz kullanıyorum.

İl Fatih mesaj attı

Merhabalar.

Üç boyutlu yazıcılarla birlikte okullara ayrıca her biri 1 kg olan kırmızı, siyah ve beyaz olmak üzere 3 farklı renk adet filament teslim edilmelidir.

Bu sarf malzemeleri kargo kaynaklı eksik gelebilmektedir. Teslimat sırasında eksik alınması durumunda hangi renk eksik ise tutanakta belirtilmelidir. Firma tarafından bu eksiklikler kısa sürede tamamlanacaktır.

Cihazların kutu açılışı ve ilk çalıştırma için kutu üzerinde QR kodu bulunmakla birlikte yüklenicinin Türkçe anlatımı olan yeni bir video hazırlaması da sağlanmıştır. Bu video içeriğine

adresinden ulaşılabilecektir.

Bize filament gelmedi. Kendine filament gelen var mı? Ben de filament geleceğine dair duyum almıştım. Hatta ileriki zamanlarda da gönderilmeye devam edeceği şeklinde duyum da aldım ama şu an filament gelmedi.

Filamenti eksik olanlar tutanak tutsun ve göndersin dediler bize. Zaten arkadan geliyormuş.

Kutunun içinden bir tane usb çıkıyor orada nasıl kurulacağının videosu var. Biz kendimiz kurduk ve bir tane de baskı aldık . Gayet hızlı çalışıyor.

ben kurulumu yaptım ama örnek materyali bu şekilde bastırdı flament gerektiği kadar seri almıyor herhalde. sorun nedir sizce ?

WhatsApp Image 2025-03-14 at 14.04.45.webp

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2025-03-14 at 14.04.45.webp
    WhatsApp Image 2025-03-14 at 14.04.45.webp
    59.3 KB · Görüntüleme: 29
Crealitynin kendi yazılımını kullanarak slice yapmayı dene

Pardusta uygulaması var mı? Kuran arkadaşlar bilgi verebilir mi? Haberi bekleyeceğim kurulum için. Zaten yazıcım var bu 2 tane ekstra oldu.
Crealty nin kendi sitesinde wifi ile bağlanıp bir örnek almıştım. Bana da Pardus PC ler gelecek, internet üzerinden alacağımız için sorun olur mu bilemedim?Sorunuzun cevabını ben de merak ediyorum

bize de geldi video çekerek kutuyu açtık, kurulumunu yaptık.
thinkercad te çizdiğim anahtarlık modelini .stl olarak kaydettim.
pardus için "https://www.creality.com/pages/download-k1c-Flagship" adresindeki linux için olan yazılımı en üsttekini indirdim.
pc te çalıştırıp daha önceki kaydettiğim modeli bu creality kendi programında açıp .gcode olarak flash bellege kaydettim.
flahs bellekgi 3d yazıcıya takıp ordan anahtarlığımı bastım. çok güzel bastı.
ilk defa 3d yazıcı kullanıyorum. daha basit bir yolu var mı bilmiyorum. zamanla uzmanlaşırız artık.

Son düzenleme:
arkafadaşlar yazıcının seri numarası nerede yazıyor? teslim tutanağını doldurcam da seri no doldurmamız da isteniyor ama nerde yazdığını göremdim

BBNET
Geri