arkafadaşlar yazıcının seri numarası nerede yazıyor? teslim tutanağını doldurcam da seri no doldurmamız da isteniyor ama nerde yazdığını göremdim
Açma/kapama düğmesi ile güç kablosunun yanındaymış:
arkafadaşlar yazıcının seri numarası nerede yazıyor? teslim tutanağını doldurcam da seri no doldurmamız da isteniyor ama nerde yazdığını göremdim
Hocam kendi sitesinde ki örnekleri yazdırarak başlayın sonra geliştirirsiniz basit ve eğlenceliŞu an eksik olan. Sıfır grafik tasarım bilgisi ve ilgisi olan (benim gibi) hazır şablonların olduğu site önerecek meslektaşlarım![]()
Ben wi-fi den meb hattına bağladım ama buluta yada bilgisayara bağlanamadı hocam. Telefonun internetini verince oluyor ama. sanıyorum meb hattından yada sertifikadan. Sizde oldu mu?Bugün kurulumunu yaptım. Saolsun Türkçe bir video çekmişler. Hiç birşey anlaşılmıyor. Orjinal video ile hallettim.
Yeni kuracaklara önemli hususlar:
1- Okula tamirci set aldıysanız T8 uçla rahatlıkla vidaları açarsınız. O yanında verdikleri alyan işkence.
2-Dikkat: Filament girişi yaparken (arka kısımdaki tüp) ucuna dikkatli bakın yeşil bir kelepçe var onu gevşetmezseniz ağzına zarar verirsiniz. (Hiç bir videoda bundan bahsetmiyor.) sonra filament yukarı gidiyor. Üst metal mandalı takma sonrası kilitlemeyi unutmayın.
3-Flament (kutudan çıkan orjinal) makarası ufak. Makara dönerken ağızda kalabiliyor. Yukarı flament çıkmayınca kafa kafasına göre takılıyor.Çıktı sırasında gözünüz orda olsun.
4- Okulda eski bir AP bulup Bt ağına bağlarsanız. Rahatlıkla pcnizi wireless üzerinden bağlayarak, yazıcıya ulaşır kontrol edebilirsiniz. (Ayrıca firmware update de yapıyor cihaz internete bağlıysanız. Bulut senkronizasyonda çalışıyor)
Şimdilik yaşadıklarım bunlar bir sorun olursa yazarım
Hocam wifi dan meb(Fatih) bağlanmayacaksınız. Okul Bt sınıfına taktığınız acces pointe bağlanacaksınız. Hem sizin pc wireless ona bağlı olacak hem 3d yazıcı. Creality print programı ile yazıcıyı seçtikten sonra kontrolü yapabilirsiniz.Ben wi-fi den meb hattına bağladım ama buluta yada bilgisayara bağlanamadı hocam. Telefonun internetini verince oluyor ama. sanıyorum meb hattından yada sertifikadan. Sizde oldu mu?