en son hangi filmi izlediniz?

Kodla Büyü
yazmaya üşendim.
 

Ekli dosyalar

  • en son.jpg
    en son.jpg
    123.7 KB · Görüntüleme: 620
3 idiots buradaki arkadaşın tavsiyesiyle izledim,gerçekten güzeldi,izlenmesi gerekir.Başta sıkılıyorsun sonradan açılıyor olaylar.
 
Iskoçya'nin son kralı (2006) "The Last King of Scotland" (original title)
http://www.imdb.com/title/tt0455590/

70'lerde Uganda'da geçiyor. Askerlerin elinde G3'ler var. Senaryo vasat, ancak izlettiriyor kendini, zaten gerçek hayatlar örnek alınmış. HD izledim ve manzaralar süper, izlediğiniz için üzülmezsiniz, zaman kaybı değil.

İhtilâl lideri General Amin için İngiliz casusun; "Kral'ın Afrika Tüfeği" benzetmesi çok manidar, Amin zamanında İngiliz ordusunda görev almıştır.

Filmin işkoç kahramanının başka bir sahnede İngiliz casusa sözü ; "Bağımsız bir Afrika lideri, bir şeyler elde ediyor ve siz rahatsız oluyorsunuz, çünkü sizsiz başarılı olmasına dayanamıyorsunuz?"

Lastkosc.jpg
 
mavi85' Alıntı:
ThatBeatsAll' Alıntı:
mavi85' Alıntı:
Bana Bir Soygun Yaz
yerli,komedi, çok güldüm.

Hacamat abi bomba hocam,hele filmin başındaki o idam mahkumunun hikayesi ve hacamatın anlatırken ki ifadeleri... :p :p yine gülesim geldi labda kimse yokken açım iki daha güleyim :lol:
aynen. ben de geçen hafta tesadüfen bi arkadaştan alıp izledim, çok eğlenceli oldu sağ salimden sonra. ne içiyon sen "çay" diyo orda koptum ben de.
Arkadaş ben de mi sorun var acaba. ikisi de güzel değildi bence. Türk sineması özellikle komedi kısmı cıvıttı iyice...
 
Bana Bir Soygun Yaz (2012)
Hakan Yılmaz'a yakışmadı bu film keşke oynamasaymış, resmen fiyasko, 7. sınıf öğrenci seviyesi bir film. İzlemeyin zaman kaybı.
http://www.imdb.com/title/tt2561140/

Hakan-Yilmaz.jpg

bana_bir_soygun_yaz496d9cca.jpg

soygun400_1234454609508bcf2ea70dd.jpg

BANA_B__R_SOYGUN_YAZ_822904406.jpg


Özet & detaylar
Onur Ankara’ya bir işini çözmek için yola çıkarken, arkadaşı Hacamat Hüso ona, Ankara'da bir tanıdığı teslim edilmek üzere bir kutu şekerleme teslim eder.
Onur'un uzatmalı sevgilisi olan Leyla, aldatıldığı kanısına varır ve çıkan tartışma sonucu Onur'un bütün eşyalarını, şekerleme kutusu da dahil olmak üzere yakar. Onur, sokakta peş parasız kalınca çocukları arkadaşları soluğu Fiko ile Süleyman evinde alır. Fakat 2 gün sonra Hacamat Hüso adamları, üçünü de yaka paça evden çıkartarak bir depoya getirir ve güzelce döverler. Zira başlarına büyük bela sarmışlardır. Hüso'nun onur'a emanet ettiği ve Leyla'nın yaktığı şekerleme kutusunda şeker değil, teslim edilmesi gereken 50 bin euro vardır!
Yönetmenliğini Biray Dalkıran'ın senaristliğini ise İnci Uluçay'ın üstlendiği komedi filminin kadrosunda ise televizyon ve tiyatro dünyasından aşinası olduğumuz Hakan Yılmaz, Sera Tokdemir, Mehmet Özgür, Hazel Çamlıdere, Mehmet Usta, Çetin Altay, Umut Oğuz gibi isimler yer alıyor.
 
Kule Soygunu (2011) "Tower Heist" (original title)
Sakın izlemeyin zaman kaybından başka birşey değil. Yaratıcılıktan uzak, alelade, kopyala - metin olarak yapıştır, tarzında bir film.
http://www.imdb.com/title/tt0471042/

Dikkat Spoiler: ; filmin en iyi sahnesi, batık borsa zengini kalan servetiyle altın almış ve eski bir ferrari modelinin metal aksamında kullanmış ve arabayı kule diye ifade edilen binanın en üst katına almıştır. Ayrıca hırsızlar arabayı çatıdaki havuzda saklamıştır.

Özet; Lüks bir Central Park konutundaki işçiler, teras katındaki milyonerin kendi emeklilik paralarını çaldığını keşfettiklerinde, en büyük intikamı planlarlar: Adamın kendilerinden çaldığını geri almak için yapılacak bir soygun.

