Aynen bende merak ediyorumfiyong' Alıntı:xodeda' Alıntı:1. dönem kurs açmayan. 2. dönem açabilir mi ?
Aynı soruyu bende sormak istiyordum. 2. dönem açabilirmiyim. Kurs açmak için belli bir zaman aralığı varmı ?
Aynen bende merak ediyorumfiyong' Alıntı:xodeda' Alıntı:1. dönem kurs açmayan. 2. dönem açabilir mi ?
Aynı soruyu bende sormak istiyordum. 2. dönem açabilirmiyim. Kurs açmak için belli bir zaman aralığı varmı ?
:?:beyazgolge' Alıntı:Aynen bende merak ediyorumfiyong' Alıntı:xodeda' Alıntı:1. dönem kurs açmayan. 2. dönem açabilir mi ?
böyle bir şey olması zor gibi hocambidene' Alıntı:kaymakamlıktan olur aldırın müdürünüze haftaya bile başlayabilirsiniz.
ekurs modülüne kayıt yaptırmanıza gerek bile kalmaz.
2+2 şeklnde haftaiçi de açabilirsiniz. 2.dönem başvurunuzu yapınız,idareye açmak istediğinizi belirtinizilk3r' Alıntı:Arkadaşlar okulum sene başında kurs talebini yıllık olarak sisteme kaydetmiş ve hafta sonu her öğretmene 6 saat olacak şekilde 1 gün kurs aççmasını planlamış. Bu ilk dönemki kurslarda bilişim dersi yok.
2. Dönem için bende kurs açmak istiyorum ve yeterli öğrenci sayım var. Okulda sadece hafta sonu kurs açılıyorken ben 2 + 2 olacak şekilde 4 saat kurs açabilir miyim? Diğer bir konu okul kurs seçimini dönemlik değil yıllık belirtmiş bu durumda bilişim dersi için 2. dönem başvurusu alınır mı?
Cevaplar için teşekkürler.
meccal14' Alıntı:Arkadaşlar okulum da yetiştirme kursu açmak istiyorum. özellikle 7.sınıflar çok istekli. benim 8 saat dersim var okulumda BT Rehber öğretmenim. sene başında müdür maaş karşılığı 15 saati doldurmadığın için açsan da maaş karşılığı sayılır diyor. Böyle bir duyumunuz bilginiz var mı? Yetiştirme kursları da Maaş karşılığı sayılıyor mu?
aktasankara' Alıntı:meccal14' Alıntı:Arkadaşlar okulum da yetiştirme kursu açmak istiyorum. özellikle 7.sınıflar çok istekli. benim 8 saat dersim var okulumda BT Rehber öğretmenim. sene başında müdür maaş karşılığı 15 saati doldurmadığın için açsan da maaş karşılığı sayılır diyor. Böyle bir duyumunuz bilginiz var mı? Yetiştirme kursları da Maaş karşılığı sayılıyor mu?
Doğrudur hocam 15 saati doldurduktan sonra ekders yazılmaya başlar. Yani senin vereceğin kursta 7 saatten sonrası ek derse geçecek
Bizim okul dün kurs başvuruları için imza sirküsü dolaştırdı, benim adım yoktu. Bu bir mesaj mı?pasha16' Alıntı:Öğretmenler için kurs başvuruları yarın başlıyor.
Camia olarak okuma özürlüyüz. Yönerge, kılavuz ve resmi yazılar gelmesine rağmen hiç okumuyoruz. Bu yüzden kulaktan duyma haberlerle işlem yapmaya kalkıyoruz.msa' Alıntı:Benim anladığım bu kurslarda herkes kafasına göre davranıyor. :-1:
Lafım milli eğitim müdürlüklerine ve okul idarelerine.
Aynı sorun bizde de var. Anadolu Lisesi Bilgi ve İletişim Teknolojileri dersi gözükmemekte...usare' Alıntı:Arkadaşlar lisede olupta ebadaki yetiştirme kurs listesinde dersin ismi olan var mı?
habibocak' Alıntı:Camia olarak okuma özürlüyüz. Yönerge, kılavuz ve resmi yazılar gelmesine rağmen hiç okumuyoruz. Bu yüzden kulaktan duyma haberlerle işlem yapmaya kalkıyoruz.msa' Alıntı:Benim anladığım bu kurslarda herkes kafasına göre davranıyor. :-1:
Maalesef mevzuattaki ucu açık konulardan dolayı suistimal edenler vardır. Ancak bazı şeyleri yaparken Allahtan korkmak lazım. Kimsenin hakkını yememek lazım. Hesabı zor olur.msa' Alıntı:habibocak' Alıntı:Camia olarak okuma özürlüyüz. Yönerge, kılavuz ve resmi yazılar gelmesine rağmen hiç okumuyoruz. Bu yüzden kulaktan duyma haberlerle işlem yapmaya kalkıyoruz.msa' Alıntı:Benim anladığım bu kurslarda herkes kafasına göre davranıyor. :-1:
Aynen hocam ama resmi yazıları bilmelerine rağmen kendi kafasına yatanı uygulayan idareciler de var.