Oo hocam sen iyisin. Fabrika gibi bas gitsin. Makineler canavar gibi. Sadece boyut sorunları var.Evet, hem yenilikçi sınıfa hem de labaratuvara
Oo hocam sen iyisin. Fabrika gibi bas gitsin. Makineler canavar gibi. Sadece boyut sorunları var.Evet, hem yenilikçi sınıfa hem de labaratuvara
TeşekkürlerPardus uygulaması var. Wifi üzerinden baskı alınabiliyor. Ayrıca otomatik tabla ayarı yapabiliyor, motor sesi düşük güzel cihaz.
Proje için lazım olursa deneriz. Mevcut olanı da pek kullanmadık.Oo hocam sen iyisin. Fabrika gibi bas gitsin. Makineler canavar gibi. Sadece boyut sorunları var.
ben atıl durumda bulunan bir kablosuz modemi dhcp kapatarak access point haline getirip lab'daki bir porta taktım. kendi bilgisayarımı ve yazıcıyı ona bağlayınca sorunsuz kullanıyorum.Yazıcıyı fatihe bağlayınca online kullanılamıyor. Ben de pardus cihazdan hotspot açıp yazıcıyı bağladım böylece online kullanabildim, yazma işlemi sırasında canlı izlemek eğlenceli oluyor
hocam servisi aradım siz kurun garantiyi etkilemez biz kurmayacağız dediler.son durum ne oldu şimdi?
Açalım mı? bekleyelim mi?
hocam servis genix mi?hocam servisi aradım siz kurun garantiyi etkilemez biz kurmayacağız dediler.
önce kalibrasyon yap hocamben kurulumu yaptım ama örnek materyali bu şekilde bastırdı flament gerektiği kadar seri almıyor herhalde. sorun nedir sizce ?
Ekli dosyayı görüntüle 78561
yaptım iki defa yaptım hatta yine olmadı.önce kalibrasyon yap hocam
Yazdırma kafasının üstünde metal bir switch var. Onu kilitli konuma getirdiniz mi? Üzerinde kilit simgeleri var.yaptım iki defa yaptım hatta yine olmadı.
tamamdır hocam o sekilde yapınca düzeldi.Yazdırma kafasının üstünde metal bir switch var. Onu kilitli konuma getirdiniz mi? Üzerinde kilit simgeleri var.
Crealty nin kendi sitesinde wifi ile bağlanıp bir örnek almıştım. Bana da Pardus PC ler gelecek, internet üzerinden alacağımız için sorun olur mu bilemedim?Sorunuzun cevabını ben de merak ediyorumPardusta uygulaması var mı? Kuran arkadaşlar bilgi verebilir mi? Haberi bekleyeceğim kurulum için. Zaten yazıcım var bu 2 tane ekstra oldu.
Creality Print 6.0 Orjinal programını kullanın wifi ile de bağlaıyor USB ile uğraşmazsınız.Cura 5.9.1 ile dilimleyip flash belleğe kaydediyorum ancak çıktı alamıyorum.sebebi ne olabilir?