Queens’in yerlisi Josh Covacs (Stiller), New York kentinin en lüks ve en iyi korunan konutlarından birini 10 yıldan uzun süredir yönetmektedir. Onun dikkatli gözlerinden hiçbir şey kaçmaz. Josh’un binasının en tepesindeki en gösterişli dairede yatırımcılarından iki milyar dolar çaldıktan sonra yakalanan Wall Street devi Arthur Shaw (Alan Alda) ev hapsindedir. Aldatılanlar arasındaki en zorlu kişiler kim midir? Maaşlarını Arthur’a emanet eden kule çalışanları.

Josh’un ekibi Arthur’un bu mükemmel suçtan paçayı yırtmasından sadece birkaç gün önce neredeyse imkansız olan şeyi planlaması için sağlam dolandırıcı Slide (Murphy)’a başvurur. Amaçları Arthur’un korunaklı dairesinde saklandığına emin oldukları şeyi çalmak. Bu acemi soyguncular amatör olsalar da binayı herkesten iyi biliyorlardır. Binayı yıllardır korudukları ama bunu fark etmedikleri ortaya çıkar.


26339_18f11LguqJG2PhiNOUABDbTSJMT.jpg

26339_c2NfvymyEc466nQWnIiBAm4abYL.jpg

26339_2p7X20ZK0gGFd2hvKz6AjA0iTwh.jpg
 
man of steel.... süperman'e farklı bi çekim...
altyazı berbat... film berbat... tamamen zaman kaybı... Allahtan netten izledim de sinemaya para vermedim içim cız ederdi verdiğim paraya...
 
superman ve world war z, ikiside güzeldi. Fakat superman alışılmışın dşında bir filmdi ayrıca çok uzundu. Bilim kurgu hayranlarının izlemesi gereken filmler.

Superman e berbat diyen arkadaş kötü altyazı ve kötü çekimle filme berbat demesi normal, sinema bir filmden aldığınız zevki ikiye katlıyor bence, ayrıca 3d izlemenizi öneririm. Kripton gezegenindeki sahneler olağanüstü idi.
 
Bu başlık altında değerli bir çok arkadaşımın tavsiyeleri ile film izledim yada izlemedim. Film yorumları neredeyse %90 doğru. Bu sebepten yönetici arkadaşlar bu başlığı sabitleseler şahsımca güzel olur. Hemen hemen herkes film izliyor yada izletiyor.film arama , yorumları görme daha kolay olur gibime geliyor.tabi bence....
gözümden kaçırdığım bir ayrıntı bilmediğim düşünemediğim bir detay da olabilir.
Saygılarımla
 
44 Inch Chest (2009) İhanetin Bedeli
Asla izlenmesini tavsiye etmem, galiba psikolojik bir film çevirmeye çalışmışlar ellerine yüzlerine bulaştırmışlar, Esaretin Bedeli ile karıştırmayın.
Senarist kendi kişisel korkularını yansıtmaya çalışmış galiba ve becerememiş,
Çok fazla küfür var, sebebi senaryodaki noksanlıklar ve hiç akıl oyunu olmaması,
Ana karakter rolün gereği hezeyanları yansıtamamış, çok zayıf kalmış,
Genelde tiyatro gibi ve eski dökük bir evde geçiyor.
http://www.imdb.com/title/tt0914837/
Sitesi; http://www.44inchchestfilm.com/
ÖZET: Colin, karısının ihaneti nedeniyle sıkıntılı günler geçirmektedir. Arkadaşları Old Man Peanut, Meredith, Archie ve Mal ile beraber karısının Fransız sevgilisini kaçırır. Colin, intikam isteğiyle yanıp tutuşurken bir yandan da içine düştüğü vicdan azabı ve kederle mücadele eder.

44-Inch-Chest-001.jpg

gallery_08.jpg

gallery_07.jpg

gallery_10.jpg

gallery_20.jpg
 
Zincirlenmiş (2012) Chained
http://www.imdb.com/title/tt1989475/
İzlense de olur, izlenmese de,...
Yaratıcılık yok, korkunç değil, işkence ve şiddet var (genelde kadınlara), cinsellik var, gerçekliğe dayalılık sıfır.
“Sekiz yaşındaki Tim ve annesi Sarah sinemadan eve dönerken Bob isminde psikopat bir taksi şoförü tarafından kaçırılır. Bu Tim ve annesinin beraber son yolculukları olacaktır. Bob, çocuğun annesini öldürür ve Tim’i tutsak alır. Cinayetlerine devam eden Bob, her cinayet sonrası etrafı küçük Tim’e temizlettirir. Birkaç başarısız kaçma girişiminden sonra Tim’i sadece evin içerisinde gezinebileceği uzunlukta bir zincire bağlar. Tim’in ismi artık Rabbit olmuştur. Seneler geçtikçe Bob Rabbit’e anatomi ve insan davranışları dersi vermeye başlar. Ergenliğe girdikten sonra Bob tarafından kendi cinayet serisine başlamak için baskı gören Rabbit’in önünde iki yol vardır: ya Bob’un ayak izlerini takip edip bir seri katil olacaktır, ya da son bir kez özgürlüğe kaçmayı deneyecektir.”
chained-poster03.jpg

chained06.jpg
chained04.jpg
 
Geri
Üst